אם ככה, אז למה לא דחפו אותם לאביב ודחו אנשים עם סכם נמוך יותר? יכול להיות שהם נפלו מהקינן שפי? אולי... באמת לא חשבתי על זה אבל לי אמרו מההתחלה, להירשם לטכניון לסמס´ אביב, ואז הם לא ידעו את הסכם שלי... איך הסכם שלך?(ולאן?)
בוא נגיד שאני לא בא בטענות... אני גם מכיר הרבה אנשים שהיה להם סכם גבוה מאוד ועדיין לא התקבלו הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה קינן שפי, אבל לך תדע... אני שמעתי מקצינה בכירה שניפו הרבה שם, אבל שוב, אי אפשר לדעת את השיקולים שלהם בדיוק או שכן? (מי שיודע שירגיש חופשי לתקן)
1) באביב זה ידוע שהסכמים יותר נמוכים, כנראה בגלל שיש פחות ביקוש (כי פחות אנשים נרשמים רובם מתחילים בחורף) הן לעתודאים והן לסטודנטים זקנים (
) 2) זה אכן נקבע לפי הגיל, הם שולחים לך במעטפה של העתודה לאיזה סמסטר אתה מיועד, לפני שאתה נרשם למוסד (שם אתה מסמן את הסמסטר) ודבר נוסף, כמובן שיש את השיקולים מקינן שפי יכול להיות משהו שיש לו סכם 98 אבל הוא מטורף קצת והוא צייר ילד עם סכין מטבח דוקר את אחותו ורשם "מוות לאחות מוות לאחות" בתור המשפט... שביקשו לצייר ילד... אותו לא נראה לי שיקחו
קפצתי כיתה ויש לי כבר בגרות מלאה(10.1) ופסיכמטרי(689) מה שמביא אותי לסכם של 85. אבל אני מתכוון לשפר בגרויות באנגלית ותנ"ך וגם פסיכומטרי ואני מאמין/רוצה/מקווה להגיע לסכם כזה(בשביל זה אני צריך 90 בתנ"ך,97 באנגלית, פסיכו 750).