סיר פויקה

La Gamba

New member
סיר פויקה

אני מחפש מקום לקנות סיר במחיר סביר בחיפה, בינתיים ברשת מצאתי שהאתר "מוצ'ילר" מציע סירים במחירים זולים באופן יוצא דופן. מישהו כאן מכיר את האתר, ויכול להעיד על אמינותו? אני קצת חושש להזמין סיר, רק כדי להיתקע עם כלי ברמה ירודה.

sailor

New member
סליחה אם אני טועה, אבל ההודעה נראית במתכונת

של הודעות יחצנים. אבל בגל זאת באשר לאתר, יש להם כתובת פיזית וטלפון כך שאפשר לבדוק.

La Gamba

New member
אתה צודק

פשוט לא יכולתי לחושב על דרך שונה ופשוטה לנסח את זה. זה ברור לי, פשוט קיוותי שאוכל איכשהו לקבל התרשמות מאנשים אחרים שאולי השתמשו בו.

KAPUKIN9

New member
אני יכולה להעיד שרכשתי

שם בקיץ האחרון, גם אחרי התלבטות מסויימת, אבל ההסבר שקיבלתי ממנהל האתר אותי שיכנע - מסתבר שהם משווקים פויקה של יבואן וותיק בארץ ובשנה האחרונה נכנס לתמונה יבואן גדול ומוכר נוסף (עידן קמפינג) שהחל לשווק לרשתות - למטייל, טונדרה ועוד וכנראה במחירים גבוהים יותר, ואז כמובן שגם אתה הצרכן תשלם יותר... ודרך אגב ברשתות אין את כל המידות בכל אופן אני מרוצה וגם בשישי האחרון היה ב YNET מתכון מעולה שאני רק יכולה להמליץ לך
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3479642,00.html

pako27

New member
כן יבואן מאוד גדול

חדש הוא ממש לא !!! חברת יבוא וותיקה וטובה. מי שמחזיק אתר מכירות ברשת אין לו הצאות נוספות ה- (עלות קבועה FC ( - FIXED COST שלו נמוך...אז הוא יכול למכור בזול......... מי ששוכר חנות,משלם ארנונה, חשמל , הדרכה מיקצועית לעובדים ושכר צריך היכן שהוא להרוויח בכדאי להתפרנס ולממן זאת, נכון אותי כצרכן זה אולי לא מענין, אבל זה ממש לא נובע מרצון לגזול את הלקוח או מרכש במחיר יקר של החנות או רשת אחרת...... אני אומר זאת כמנהל חנות, מנהל אתר ואחד שקצת מכיר את הנפשות הפועלות בתחום....... זה גורם לי שוב לצחוק, לצערי לאן אנחנו הולכים בתחום הציוד .

KAPUKIN9

New member
חמור קופץ בראש... מכיר?!

מי בכלל אמר משהו רע על עידן קמפינג??? רשמתי בעברית ברורה יבואן חדש בפויקה ולא בציוד טיולים באופן כללי!!! עובדתית כשאני התעניינתי בפוייקה לפני יותר משנה לא היה ברשתות הגדולות שציינתי והיום יש שם - מה לעשות זה טרנד נכנסתי עכשיו לזאפ וראיתי שיש עוד חנות לציוד בצפון שגם מוכרת במחירים דומים, קל גגון אם אומר לך משהו - אז מה? גם להם אין שכירות, ארנונה וחשמל??? אז אתה מוזמן לרדת מהעץ הגבוה שטיפסת עליו, להפסיק להתנשא ולהשתחצן בפורום ולחשוב שאם אתה מנהל חנות טיולים אז אתה מבין גדול בכל דבר אני כבר עייפה מלרדת עליך אבל פרט אחרון לידיעתך - כשבעלי אסף את הפויקה ממוצ'ילר זה היה ממחסן ברשפון, היה שם חשמל, היה מוכר שקיבל את פניו ואני מניחה שהם לא פלשו למקום ומשלמים שכירות

sailor

New member
מה את מתנפחת?

הוא כתב "חברת יבוא וותיקה וטובה". טז על מה את מתלוננת? תלמדי לקרוא.

KAPUKIN9

New member
עוד חכמולוג...

תלמד אתה לקרוא - בפנים הוא רשם בהדגשה עם שלושה סימני קריאה: חדש הוא ממש לא !!! בנימה של ציניות או ירידה - לפחות כך אני פרשתי את זה ואני בכלל דברתי על חדש בתחום הפויקה... טוב, מבחינתי אפשר לגנוז את השירשור הזה שלבטח לא מביא עוד תועלת לזה שפנה ליאור, אם אתה עוד איתנו אז בבקשה

pako27

New member
טוב שיהיה

הדגשתי שעידן קמפינג איננה חברת יבוא חדשה, נכון....לא טענתי שאמרת משהו רע עליהם....זה בכלל לא מה שכוונתי אילו. התיחסתי למשהו אחר......אבל כנראה לא הבנת....לא נורא....אני לא יוסיף פרטים אשר לא קשורים למקרה זה אלא לאחר............ נ.ב: אנני יודע מי את \ אתה להבדיל מרבים שמגיעים לפה, מעלים שירשורים או נותנים עצות תחת שם בדוי אני לא, כול אחד פה מזהה את הכינוי שלי.............. טוב עזבי מה זה לנהל חנות ציוד בעצם
חשוב להיות בן אדם
חבל.

KAPUKIN9

New member
כנראה שבאמת היתה אי הבנה

אני בסך הכל גולשת מזדמנת וחשבתי להתייחס לשאלתו של "לה גמבה" מניסיון אישי הרי זו תכליתו של כל פורום, לתת במה לכלל ציבור הגולשים ולא רק למורעלי הפורומים בהחלט חשוב להיות בן אדם! ולכן מה שהכעיס אותי זה הניתוח הפיננסי שעשית בתגובתך בלי כל בסיס (אין שכירות, אין חשמל, בלה בלה בלה) דרך אגב זו החולשה האמיתית שיש בפורומים (לצד היתרונות האדירים שלהם) ולכן ציבור הגולשים למד לקחת את התגובות בערבון מוגבל - יש גולשים שטועים ומטעים

pako27

New member
../images/Emo8.gif זה קורה, לא נורא../images/Emo70.gif

לא נפגעתי אישית. ולא כועס, עם הזמן יש דברים שחולפים מעלינו. סה"כ לעיתים אני רוצה לתת לגולשים גם מבט על מאחורי הקלעים של עולם המטיילים....בעצם את מי זה מעניין. והניתוחים הפיננסים הם כנראה גם פועל יוצא של ההכנות למבחן סמסטר בכלכלה
העיקר שאי ההבנה הוסרה חבל להתרגז על שטויות
.

KAPUKIN9

New member
סבבה העיקר שהתפייסנו ../images/Emo20.gif

ובעצם כבר כמעט שכחתי שהשרשור עסק בפויקה אז אם למישהו יש מתכון מפנק לחורף, מוזמנים לשתף או שזה כבר לפורום מתכונים ???

sailor

New member
כל מרק ממוצרים טריים (ו/או ירקות קפואים)

שהכף עומדת בצלחת בלי ליפול, הוא מצוין. אגב, פויקה אני לא אוהב, הבריי (ברביקיו) בדרא"פ עדיף בהרבה (ויש הרבה) בכל B&B הציעו לנו בריי תמורת תוספת תשלום קטנה. ואין כמו בילטונג לנסיעות ארוכות.

jeshu

New member
מלפני שבועיים פויקה גודל 2 לקחנו 2 כרעי עוף,עגבניות,תפוחי אדמה,בטטות,ליטר בירה,2 כפות פפריקה מתוקה,1 כף פפריקה חריפה,קצת מלח ופלפל שחור.על זה הוספו עלי מנגולד קצוצים. שעה וחצי שעתיים בבישול איטי על האש. יצא מצוייין.

KAPUKIN9

New member
יאמי! מעורר תאבון, פויקה ב ../images/Emo72.gif

תודה לכולם על ההפניות והמתכונים אחרי כל הבצקים והשמן של חנוכה, אני מתכוונת לרוץ, ליישם ולחזור לשפיות קולינרית חורף חם וטעים !

למעלה