סכינם

גיזאן

New member
סכינם

קיבלתי החלטה להחליט איזה סכין לקנות . אז יובל נחמקין וגיא רפאלי יכולים לכתוב על האחיזה ,הנעילה ,האורך והחדות. אחרים יכולים לכתוב על חברות כגון ספידרקו ,בנצ' מייד,קולומביה או אפילו בוקר (ושהפלדה טובה הנעילה פחות). כיתבו איזה חברה ואיזה סכין אהובים עליכם ולמה.?

mickeym

New member
אולר מודל 7 של CRKT

כרגע אין לי זמן לפרט, אבל יותר מאוחר בהחלט...

mickeym

New member
הבטחתי ולכן אקיים...

את הסכין (אולר) הזה אהבתי מן ההתחלה בשל צורתו המיוחדת. כשאחזתי בו, כבר ראיתי שהוא מיוחד (לא היה לי נסיון לפניו, ולמעשה גם לא אחריו באחיזת סכין). הייחוד שלו היה במבנה הקת שהותאמה ליד התופסת והשאירה מקום נוח לאצבעות מה שמונע החלקה של הסכין. כמו כן, היה לו מנגנון מיוחד ש"נעל" את האולר בצורה מוחלטת ברגע שפתחת אותו, והוא למעשה שימש כסכין נשיאה לכל דבר... יש עוד מידע כמדומני באחד הירחונים של בלייזר.... מיקי

איזה אוטו לקנות?

שאלה מעניינת. התשובה, כמובן, תגזר מהצרכים שלך. האם אתה רוצה סכין קטנה, גדולה, לאיזה מטרה, איפה תשא אותה וכו'. דרך אגב, גיא רפאלי הוא היבואן של כמעט כל החברות שציינת, כך שאני מניח שהוא יכול לתת המלצה מושכלת... האפור

אבל אם אתה מתעקש

סכין ששבתה את ליבי מאז שראיתי אותה בפעם הראשונה היא ה M1 של קולומביה. קטנה אבל קשוחה - הפיטבול של הסכינים, כמו שמגידר אותה יובל. אבל אני חייב לציין שכשאני אחליט לרכוש סכין, זה כנראה יהיה משהו ממשפחת הגונטינגים - או השחור הגדול, או, כשיצא, הטוסאק (הגרסה הקטנה המתוכננת של הגונטינג - מדהימה ביופיה). האפור

bizhar

New member
גוטמן, עוד אין לך סכין?!

איזה מין שף אתה? רק מקרוני?

Coraline

New member
האפור בריו

ולכן אני אענה במקומו. בוודאי ובוודאי שיש לו סכיני מטבח, גדולות וחדות לרוב. הכוונה כאן היתה לסכין שחותכת בשר, ולא לסטייק. ואם יותר - ה-אמ.1 באמת יפה, תמיד אמרתי שיש לו טעם טוב ;) לולה

one strike

New member
בחירה לא קלה

אם אתה באמת עשוי להשתמש בסכין תקנה שתיים (או 4 אם אתה עובד בשתי ידיים). אחד (זוג) להתאמן, השני (זוג) - קרבי. המיועד לאימון עלול להישבר או להיסדק, להיחלש, להישחק, וכו'. ללא אימון אינטנסיבי בדקירה, חיתוך וכד' הכלי ישאר צעצוע. צורת הסכין תלויה במטרת השימוש, בטכניקה שתשתמש - סיבובית חותכת או דקירות, שילוב וכו', בנסיבות השימוש. השאלות: איפה תשים את הסכין - על החגורה, על הרגל, בכיס, במגף, בשרוול וכו'. איך תשלוף אותה בשעת הצורך. המכה צריכה להיות המשך של השליפה. ניתן להרחיב הרבה.

וכמובן יש אופציה לנון-קונפורמיסטים

לא שחסרות בשוק סכינים מכל הצורות, גדלים וחומרים, אבל במקרים מסויימים יש מי שרוצים סכין ייחודית, שמתאימה באופן ספציפי לצרכים וצורת השימוש שלהם, שיש לה אולי עיצוב יחודי, וכמובן - יש רק אחת כזו... יש נפחים שמתמחים בחישול וייצור סכינים. רק לידיעה. ובלי שמות. ויס הנפח (שמעדיף אישית את cold steel)

איפה? באינטרטנט. איזו שאלה זותי?

האתר ניתן לצפייה רק באקספלורר (מיקרוסופט הזונות לא נותנים לי לעבוד עם נטסקייפ, שהוא יותר חכם), והרזולוציה המומלצת היא 1024. היות ורובכם בטח צופים עם 800X600 (עם המחשבים הישנים שלכם..), תהיה בעיה קלה עם פס גלילה לרוחב. צרות קטנות. בכל אופן, גלרית התמונות לא מעודכנת, ואין כמעט סכינים, אבל זה יטופל בשבוע-שבועיים הקרובים. האתר הוא www.rahit.com . אה, כן, גל - "נפחנו"? צורת השיוך תתקבל בברכה כשתשלמו לי משכורת... איל.

"קולמביה ריבר" !!!

ישנן הפרשי האיכות כ"כ לא משמעותיים בין קולומביה (חברה לסכיני יוקרה - שלא תטעו) לחברות סופר יקרות כמו "ספיידרקו", "קולד-סטיל", "בנצ'-מייד" ובודאי שסכינים בהזמנה אישית. עמ' לקנות מי מהאחרונות שהזכרתי, צריך יותר חשק מצורך, כי אתם הולכים לשלם 50-300 אחוז יותר ... לא שאין לי המלצות, פנטזיות וגם בעלות על סכינים יקרות יותר, רק שעל "סכין האלפא" שקונים ליום-יום, אמליץ על מי מתוך המבחר הנהדר של "קולומביה ריבר". נ.ב- עוד לא הזכרתי בקז'ואליות, ולא בפעם הראשונה, שגיא הוא היבואן של 4 החברות הנ"ל (הינט-הינט)?

למעלה