סכיזופרניה עצמית

moran.l

New member
סכיזופרניה עצמית

רוצה ----------------לא כדאי ,משום ש אבל אוהבת ---------------בסוף תשנאי ללכת ---------------לחזור יושבת בשקט --------------למה את לא עושה כלום? שמים --------------שחורים נכון,יש אפור --------------בכל אפור כחול מלאכותי! --------------לא,אמיתי דיי!!! --------------חישבי ירוק שנובט רק אחרי חום -------------בגלל האור משום חוסר החושך -------------לא כדאי רוצה כוכב -------------לא תגיעי מאמינה -------------הזיות,אשליות למעלה,ציפור- -------------יושבת ומסתכלת בקנאה מתוך כלוב נכון, כלואה -------------ואולי, תשתחררי? אין סיכוי -------------אם לא תאמיני,לא תקווי התקווה משילה את עורה האמיתי,חושפת את האמת --------------נותנת חופש לשכל, דרכון וויזה ללב שטויות --------------אולי ואם- --------------כן,שטויות חושבת --------------מרגישה לב --------------שכל שונאת --------------בסוף תאהבי לא כדאי משום ש --------------רוצה מ ה ???????

Dovsha

New member
אני חושבת

שאני פשוט אשב ואשתוק ואתן לך לכתוב - כי זה ממילא מה שאני הייתי כותבת... i`m here u know ותסתכלי החוצה - השמש זורחת.

mamale

New member
לא...................מה כן??

זה מה שהיית כותבת...לא מאמינה...

moran.l

New member
נכון אבל...

העניין הוא שה``מה`` אמור היה להיות באמצע.. הקוטביות שאני מוצאת בתוכי כל כך חזקה, וזה כל כך מפחיד, ואני פשוט רוצה , בין שני הצדדים, ליפול באמצע... מה???????? מבינה? אני יודעת שכן... אוהבת

קרני

New member
איזה דיאלוג יפה...

תיור על כל מגוון הקשת הרחבה... התקדמות אל עבר מסקנה כזו או אחרת דומיננטית יותר או פחות מובילה לכאן או מובילה לשם .... זה מה שנקרא תהליך... לא סכיזופרניה... והדרך... הדרך לשם ארוכה... יש אומרים שנמשכת כל החיים... זה לא מעודד מה? אבל אם נהנה מהדרך, אולי לא נרצה בכלל להגיע לסוף, ואני חושבת, שהדרך יותר חשובה מהמטרה... נשמע לך הגיוני?!?

למעלה