סכום השנה שלי

fox28

New member
סכום השנה שלי

לרגל החגים הבאים עלינו (לטובה או שלא לטובה, תלוי בעיני המתבונן) החלטתי לסכם את השנה שלי השנה הזו היתה השנה הכי משמעותית בחיי- יצאתי מביתי ומבצרי ושכרתי דירה עם אהובי המקסים. עד עכשיו- 9 חודשים אנו מסתדרים לא רע- טפון טפו לצערי חתונה לא רואים באופק. אני רוצה- החבר מחכה שכסף ייפול משמיים בהזדמנות זו- האם למישהי יש עצה איך לשכנע אותו להציע לי נישואין? ביום ג הקרוב אנו חוגגים 6 שנים יחד. הבריאות במצב סביר- למעט שיניים שאני מדחיקה וגב שזה לכל החיים פרנסה- זה הבעייה העיקרית- אני עובדת 5 שנים במקום עבודה שדי שנוא עלי, במשכורת זעומה. מעבר לחוסר סיפוק בעבודה וחוסר היכולת להחליט מה לעשות במישור המקצועי זה משפיע במישור האישי. אין כסף= תלות בהורים= אין חתונה. אוףףףףףףףףףףף מקווה ששנה הבאה יהיה לי יותר טוב בכל המישורים אני צריכה פריצת דרף בתחום המקצועי- בדחיפות אשמח לתגובתיכן בנות שנה טובה מיכל

שלום...

כמו תמיד העצה שלי היא להתמקד ביש ולא באין ובחסר... ויש דברים יפים בחייך... הכל תלוי בזווית ההסתכלות... יצאת מביתך לעצמאות, עברת להתגורר עם אהובך, אתם מסתדרים טוב (לא רע...). אם תתמקדי בחלק הטוב ובצד החיובי, תוכלי "למשוך" לך דברים נוספים בכיוון הזה. לכן, אני מאחלת לך שהשנה תלמדי להכיל ולראות את הטוב והחיובי ופחות להתמקד בחסר ובשלילי. ולגבי הנישואין... אני מאמינה שכל דבר בעתו... גם זה יגיע כשיהיה נכון לכם. שתהיה לך שנה נפלאה ומלאת שמחה

ymz

New member
למה לחכות למשיח?

את רוצה להתחתן עם החבר שלך? את בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות? את מרגישה שזה האדם איתו את רוצה להביא ילדים (אם את רוצה כמובן) ולהזדקן לידו? את לכי על זה, תעשי את הצעד ותציעי בעצמך. לגבי מקום עבודה, תחשבי מה את רוצה לעשות ותבדקי מה את צריכה בשביל זה. או שפשוט תתחילי לשלוח קורות חיים לתפקידים שנראים לך נחמדים ורק כשתמצאי משהו מתאים לך בול תעזבי את המקום הנוכחי. אני מאמינה שצריך להזמין שינויים בחיים, צריך להשקיע מחשבות ומעשים ואז השינוי יבוא, יקח לו זמן אבל בסוף הדברים יסתדרו כמו שרצית. המון בהצלחה ושנה טובה ומתוקה

למעלה