סי.ג'יי 86- הסבה לגפ"מ

erezb1

New member
סי.ג'יי 86- הסבה לגפ"מ

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין מע' גז בסי.ג'יי מודל 86, מנוע 4,200סמ"ק ארוך וסגור. שאלה נוספת היא הכדאיות, אם המערכת אכן תותקן, הרכב יהפוך לרכב ראשון בבית, אומר 2700-3000ק"מ לחודש. ושאלה אחרונה (לעכשיו) היא מה הצפי לשינו בסטטוס העלויות של הגפ"מ ? האם המדינה מתכננת מיסים כאלו ואחרים שיגרמו לגפ"מ לא להשתלם ? תודה ארז

מעשית אפשרי

להתקין לך מערכת ג'פמ וכן זה ישתלם במיוחד לך כי אתה נוסע יחסית לא מעט. אבל לא תוכל לבצע את השינוי ברשיון הרכב!! רק רכבים משנת 95 יכולים להתקין גפ'מ חוקי.

erezb1

New member
הרעיון זה ללכת עם ולעבור על החוק ?

אם ברשיון לא ניתן לשנות זה אומר שאסור לי לעשות את השדרוג, נכון ? וזה אומר שנגנז הרעיון. אלא אם יש דרך בירוקרטית לעבור את התהליך עם אישור משרד הרישוי. תודה ארז

erezb1

New member
מה שאומר שאפשר לגשת לשלב הבא

אשמח לתשובות: אני אוודא את עניין ההתקנה במשרד התחבו(ל)ה. שאלת הכדאיות, אם המערכת אכן תותקן, הרכב יהפוך לרכב ראשון בבית, אומר 2700-3000ק"מ לחודש. עד כמה יקר יהיה לתחזק את הג'יפ מעבר לשאלת הדלק (גפ"מ), בהתחשב בעובדה שאת הרוב אני עושה לבד ? ושאלה אחרונה (לעכשיו) היא מה הצפי לשינו בסטטוס העלויות של הגפ"מ ? האם המדינה מתכננת מיסים כאלו ואחרים שיגרמו לגפ"מ לא להשתלם ? תודה ארז

miki69

New member
לטעמי אתה לא שפוי

הדלק לא רלוונטי הרכב יקרוס כל שני וחמישי

erezb1

New member
אתה יכול לפרט ?

בגלל השנתון, בגלל הג'יפ עצמו ? או בגלל שאתה מכיר אותי אישית ויודע שאני לא שפוי ?? תודה ארז

אין אישור מתחת לשנת 95

בדקתי שוב את מה שאתה אומר אז ככה: לאחר התקשרות עם מס' חברות העוסקות בתחום שמעתי כל מיני סיפורים, שאפשר להוסיף את זה ברשיון,יש לי חבר שעובד ב... אל תדאג אני ידאג בשבילך. האמת בילבלו גם אותי אז התקשרתי לטכניון בחיפה ושם נאמר לי בפרוש שהם לא מאשרים התקנת גפ'מ ברכב מתחת לשנת 95.

erezb1

New member
תודה על ההשקעה

מצער העניין, נמשיך לשלם ולזהם. תודה ארז

למעלה