סכם 94.4

אביבניק

New member
89.79

יש לי 693 פסיכו´ ו111 בגרויות (ע"פ הטכניון) תודיע על המסקנות... (ונראה לי בכלל שזה לפי גיל, לא?)

אביבניק

New member
אולי, אבל

אם ככה, אז למה לא דחפו אותם לאביב ודחו אנשים עם סכם נמוך יותר? יכול להיות שהם נפלו מהקינן שפי? אולי... באמת לא חשבתי על זה אבל לי אמרו מההתחלה, להירשם לטכניון לסמס´ אביב, ואז הם לא ידעו את הסכם שלי... איך הסכם שלך?(ולאן?)

אביבניק

New member
אהה...

בוא נגיד שאני לא בא בטענות... אני גם מכיר הרבה אנשים שהיה להם סכם גבוה מאוד ועדיין לא התקבלו הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה קינן שפי, אבל לך תדע... אני שמעתי מקצינה בכירה שניפו הרבה שם, אבל שוב, אי אפשר לדעת את השיקולים שלהם בדיוק או שכן? (מי שיודע שירגיש חופשי לתקן)

J3di

New member
שני דברים

1) באביב זה ידוע שהסכמים יותר נמוכים, כנראה בגלל שיש פחות ביקוש (כי פחות אנשים נרשמים רובם מתחילים בחורף) הן לעתודאים והן לסטודנטים זקנים (
) 2) זה אכן נקבע לפי הגיל, הם שולחים לך במעטפה של העתודה לאיזה סמסטר אתה מיועד, לפני שאתה נרשם למוסד (שם אתה מסמן את הסמסטר) ודבר נוסף, כמובן שיש את השיקולים מקינן שפי יכול להיות משהו שיש לו סכם 98 אבל הוא מטורף קצת והוא צייר ילד עם סכין מטבח דוקר את אחותו ורשם "מוות לאחות מוות לאחות" בתור המשפט... שביקשו לצייר ילד... אותו לא נראה לי שיקחו

amitdd

New member
סכם 94.4

מספיק לפסגות? אני יודע שאם לא אוהבים את זה..אבל בבקשה תענו..

תלוי...

כנראה שהסכם לא יהיה מה שימנע להתקבל לפסגות...נגיד את זה ככה. אבל תצטרך לעבור רת המבדקי מצב שלהם ואת כל שער שלבי המיון השונים והמגוונים עד מאוד
פייד!

amitdd

New member
תודה!

ועוד שאלה.. יש לי פרופיל 97. זה ישחק לרעתי בועדת קבלה?

amitdd

New member
בעיקרון כן..

קפצתי כיתה ויש לי כבר בגרות מלאה(10.1) ופסיכמטרי(689) מה שמביא אותי לסכם של 85. אבל אני מתכוון לשפר בגרויות באנגלית ותנ"ך וגם פסיכומטרי ואני מאמין/רוצה/מקווה להגיע לסכם כזה(בשביל זה אני צריך 90 בתנ"ך,97 באנגלית, פסיכו 750).

הבנתי אותך בן אדם...

אתה הולך לקרוע את התחת
בעיקר בגלל הפסיכו´... או שאני טועה?
פייד!

amitdd

New member
כן..בערך..

אבל דווקא התנ"ך יותר מטריד אותי מהפסיכו..שזה יחסית די נחמד(יחסית!!)

D a n n y b o y

New member
5 יחידות, אני משער...

אם כן...זה יכול להעלות את הממוצע (20% בונוס בטכניון, אם אני לא טועה)

אביבניק

New member
תנ"ך כמעט ולא משפיע!

אנגלית, מתמטיקה, פיסיקה, פסיכומטרי כל נק´ באלה שווה כמו 15 נק´ בתנ"ך... עדיף ללמוד לפסיכו´ בהצלחה!

למעלה