סכם בן גוריון

ester93

New member
סכם בן גוריון

היי כולם!
הבנתי שהסכם של בן גוריון יהיה ככל הנראה השנה 735,
רציתי לשאול אתכם, אם למישהו יש מושג, מה סיכויי הזימון למבחן הממוחשב עם נקודה אחת מתחת לסכם?
יש לי 734, ואני רוצה לדעת אם יש לי בכלל סיכוי, לנסות לדבר איתם, ועדת חריגים או משהו..

אשמח לתשובה, תודה רבה! :)

PantherettePitz

New member
אני לא מכירה ועדת חריגים

ומעבר ל"ראויים לקידום" אני לא חושבת שיש אפשרות לעקוף את הרף הרשמי שנקבע (ובתכל'ס גם ראויים לקידום לא עוקפים אותו אלא זאת פשוט התאמה שעושים). כדאי לזכור שכל מי שנמצא נקודות בודדות מהרף יכול להיות ראוי באותה מידה ואף יותר ממי שמעליו להתקבל ללימודים, ואין באמת דרך להגדיר מי חריג ומגיע לו ומי לא.
&nbsp
אני לא יודעת אם הסכם השנה יהיה כמו שהיה בשנה שעברה (כי בשנה שעברה הייתה ירידה דרמטית של הסכם), אבל בעיקרון הסכם יכול לזוז קצת בכל שנה כתלות במועמדים שנרשמים. יכול להיות שתקבלי זימון ויכול להיות שלא.

מנחם88

New member
הבנתי ששנה שעברה היו שני ראיונות

הבנתי ששנה שעברה היו שני ראיונות, והשנה רק אחד. אולי זה מעיד על כך שרף הסכם יעלה, כי יש להם פחות תמרון לסינון מועמדים עם ראיון אחד פחות.
השאלה היא האם יש דרך לדעת מה יהיה הסכם הסופי לזימון למבחן הממוחשב לפני סוף ההרשמה?
חבל לבזבז סתם 450 ש"ח... (אני גם עם סכם 734 בערך, אבל אני עושה עוד פסיכו באפריל)

RBD1

New member
לאורך שנים היו 2 ראיונות, השנה עברו לראיון אחד

אני גם כמוך, חושב שהסכם יעלה משנה שעברה(אלא אם יזמנו ויסננו יותר אנשים במבחן הממוחשב משנה שעברה)
אי אפשר לדעת כי הסכם נקבע לפי איכות הסכמים של המועמדים באותה שנה בשילוב עם כמות המוזמנים שמוחלטת על ידי הפקולטה.
&nbsp
עד לפני שנה שעברה הסכם המינימלי היה באיזור ה755-757 (כל שנה והנקודה לשם נקודה לפה שלה). ככה שעצם זה ששנה שעברה היה באיזור ה730 זה כבר ירידה משמעותית, כך או כך הייתי משפר נתונים(פסיכו או בגרויות) גם למען אוניברסיטאות אחרות.

למעלה