סיר לחץ

EverMan

New member
זה לא מוצדק אבל יש הבדל

יש גם הבחנה משפטית בנוגע לזה : רצח מדרגה ראשונה ורצח מדרגה שניה. דרגה ראשונה זה עם כוונת תחילה דרגה שניה זה ללא כוונת תחילה וולא תכנון. זה לא מוצדק , אבל זה שונה מטרור. הם לא עושים זאת על רקע שנאתם ליהודים אם כי על רקע שנאת הכיבוש ועל רקע הרצון ללאומיות.

h o l i

New member
ציטוט מדבריך :

לטבוח (משמע להרוג אנשים ללא נשק) בכפר שלם זה לא טרור ?! אלו מלים שכתבת אתה עצמך, (ענבר), באחת מתשובותיך שלמעלה......והתייחסת לדיר יאסין. ואני שואלת : ולגבי חברון ? האם תעיז לומר שכאשר מדובר ביהודי חברון - לטבוח (משמע להרוג אנשים ללא נשק) בכפר שלם זה לא טרור ?! האם עד כדי כך אתה שטוף בשנאה עצמית עד שאתה עושה הבחנה בין דם לדם ? ראה מה כתבת בעצמך כשהתייחסת לטבח שנעשה בחברון : "זה לא פיגוע טרור או מעשה טרור במובן הרחב של המלה....." וכ"ן וכ"ו......

EverMan

New member
עכשיו תקראי בעצמף מה ציטטת :

"זה לא פיגוע טרור או מעשה טרור במובן הרחב של המלה" הכוונה היא שזה לא כמו מה שמתכוונים במעשה טרור , זה לא פיצוץ של אוטובוס , או תקיפה ובריחה. (ז"א "מלחמת גרילה"). אלא טרטר מהמובן של הטלת פחד. וכן זה לא פיגוע טרור כי הכוונה המקורית הייתה שונה. יש הבדל בין הכוונה של פוגרום לבין הכוונה של פיגוע.

h o l i

New member
טרור הוא טרור הוא טרור......

ורצח הוא רצח הוא רצח......... ולקרבן, ממש לא משנה מה היתה כוונת המרצח, או באיזו מלה תבחר לייפות ולהצדיק ולהסביר את המעשה הנפשע ! אין כאן עניין של הגדרות סמנטיקה אלא של מוסר אנושי פשוט ! מצער לחשוב שישנם אנשים המסוגלים לנסות " לכופף " את הגדרות המוסר האלמנטריות ביותר הקיימות בחברה האנושית, כדי להצדיק מעשי פשע ורצח ! חבל שאתה נגרר לכך.........

EverMan

New member
יש הבדל בין טרור לטרור.

טרור בכוונה מראש דינו הרבה יותר חמור מטרור שלא תוכנן.

h o l i

New member
אבחנה משונה.........

אבל ממחישה את הכוונות הנפשעות של הפלשתינאים ! אלא אם כן , אתה מאמין שמעבדות החבלה לייצור מטענים וחגורות נפץ, אינן דבר שתוכנן מראש, אלא "קפץ בלי כוונה" והתמקם בג´נין, שכם, קלקיליה....והיכן לא ?

EverMan

New member
כמובן שלא

והשמדת טרור לא תלויה במבצעו. טרור יהודי שווה טרור ערבי וצריך לתלוש את שניהם מהשורש.

h o l i

New member
סוף סוף, ויפה שעה אחת קודם.....

אני שמחה שבסיכומו של דבר, הבנת שטרור הוא טרור = פשע ! ושום דבר לא יכול להסבירו או להצדיקו או לעטוף אותו בתירוצים ! אנחנו דנים את הטירוריסטים מכל העמים והפלגים, ומושיבים אותם בכלא , כאשר גם הפלשתינאים יעשו כך, רק אז , יוכלו להקרא בני תרבות, ויהיה אפשר לדון עמם על כל מה שירצו ! בטבח ורצח, לא יגיעו לשום דבר, חוץ מאשר להביא סבל וכאב על אנשים תמימים ולקניית שם של יצורים בלתי אנושיים ובלתי הומניים.

EverMan

New member
מעולם לא אמרתי שטרור זה לא פשע

תקראי את ההודעה הראשונה שלי : "לא אמרתי שהם תמימים" "אבל אמרתי שאנחנו היינו אותו דבר" ובהודעה אחרת : "אבל אני אומר שהיה להם מאיפה ללמוד , מהפאנטים הימניים שלנו. (שהיום בדרך מוזרה כלשהי פתאום הפכו לגיבורים)" אני לא הצדקתי אותם , אני אומר שהם עושים בדיוק מה שאנחנו עושים , אז אי אפשר להגיד שהם כאלה פראי אדם וברברים ואסור לתת להם מדינה ואסור לתת מדינה לטרוריסטים בעוד שזה בדיוק מה שעשו איתנו. (מה עוד שאותם אנשים מהאצ"ל והלח"י היו בסופו של דבר ראשי ממשלה בישראל , שזה משול לדעתי בדיוק לערפאת יו"ר הרשות).

h o l i

New member
בלי שתדע את האמת ההיסטורית

אין טעם שתנסה להתווכח , האם אין לך ספר היסטוריה או אנציקלופדיה בבית ? האם העובדה שסיימת את לימודי החובה בתיכון , פוטרת אותך מהכרת האמת ההיסטורית ? איני מתכוונת בשום אופן ללעוג לך, אבל אי אפשר לנהל ויכוח כשצד אחד אינו יודע את העובדות וחוזר על מנטרות ללא בסיס.......

EverMan

New member
לא זה לא פותר אותי

אבל זה אומר שתאריכים ושמות אני לא יכול להביא לך כי הם לא יהיו נכונים ללא עובדה מספר מולי. ביקשת שמות ותאריכים לא ? ללא ספר אני לא אזכור את השמות .. ובטח שלא את התאריכים

metal_slug

New member
לא למדו מה"פנאטים" שלנו

טרור המתאבדים הוא המצאה מוסלמית, נקודה. מלזיה, אלג´יריה, ושאר ירקות, מספיק זמן לפני שהאצ"ל אפילו החל לפעול. ארגון ה"הגנה" היה הבסיס למפלגת העבודה הכה חביבה עליך, וגם הוא הוגדר כארגון טרור.

EverMan

New member
איפה בדיוק ההגנה הייתה ארגון טרור ?

היא הייתה מחתרתית אכן. אבל היא לא ביצעה פגיעות באזרחים להבדל מהמחתרות האחרות. מה עוד ההגנה לא הייתה הבסיס למפלגת העבודה או למפאי , אם כי להפך. מפא"י שהיא זו ששלטה ביד רמה בהסתדרות הציונית ובהסתדרות הפועלים היא זו ששלטה על ההגנה. קצת תתדייק בעובדות שלך.

metal_slug

New member
מה זה משנה מי שלט על מי

רק הוכחת את הנקודה שלי, אז מקימי המפלגה החביבה עליך עסקו בטרור. סתם לידיעתך : פגיעה בחייל, כמוה כפגיעה באזרח, אם לא נעשתה בזמן קרב. אם ה"הגנה" יורה לחייל בריטי שיצא לסיור בראש, זה טרור. אם ההגנה תוקפת בר שמבלים בו חיילים בריטים, זה טרור. די לצביעות, אף אחד לא פה צדיק יותר מהשני. טרור זה טרור, ולא משנה אם ביצע אותו ימני או שמאלני. ו"תתדייק" אתה בעצמך.

.המוסד

New member
הרובזיוניסטים היו הוגנים אלף

פעם מההגנה, שבגדה בחבריה היהודים והסגירה אותם ואת כלי נשקם לבריטים, כששלושה לוחמי אצ"ל נתפסו ונגזר עליהם עונש מוות, תפסו אנשי האצ"ל, ינצור אותם ישראל בליבו תמיד, שני סמלים ואמרו שיתלו אותם אם יוצאו להרוג חבריהם הבריטים לא התרגשו, ותלו את אנשי האצ"ל, האצ"ל עשה את אשר נשבע גם במלון דוד, נתנה התרעה של 20 דקות לפני הפיצוץ, הבריטים לא התרגשו, ולעובדים *נאסר* לצאת את הבניין, הקונסוליה הצרפתית קיבלה התרעה ופתחה את החלונות שלה כדי שלא יעופו רסיסי זכוכית ואל תקשיב לענבר, הוא יורק שטויות, זה כל מה שיש לו

EverMan

New member
מה זה הצדקת את הנקודה שלי ???

ההגנה לא ירתה על אנשים שיצאו מברים , הם לא יירו כדור בראש לחייל בסיור (מה עוד זה כן נחשב חייל בתפקיד ולא חייל על אזרחי). תתחיל להקשיב לפחות לעובדות.

למעלה