סכין בבטן....

pashoshit

New member
סכין בבטן....

איך כואב.. לי.. יש אנשים שמספרים שאנשים אחרים תקעו להם סכין בבטן. . ואני תקעתי לעצמי את הסכין ..הוא יודע שאני רוצה אותו הוא ידע אני אמרתי לו בפעם הראשונה בחיים שלי..הוא לא רצה אותי ,הסכמתי, הבלגתי. ניסיתי להוכיח לעצמי ששכחתי. ולא שכחתי קיבלתי.. קבלה זה רגש כל כך מוזר זאת אשליה של שכחה.. עבר זמן נהיינו קרובים. ידידים. בכל ידידות יש אינטרס ככה אומרים.. כנראה שצודקים. וזה עשה לי כל כך טוב לדבר איתו להוכיח לעצמי בעצם שלא סתם דווקא אותו רציתי , כי יש בו משהו מיוחד, מיוחד וכל כך פוגע. הוא מספר לי על מישהי חמודה וחייכנית שאולי הם יהיו ביחד ומוזר שזה לא הפריע לי במיוחד . לא ייחסתי לזה חשיבות .אבל אז הוא .. מספר לי בסודי סודות על המחשבות שלו ,שאם לא הייתי מתקרבת אליו סביר להניח שבחיים לא הייתי יודעת אותם, הוא מספר לי שהוא חושב יותר ויותר על חברה שלי . בן אדם מדהים שאני כל כך אוהבת באמת אוהבת! שרק לפני יום סיפרתי לה עליו והיא אדישה לבנים או לפחות ככה היא טוענת . היא לא רוצה לא צריכה אותם אף פעם לא היה לה. וששאלתי אותה אם היא רוצה היא ענתה איך אדם שלא טעם שוקולד מימיו יכול להבין אדם אחר שיש לו חשק לשוקולד? בכל מקרה מה שיכול לשחק לטובתי ..כמה שטויות ! איזה טובתי אם הוא לא רוצה אותי גם העובדה שהיא לא תרצה אותו זה לא יעזור לי! אני אפילו לא מסוגלת לנחם את עצמי במשפט "מה הוא מוצא בה" כי אני יודעת מה הוא מוצא בה היא חמודה היא חברה שלי.. היא אדם מדהים. איך שהוא סיפר לי כאב לי. כל כך... אבן אז אני תקעתי לעצמי את הסכין כי אני רציתי לדעת כי אני יודעת שככל שאני קרובה אליו ככה יש לי יותר סיכויים להיפגע ממנו... כי ככה זה קרוב = פוגע אז אין לי את מי להאשים מלבד עצמי כי אני תקעתי לעצמי את הסכין

Queen Of Love

New member
../images/Emo14.gif

אמרת כבר את הכל. אני מקווה שעכשיו את מבינה שהדרך היחידה להמשיך הלאה בחייך, זה להתנתק מכל מה שקשור לאותו בחור. יהיה טוב, אני בטוחה

למעלה