סכיזופרניה או ocd

barzel56

New member
סכיזופרניה או ocd

להלן כמה אפשריות: 1.סכיזופרניה היא בעיה בזיכרון ואין לה קשר עם ocd 2. סכיזופרניה וocd זה אותו הדבר רק שהocd מסתירים את זה 3.לסכיזופרניה ולocd יש את אותם תופעות רק שסכיזופרניה זה יותר דימיונות ,ocd זה יותר טקסים(אובססיות) ומלבד זאת ocd יודעים מה הם עושים 4.סכיזופרניה זה ocd שבא עם pdd וocd רגיל לא בא אני בעד זכויות לחולי נפש אך מעניין אותי לדעת

אמא11

New member
שלום לך ברזל ויום טוב

אני קוראת מה שכתבת ומשתדלת להבין אם אתה באמת רציני. האם באמת אתה חושב שאחד מהמשפטים שכתבת נכון? הצעתי לך לקרוא על סכיזופרניה ולקרוא על OCD ולהבין מה כל אחת מהן. אולי מה שמבלבל אותך היא העובדה שיש אנשים שיש להם גם סכיזופרניה וגם OCD. ושאלה - מה בעצם אתה שואל, מה באמת מעניין אותך. בכללי ובאופן מאד גס, בסכיזופרניה, שמוגדרת כמחלה, אדם יכול לאבד קשר עם המציאות ולא לדעת מה אמיתי ומה לא ולאבד ידיעה של זמן ומקום. בOCD שמוגדר כ"הפרעה" האדם תמיד יודע מה מבדיל אותו מאחרים, מה ה"נורמלי" ובמה הוא חושב או מתנהג אחרת מאחרים. אין ניתוק מהמציאות. רק טוב תמי

barzel56

New member
שלום רב,מה שרציתי לדעת זה

1.האם סכיזופרניה היא פגיעה בזיכרון? 2.האם ל ocd יש אמונות מסויימות כמו בדת? 3.תסבירו לי מזה סכיזופרניה ומזה ocd כי לא מצאתי ולא אמצא במקום אחר 4. ייתכן שpdd,ocd וסכיזופרניה הם דברים מאוד שונים. אבל יש להם קשר? אני יודע שהכתב שלי לא ברור אבל אם משהו לא מובן תודיעו לי

למעלה