סיתיקד222

adi007

New member
סיתיקד222../images/Emo58.gif

וואו. אני עדיין מנסה להתאושש מהריקוד האחרון... כמו שהשופטים אמרו, טראוויס כ"כ לקח את הריקוד הזה! הכרואוגרפיה הייתה מדהימה! בכלל העונה היו כרואוגרפיות בהרבה יותר טובות מהעונה הראשונה (אולי חוץ מהברודווי של מלודי וניק). ועוד השואה לעונה הראשונה, הרבה הרבה הרבה יותר טוב (לכולנו) שמיה בקושי הייתה שופטת אלא כרואוגרפית. הרבה יותר טוב!
די ברור שבנג'י לוקח את זה בהליכה, אפילו זחילה, אבל מעניין לדעת מי יסיים מקום 2-4. בריאן צרח!
חבל שהשיער שלו מזעזע. ההיפהופ של בנג'י וטראוויס.. באמת שאין מה להגיד.
לברודווי היה הרבה פוטנציאל וחבל. והיידי יותר מדי רזה..
לסיכום, תוכנית הופעות שהתחילה טיפה חלש אבל הייתה מפוצצת בסוף! וויד!
באמת שהוא יצא הכוכב של הערב.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אממ וואוו איזה כיף. כל כך חיכיתי לגמר. אני לא חשבתי שאני אחשוב ככה במהלך כל העונה - אבל אני כלכך רוצה שטראוויס ינצח, הוא היה מדהים - פשוט מדהים. הדיסקו היה פשוט שולט, הוולס בעיניי היה ממש מרגש ויפה - אני קמתי ומחאתי כפיים. ההיפהופ של טראנג'י פשוט מדהים - ציפיתי בו 3 פעמים, ממש מאגניב. הברודווי קצת איכס אבל היה בסדר. הסלסה, הו הסלסה - אני רוצה את זה בחתונה שלי -לא סתם ביום הולדת. זה היה מ-ד-ה-י-ם - פשוט הייתי בשוק, איבדתי כבר את כמות הפעמים שצפיתי בו. מהמם. וכמובן הריקוד של כולם - פשוט מדהים, וויד רובינסון כלכך שולט - זה היה חוויה לעיניים. אז מבחינתי כולם יכולים לזכות כיהם פיינל 4 מדהים [אין בכלל איפה להשוות לארץ], הייתי שמח קצת יותר אם טראוויס יקח למרות שיש לי חיבה לדוניאל ובנג'י והמון להיידי. בקיצור - כולם לניצחון! היה כיף

../images/Emo58.gif

מדהים! פשוט מדהים! הריקוד של וויד היה פשוט מעולה וזה ממש נכון שטראוויס הכי בלט בו (וכשחושבים על זה, בכל הריקודים הקבוצתיים הוא בולט, זה היה גם במודרני של מיה וגם בקודם של וויד). הריקוד היחיד שלא כל כך אהבתי היה הואלס, אבל גם הוא היה בסדר. כל אחד מהם ראוי לנצחון, אבל אני ממש ממש בעד טראוויס (הוא גם היחיד שהשופטים אהבו את כל הריקודים שלו), למרות שזה נראה לי ברור שבנג'י יקח. לא רוצה שהתוכנית תגמר!!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יאלללללללללה כולכם בעד טרוויס. גו היידי! גו בנג'י!!! הריקודים היו ממש ממש יפים, והאמת שרציתי שהיידי ובנג'י ירקדו ווסט קוסט סווינג, אבל גם הסלסה היתה שווה לאללה. דוניאל איבדה את זה מבחינתי, וממש חבל. אהבתי אותה כל כך בהתחלה, ובשבועות האחרונים היא פשוט הדרדרה. גם שימו לב שכל ריקוד שקיבל ביקורת רעה - היה ריקוד שהיא רקדה בו... וחבל. אני צופה שדוניאל תהיה מקום רביעי, טרוויס שלישי, היידי שניה, ובנג'י ראשון. וגם אני לא רוצה שיגמר. לפחות נולד לרקוד הולך לחזור בקרוב... גם משהו.

../images/Emo58.gif

בסך הכל היו רק 2 ריקודים שקיבלו ביקורת רעה - הברודווי של דוניאל והיידי והואלס של בנג'י ודוניאל, ואני לא חושב שאני צריך לומר לך מי היחיד שלא קיבל ביקורת רעה בתוכנית...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הכוונה היתה לשים לב מי היתה החוט המקשר בין שני הריקודים שקיבלו ביקורת רעה. דוניאל.

../images/Emo58.gif

זה שהיא השתתפה בשני הריקודים, לא אומר שזה בגללה. הרי השופטים אהבו את הריקוד שלה עם טראוויס. חוץ מזה, ההערות של השופטים על הריקודים לא היו רק על דוניאל, אלא על דוניאל ובנג'י/היידי כזוג.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אגב, בצפייה חוזרת, גם בקטע המודרני, טרוויס היה מעולה - אבל דוניאל היתה ממש מאכזבת. התנועות שלה היו כבדות, והכל היה נראה אצלה פחות מתוקתק מאשר אצל טרוויס. מוזר שהשופטים לא העירו על זה... אבל שיהיה. בכל מקרה, אני ממש מאוכזבת מדוניאל.

../images/Emo58.gif

שלא תביני אותי לא נכון, גם אני מאוזכב מדוניאל (אולי לא באותה רמה כמוך, אבל עדיין), הנקודה הייתה שההערות של השופטים לא היו רק על דוניאל על על דוניאל ובנג'י/היידי כזוג. אגב, אם תסתכלי על הפרס שהזוכה מקבל - השתתפות בהפקה של סלין דיון בכוריאוגרפיה של מיה מייקלס - את באמת יכולה לראות את בנג'י או היידי משתלבים בהפקה שכולה רק ריקודים מודרניים בלי בעיות? טראוויס הוא היחיד שיכול להכנס להפקה הזאת.

למעלה