סי בס - אכזבה!

meravbr

New member
סי בס - אכזבה!

ביום שבת שעבר החלטנו ללכת בצהרים, ככה באופן ספונטני, לסי בס. זכרנו מביקורים קודמים את סלטי הבית המגוונים והטובים, את הלחם בטעים והטרי ואת המנות העיקריות הלא רעות בכלל שם. לא הגענו עם ציפיות לאוכל גורמה (טוב, לא מדובר במול ים) אבל האכזבה היתה גדולה! הסלטים - ממש חסרי ייחוד. הסלט היחיד הטעים היה למעשה בטטות מבושלות - ובטטות, למי שלא יודע, קשה מאד מאד לקלקל. השאר - חומוס, טחינה, סתם גזר מגורד, סלט סלק לא טעים (הסלק אתמול בקופי בר, לעומת זאת, היה מדהים!), סלט חסה בסדר (חוסל מחוסר ברירה), וככה גם סלט כרוב. ובנינו על הסלטים שפעם היו ממש ממש מצוינים. הלחם גם היה "בסדר", לא יותר מזה... לעיקריות אני הזמנתי קלמארי מטוגן שהגיע מעט צמיגי מדי וברוטב מעט מיונזי מידי. בעלי הזמין פילה דניס ברוטב לימונית שהיה עשוי בגריל והיה לטעמו "בסדר". לכל זה בתוספת פריגת - כ- 170 שח שממש לא הצדיקו את הארוחה. לא נהנו ולא נחזור אלא אם נשמע על שינוי דרסטי.

meravbr

New member
ודרך אגב

מביקורים קודמים ידענו שאם חשקה נפשנו באיקרא, צריך לבקש במיוחד, אחרת לא מקבלים במסגרת פלטת סלטי הפתיחה...

meravbr

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אכזבה ...

אף אחד לא היה בסי-בס ויכול להחליף רשמים????

לא הייתי, ועכשיו כנראה שגם לא אהיה

... תודה על הביקורת!

פינליש

New member
יצאתי פעם עם ברמן שעבד שם.

והוא היה חמוד לאללה. זאת דעתי על המקום. חוץ מזה מעולם לא הייתי שם.

liti

New member
בתוך ים של ביקורות...

קצת פיספסתי את הביקורת שרשמת. בסי-בס לא הייתי, ומן הסתם גם לא אהיה כיוון שחובבת דגים גדולה אני לא. בכל אופן, היה מאכזב לקרוא את הביקורת, כי דווקא שמעתי דברים טובים על המסעדה.

Amoureuse

New member
פעם

פעם זו היתה מסעדה מאד חביבה עלינו, היינו שם הרבה פעמים ולא התאכזבנו. אבל עם השנים השתנו ההעדפות ולא הייתי בסיבס כבר 3-4 שנים. לאור הביקורת שלך, ולאור העובדה שמסעדות דגים מסוגה מאד נפוצות היום, כנראה שכבר לא נחזור.

כוכה

New member
הייתי שם הרבה פעמים והם צונחים

מטה מפעם לפעם. הסלטים מלאים בחומץ ואין ייחוד לכל סלט לעומת האחר. ישנה הרגשה שהכל אותו דבר.... דווקא מסיפוד מרקט - ללא ציפיות מיוחדות - אני מרגישה עלייה לאחרונה.

למעלה