סי בוי מכה שנית

C Boy

New member
סי בוי מכה שנית ../images/Emo7.gif

חברים יקרים... אמרו לי כיצד פותרים בעיות כיצב עוברים ושוכחים אהבות מה עליי לעשות כדי לא לשבור את הלב ניסיתי הכל ועדיין כואב למה הוא לא רוצה בי למה הוא לא מרגיש למה הוא לא שומע לי וממשיך במשחק האדיש מטען הרגשות שבליבי עומד להתפרץ ואני מרגיש שאני עומד להתפוצץ כמו חור שחור שממנו אין יוצאים אני תקוע בו לעולמי עולמים האם הוא באמת מאוהב באחרת ומרגיש רגשות? או האם הוא סתם תקוע בהכחשות? אני כבר לא יודע מה לעשות או לחשוב חוץ מלשבת כאן ולכתוב אז בבקשה עיזרו לי יקיריי הראו לי לאן מובילות דרכיי כי אני עומד בפרשת דרכים עם המון שבילים ההחלטה קשה ואין לי עוזרים אני אובד עצות ואיבדתי תחושות כבר לא נותר לי למה לקוות אני מרגיש שכל עולמי מתחת לרגליי מועד ולא נשאר לי... אלא להתאבד

ללללאאאאא! אל תתאבד!../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

יקירי! אמרתי לך כבר, לא משנה מה קורה, רק אל תעשה שטות כמו ....נו...מה שאמרת... לא! לא! זה לא הפתרון, שיהיה לך ברור!
וחוץ מזה - אתה תחסר לי מאד!...אז...אל תעשה את זה...בבקשה! יש לך עוד הרבה לעשות בחיים האלה

.m

New member
../images/Emo24.gif

שרדנו כבר את הכנענים החיווים הפריזים היבוסים האמורים הפלישתים העמלקים הבבלים הארמים היוונים הרומאים הפרסים התורכים הבריטים הגרמנים הירדנים המצרים הסורים העירקים הלבנונים אנחנו שורדים את הפלשתינאים , ממש בימים אלו אז שגבגבר אחד יהרוס לך הכל?!
mai

.m

New member
לא טענתי למקוריות, אבל מה הקשר

למיקי?
mai (שעדיין לא מבינה...)

זורבבל

New member
סי בוי יקרי

אחרי מה שאמרו לך אני אפתח ואסיים בקלישאה (אבל נכונה): מוות הוא פתרון קבוע לבעיה זמנית אז תתאפס על עצמך ומהר

למעלה