סכיזופרניה...

סכיזופרניה...

לפני שמתנפלים עלי אני רוצה להבהיר שאני מודע לכך שיש סכיזופרניה זה לא רק מה שכולנו ראינו ב"נפלאות התבונה" אך אני רומה בכל זאת לגשת לחלק זה של המחלה. אם אדם הוא סכיזופרני,אבל הוא מצליח לעיטים להבדיל בין מציאות לדמיון,יכול להיות מאג בקלות יחסית? כלומר...לא אין קושי לדמיין..הוא יכול לראות את המלאכים/שומרי המגדל סביבו בזמן הטקס באופן "מציאותי" ממש. זה לא נותן יותר כוח?לראות את הדברים באופן ממשי כל כך? תבטלו את השאלה אם לא ניתן "לשלוט" בסכיזופרניה... אולי כולנו סכיזופרנים?
חביב הקסם

תיקוניםםםםםםםםם

"....שאני מודע לכך שסכיזופרניה זה ......." רומה=רוצה. "....הוא יכול להיות....." לא=לו חביב הקסם

I am a freak

New member
שכחת עובדה חשובה

אתה מתחשב בזה שהדימיון זהו רק חלק קטן מתוך המאגיה
אתה צריך לתרגל, לשלוט באנרגיה, לדעת חומר תיאורתי כדי שיעזור לך. חוץ מזה, עד כמה שיידוע לי, סכיזופרנים מדמיינים את מה שהם רוצים לדמיין. כלומר, הם יכולים לדמיין פרות עפות- מה זה יעזור להם
הפריק.

הדמיון הוא לא חלק קטן...

אבל עדיין...לא שכחתי את זה,פשוט התכוונתי רק מבחינת הדמיון.. חביב הקסם

RainBird

New member
יש לך נקודה. הטירוף עצמו הוא הגדרה חברתית. אם פעם אנשים בעלי מחלת הנפילה נחשבו לקדושים וקיבלו מקום של כבוד ברומא, היום הם אנשים חולים, שיש צורך בתרופות קשות כדי להרגיע את ההתקפים שלהם. טירוף זה אופנה, אם לפני 60 שנה כל מי שהיה צובע את השיער בירוק ועושה פירסינג היה משוגע על כל הראש, היום זה נוף רגיל בתל אביב. אני ב-ט-ו-ח שסכיזופרנים יכולים להיות מאגים טובים מאוד. הבעיה היא שהחברה תסתכל על שימוש באנשים חולים למטרות כלכך ערטאליות בצורה בוטה. ואפילו גרוטסקית. ארדן

the count

New member
סכיזופרניה היא מחלה התקפתית

אלו אשר חולים בה, אינם יכולים לשלוט על עצמם לכדי ריכוז מוחלט למטרות המאגיה. הסכיזופרניה הינה מחלה התקפתית שתוקפת ברגעים בלתי צפויים ובמהלכה, לא רק שהחולה אינו שקט ואינו יכול להתרכז לכדי משמעת רוחנית עצמית, אלא שגם הדמיון גורם לחולה לחשוב כי הוא מותקף או כי יש כאלו הרוצים לפגוע בו, הוא חשדן ומבולבל, מה שגורם לו לחוסר שקט וריכוז ולכן, עם כל הדמיון המפותח של החולה, הוא אינו יכול להביא עצמו למצב של ביצוע טקס, כישוף, פולחן או כל מעשה דומה.

ToryMaster

New member
ובכן

את מתארת כאן סוג מסוים מאוד של סכיזופרניה (סכיזופרניה פאראנואידית). ישנם סוגים שונים של סכיזופרניה, ולא בכולם החולה חושב כי הוא מותקף וכולי, תלוי מאוד בסוג. בכל מקרה, זה נכון מה שאת אומרת. סכיזופרנים לא שולטים בדימיון שלהם, המוח שלהם מדמיין דברים ללא שליטצתם

מוצרלה

New member
../images/Emo45.gif ותיקון קטן

כשההתקף מגיע, לא תמיד הוא בא בצורה תקיפה או התקפה נגדם, זה יכול להיות הרבה דברים, כמו שכביכול "מישהו מדבר איתם, ואומר להם לשיר, או נותן להם הוראות מסוימות לאו דוקא מסוכנות. כל השאר נכון.

למעלה