סכמו את השבוע וזכו בפרסים

בת 1986

New member
סכמו את השבוע וזכו בפרסים../images/Emo70.gif../images/Emo78.gif

סתם, לא...
אבל סכמו בכל זאת..
ולמה פיצות?!? כי עוד שבוע אני רק אוכל לחלום עליהם..
שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מבאס שהיה השבוע:
מאכל השבוע:
תיכנונים לשבוע הבא:
שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? שבת שלום נשמותיי

מסכמת ^_^

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: נלעוף-נועם פנחסוב ^_^ אלבום שבועי: בעז בנאי-אהבת איש הפח תמונה שבועית: אין הקנייה של השבוע: דיסקים
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לטרגר! היה מזה כיף
משהו מבאס שהיה השבוע: ריב מטורף עם אמא
מאכל השבוע: הקינוח המיוחד של שינבל חח תיכנונים לשבוע הבא: סיור ליד ושם עם בצפר, מבחנים וזה
שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? לא סופ"ש נעים לכולם

בת 1986

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם ו-
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אהבה עיוורת- יואב דגני/ אדם צובר זכרונות-אברהם טל
אלבום שבועי: דיסק שצרבתי לעצמי
תמונה שבועית: אחיין שלי החתיך ואני
הקנייה של השבוע: בורגר ראנץ'
משהו טוב שקרה השבוע: המווווווווווווווווווווווווווווון
מכירים את עמית סגל?! עליתי איתו טרמפ.. הוא שומע עברי לידררררר
משהו מבאס שהיה השבוע: הייתי חולה, ועדיין..
מאכל השבוע: בורגר ראנץ' כבר אמרתי?? פעמיים!!!
תיכנונים לשבוע הבא: נקיונות.. אוף, ומקווה ששופינג גם..
שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? אממ.. לא הכי... אבל זה תקופת היובש, שפתיים, ידיים וכו'.. שבת שלום

mazalika7

New member
מסכמת!!../images/Emo78.gif

יוואו, עוד מעט אין לי פיצות!!!!
שיר-שבועי-של-ג'נגו:כמו פעם
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ירמי למינהם והג'ירפות. אלבום שבועי: ג'ירפות= גג תמונה שבועית: אני אעלה אחר- כך. אין לי כח. :) הקנייה של השבוע: דברים לתינוק של חברה שלי. משהו טוב שקרה השבוע: ברית של נתנאל, הבן של חברה שלי
, אחותי אצליייייייי!!! וקיבלתי את הרישיון! משהו מבאס שהיה השבוע: תורנות מטבח
מאכל השבוע: פיצה
תיכנונים לשבוע הבא: להשתחרר מצה"ל, ליל באה אליי
, הופעה של ג'נגו
, פסח! שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? מקוררת! שבת שלום!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמיישנת

שיר-שבועי-של-ג'נגו:אין.. שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:sea of love אלבום שבועי:כפיר אפשטיין,בעז בנאי תמונה שבועית:אין הקנייה של השבוע: כפיר אפשטיין משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת
משהו מבאס שהיה השבוע:לא היה.. מאכל השבוע:פיצות! וואו אכלתי היום.. יאמייי תיכנונים לשבוע הבא:לנוח.. שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? לא שידוע לי

shahar1989

New member
מושלםםם ליי.. אהאהאאעאעההה!!

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: יש אנשים - איתמר מאירי, קשה לי לוותר, סיפור עצוב - יואב דגני
אלבום שבועי: פרפרים - בטי, ליטל דיפקטס - עמירםאינק
תמונה שבועית: מושלם.
הקנייה של השבוע: דיסקים וספרים
משהו טוב שקרה השבוע: טיולמצדה, הופעה של יואב
משהו מבאס שהיה השבוע: מבחן, למרות שהלך ממש טוווב
מאכל השבוע: סנדוויץ' באמצע הלילה בבצפר [בשיא הרעב. אע!]
תיכנונים לשבוע הבא: בצפר, מלא!
שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? בעיקרון לא.. לא מוגדר לפחות.. אבל בתקופת מעבר אני תמיד חוטפת דלקות בכתפיים ובידיים ולא מפסיקה להתעטש.. אז...

יש אייקון של פיצה../images/Emo12.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: בוקר של כיף
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: מלא מלא מלא!! נוסטרה ורדד - של בטי
מכורה~!!!! אלבום שבועי: לא שמעתי תמונה שבועית: גם אין משהו... הקנייה של השבוע: לא קניתי כלום... ירידה של קניות בישראכרט נחשב
משהו טוב שקרה השבוע: יש לי אימיול... |חמור|
משהו מבאס שהיה השבוע: הבנתי שאני לא ילך לשום הופעת יומולדת מאכל השבוע: ספגטי תיכנונים לשבוע הבא: פסח |הצילו| ועוד אמא חולה שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? אלרגית לניקיונות של פסח.. חח סתם.. לפעמים אבק עושה לי קצת אפצ'י

amitshilo

New member
איזה כיף זה להיות כופרת:)

שיר-שבועי-של-ג'נגו: נמ.."אין זמן". שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: נגיד ש..."השיר ששרתה לה" / עברי לידר. אלבום שבועי: "זה לא אותו דבר". תמונה שבועית: נדמה לי שאין כרגע:/ הקנייה של השבוע: דיסקים לשלוש חברות. (הסקורפיונס, איימי וונהוס ודניאל סלומון). משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה, חזרה, סדנא, הגיע העיתון! משהו מבאס שהיה השבוע: מוטי מהבית דפוס. להרוג אותו
מאכל השבוע: קפה פילטר
תיכנונים לשבוע הבא: חזרות, לימודים, חברים ומצפה רמון!
שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? לא. אבל הפריחה של האורנים עושה לי ממש רע.

איזה שבועעעעעעעע ../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: אין\: שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ואואה, לא יודעת האמת.. היו המון המון המון שירים. אלבום שבועי: -- תמונה שבועית: אעא, יש מלא, אני אשים מחר
הקנייה של השבוע: קניייה! בגדים
ואוכל בטיו"ש. משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי.. השלמתי עם ידיד שלי, התחברתי לכ"כ הרבה אנשים מדהימים! שישי אצל נועה שלי
משהו מבאס שהיה השבוע: קצת התאכזבתי מהטיול השנתי, היו רגעים שרציתי להעלם..אבל עבר. מאכל השבוע: ממ לא יודעת, כמעט כל מה שאכלתי השבוע הקאתי בסופו של דברXD תיכנונים לשבוע הבא: תגבורים כל שבוע, התנחלות אצל נועה, קניון וניקיונות! שאלת בונוס:בגלל שהאביב הגיע.. ואיתו האלרגיות.. האם אתם אלרגים למשהו? ממ לא ממש.. אבל אני רוצה להגיד שאני אוהבת אותכם :)

למעלה