סי

סיוש1

New member
סי

שלום :) אז השם שלי הוא סי- כן שם קצת מוזר שמעורר המון תשומת לב ובאלגן כשאנשים שומעים כל הזמן שאלות של מה זה אומר, וואוו לא שמעתי בחיים שם כזה, או משווים אותי לסי היימן. אני בת 22, הוריי קראו לי סימה בלידתי ואחרי מעט מאד זמן שינו לסי עד היום לא שלמה עם השם הזה ומזמן חשבתי לשנות אותו אך לא היה לי אומץ לחשוב על כך ברצינות. אני לא אוהבת את הצליל שלו, לא את זה שהוא קצר, ולא את הייחודיות שלו שמעוררת יותר מידי פרובוקציה ורוח בעיניי אחרים. תאריך הלידה שלי הוא 12.9.86, שמי המלא הוא סי מזרחי. לאמא שלי קוראים אסתר(אתי) ולאבא שלי יאיר ז"ל. אני מאז רוצה לשנות את השם- לא יודעת אם זה עלול לסכן אותי ולהרע לי אבל מאד רוצה, לשם לין. הוא גם קצר ומיוחד אבל יותר מוכר מסי זה בטוח. האם עליי להתייעץ עם רב, או עם בעל מקצוע על מנת להבין אם השם החדש טוב? ואיך היה השם הישן? תודה וים מקסים.

ל"סי"

ואיך הראיה שלך? כבר מבחינה בבעיה, או שעוד מוקדם? ראי נא הערה שלי בעמוד זה ל"לודשית".

סיוש1

New member
שפרה וגל

תוכלו לתת בבקשה עתכם בנושא שכתבתי? תודה ויום נעים

סיוש1

New member
תודה, השמות הם:

לין, איה, גאיה, מילה, שירז, קשת אני יודעת שגם הם שמות דיי מיוחדים, אך עדיין הם שמות שלפי דעתי יש אותם לאנשים, סי בעיניי נשמע כמו שם שהוא לא של בן אדם..... למה את חושבת שבאמת עליי לשנות את השם? תודה רבה רבה רבה סי.

לסי

כבר מהצורה בה את כותבת ניתן לדעת שאת בלחץ רב. אנא התמתני, וקחי נשימה ארוכה ועמוקה (האם זו רק אני או שנדמה שנשימתך קשה עליך במקצת?) תשובה לשאלתך-בקרוב.

גל סופר

New member
../images/Emo45.gif לחץ...

ישנה אמונה הנהוגה בקרב אנשים העוסקים בשמות, לפיה האות ס' [ה'סגורה'] יוצרת סגירות מסוימת אצל האנשים. כמובן שזה בא לידי ביטוי בתחומים שונים אצל כל אדם [פיזית, רגשית, מנטאלית וכו']. יתכן שמזה גם נובע הלחץ.

סיוש1

New member
בגדול אני לא לחוצה

אני נשמעת ככה כי אני אדם שבדיבור יש לו הרבה אנרגיה אני אבל מאד רגועה רק רציתי להסביר את עצמי הכי טוב שניתן. העניין חשוב לי בתקופה האחרונה לכן אולי זה נראה שאני בלחץ, אבל החיים יפים=)

למעלה