סכמ'ש חדש

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש חדש../images/Emo112.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)
שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
משהו שעשה לי את השבוע-
משהו שביאס אותי השבוע-
תכנונים לשבוע הבא-
משהו שבא לי לשתף/להמליץ-
אילנה אביטל או רוחמה רז?
סופ'ש מקסים!!! תהיו טובים

I מ י ר ב I

New member
השבוע הזה עבר לי בטילללל

שיר השבוע שלי(של קרן)-שיר לאסף שיר השבוע שלי(לא של קרן)-חזרתי לחפור על אדל משהו שעשה לי את השבוע-ההופעה בהפתעה אתמול,מבחן שהייתי לחוצה לגביו שהלך טוב משהו שביאס אותי השבוע-לא משהו מיוחד תכנונים לשבוע הבא-מבחן אחרון ברוך השם! משהו שבא לי לשתף/להמליץ-http://www.youtube.com/watch?v=or_WsEK2FnU קורעעעע אילנה אביטל או רוחמה רז? אילנה אביטל ללא צל של ספק סופ'ש מקסים!!! תהיו טובים

סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי (של קרן)- תקופה של שינויים (נדבקתי!) שיר השבוע שלי (לא של קרן)- מירי מסיקה- מלך ו- Adele- Set Fire To The Rain (עדיין...) משהו שעשה לי את השבוע- לראות היום אחרי יום מזעזע אתמול את ההופעה של קרן (ב- 24/7 הדור הבא) משהו שביאס אותי השבוע- השמירה אתמול
תכנונים לשבוע הבא- לשבוע הבא אין משהו מיוחד אבל בשבת יש לי יום הולדת אז מחר חברה שלי לוקחת אותי לסטאנד-אפ של רועי לוי (זה היה אמור להיות הפתעה אבל ניחשתי לבד...)
משהו שבא לי לשתף/להמליץ- כמה שרציתי כבר ללכת שוב להופעה של קרן, עכשיו בא לי עוד יותר!
בעיקר הופעת להקה!
אילנה אביטל או רוחמה רז? אף אחת מהן...

Koala Girl

New member
מסכמש"ת

שיר השבוע שלי(של קרן) - כל היתר חולף,מי היה מאמין שיר השבוע שלי(לא של קרן)- Blondie- One Way or Another משהו שעשה לי את השבוע- היה שבוע די מעפן...בלשון המעטה... משהו שביאס אותי השבוע- ^^ תכנונים לשבוע הבא- שתסתיים התקופה הזאת
משהו שבא לי לשתף/להמליץ- פארק הירקון בבוקר אילנה אביטל או רוחמה רז? ברור אילנה אביטל
למרות שנראה לי הדיחו אותה מהדבר הזה,לא?
סופ'ש מקסים!!! תהיו טובים

../images/Emo160.gif../images/Emo199.gifסכמ"ש עייף

שיר השבוע שלי(של קרן)- איתי שיר השבוע שלי(לא של קרן)- כל מיני שירים של נועם רותם אתמול מההופעה של לילה לבן משהו שעשה לי את השבוע- אחותו של בן זוגי חזרה לארץ עם בעלה והילדות אחרי שהות בארה"ב של כמה שנים. בת דודה שלי חזרה מטיול בחו"ל של 9 חודשים. כמובן גם ההופעה של קרן בדור הבא. משהו שביאס אותי השבוע- העייפות. תכנונים לשבוע הבא- יום הולדת
. לפגוש חברה טובה שהרבה זמן לא פגשתי. סדנת שוקולד בעבודה
. טיול עם חברים של יומיים שכולל שינה באוהלים. מקווה אולי גם להספיק להופעה בפארק של קרן .
משהו שבא לי לשתף/להמליץ-זכיתי בכרטיסים לקונג פו פנדה
אילנה אביטל או רוחמה רז?בארור שאילנה.חבל שהודחה.

אז ככה

שיר של קרן-השילוב של איתי עם TIME AFTER TIME ובחזרה לאיתי כמו שקרן עשתה השבוע בהופעה בדור הבא שיר לא של קרן-1)אטרף-ענבל 2)מה אעשה-ארז לב ארי עשה את השבוע-חתונה של חבר תכנונים לשבוע הבא-עבודה

נו עכשיו יש בעיה...

בא לי ממש הופעת להקה אבל ה- 2 פסנטרים קרובה יותר... והיא גם בת"א (לא שהרצליה זה רחוק אבל שיהיה...חחח) וההופעה בת"א גם ביום שישי (וזה אומר שאין צבא יום אח"כ...) אבל גם הופעה בשבת זה בסדר (אז אני אהיה עייפה יום אח"כ... לא נורא...) מצידי הייתי הולכת ל- 2 ההופעות אבל לא יהיה לי עם מי ללכת לשתיהן... אוף!

למעלה