סיר לחץ

EverMan

New member
מה ההבדל ?

זו הייתה אוכלוסיה אזרחית ! כל כך קשה לקטול מישהו בצורה שאינה : "אתה עושה תעמולה" ? "אתה שמאלני" ? "אתה טיפש" ? הא ? קשה ? אל תנהל דיון !

.המוסד

New member
שמאלני אחד

האוכלוסייה האזרחית לא נרצחה בדיר יאסין, היא נהרגה במהלך הקרב, בלי כוונה, זה מה שקורה כשיורים מבתים מאוכלסים

EverMan

New member
מתוך בריטניקה לנוער :

"אנשי האצ"ל המשיכו בפעוליתהן : ב47 פוצצו את מועדון הקצינים הבריטים בירושלים (זה לא טרור?) ובצעו 10 התקפות ברחבי הארץ. לאחר שנידונו למות שלשה חברי אצ"ל , חטף האצ"ל שני סמלים בריטים ואיים להוציע אותם להורג (זה לא טרור???) גופות הסרגנטים נמצאו תלויות בפרדס. (אם זה לא טרור...) בדיר יאסין שליד י-ם הרגו (שים לב , הרגו!) אנשי האצל והלחי 240 מאנשי הכפר , פעולה שנועדה כ-"הטבח בדיר יאסין" , ונמתחה עליה ביקורת קשה (זה לא טרור ?!?!?!?)" זה לא טרור ? זה לא ? לחטוף אנשים ולדרוש תמורת דברים זה לא טרור ? לפוצץ מועדון של חיילים זה לא טרור ? לטבוח (משמע להרוג אנשים ללא נשק) בכפר שלם זה לא טרור ?! בולשיט !

.המוסד

New member
לא

תקיפת מועדון הקצינים שלחמו ביהודים, איננה טרור, היא מאבק החטיפה, האצ"ל רצה להציל את אנשיו, לא ביקש כסף, לא ביקש את שחרורם, הוא ביקש שלא יוצאו להורג, על כן היה מוכן לחטוף את הסמלים הבריטיים בידר יאסין נהרגו בערך מאתיים ערבים, הוא נהרגו בקרב, אינני יודע כמה מערביי ירושלים יפו ורמלה נהרגו בקרבות, אך בטוחני שזה אינו פחות מהמספר בדיר יאסין לא היה טבח, ומחר אתן קישור בנושא

EverMan

New member
מה לעזאזל ?!

תקיפת ?! זו לא הייתה תקיפה ! זה היה הטמנת פצצה ופיצוץ המועדון יחד עם אנשיו ! זה לא התקפה ! זה פיצוץ על רקע טרור ! נכון , זה על רקע מאבק לשחרור המדינה מיידי הכובש , אבל זו פעולת טרור ! תפנים ! האצ"ל רצה להציל את אנשיו ? כמו שהחיזבאללה חטף את שלושת החיילים בשביל לשחרר את האנשים שלו מהכלא ? שהוא עושה את זה , זה טרור ? ושאנחנו עושים את זה ? זה מאבק ??? זה טרור ! הם לא נהרגו בקרב ! הם נהרגו לאחר שהכפר טוהר !

.המוסד

New member
"פיצוץ על רקע טרור"

ממציא מושגים חדשים, זו הייתה התקפה על אלו הלוחמים נגדנו, זה היה על מאבק למען הארץ(מדינה?) חוקי למהדרין האצ"ל רצה להציל את אנשיו, החיזבאללה שם לו למטרה לרצוח ישראלים, החיזבאללה הרג את החיילים, החיזב´ רצה לשחרר מחבלים, האצ"ל רצו שאנשיהם יחיו הם לא נהרגו אחרי שהכפר טוהר, הם נהרגו במהלך הקרב

EverMan

New member
תסתכל על ההודעות שמעליך !

פיצוץ על רקע טרור , על רקע של מסע טרור אימתני הם פוצצו אותו !! חוקי למהדרין שהחיזבאללה רוצה לחלץ את אנשיו בשבי ! חוקי להמהדרין שהאצ"ל רצה לשחרר את המחבלים שלו ! האצ"ל דינו כשל החמאס ! ורשום לך למעלה , הם נהרגו אחרי שהכפר טוהר ! בידי אנשי האצ"ל ! שחור על גבי ספר !

h o l i

New member
ענבר ! שימי לב טוב למה שאת אומרת

"אנחנו אותו דבר" ??????? http://www.cnn.com/SPECIALS/2002/terror.victims/page1.html קראי וחשבי טוב על דברייך ! ההתלהמות וההתלהבות עלולה לשבש לעתים את יכולת החשיבה והביטוי !

EverMan

New member
אז ככה

אני זכר , וב. אני אומר שהשיטות שהם עושים גם אנחנו עשינו. הם למדו מאיתנו הכל ועכשיו עושים את זה בעצמם , וזאת עובדה מוכחת!

h o l i

New member
עובדה מוכחת ???

"השיטות שהם עושים (למד עברית בבקשה.....),גם אנחנו עשינו...." "הם למדו מאתנו הכל....." וואלה, הראה לי איך לימדנו אותם להתפוצץ בקרב בני נוער שהלכו לרקוד בערב - מתי זה קרה ובאיזה יישוב בדיוק ? הראה לי מתי נכנס מתאבד יהודי והתפוצץ בקרב זקנים וילדים בחתונה, או ערב חג ? ( פרטים מדוייקים בבקשה....תאריך ומקום......) מתי והיכן,התפוצץ מחבל יהודי בתוך אוטובוס מלא נוסעים תמימים ? כשתדע למסור פרטים כאלה, רק אז תוכל להשתמש במלים " עובדה מוכחת" !

EverMan

New member
אין בעיה

איך ? ברוך גולדשטיין ימ"ש ... אני מבטיח לך שאני בימים הקרובים אלך ואקנה ספר על המחתרות ואגיד לך כל אחד ואחד מפיגועי ההרג שלהם , את ספרי ההיסטוריה מבי"ס כבר מכרתי... נ.ב ,אני את הבגרות שלי כבר עברתי , ואני לא כל כך קטנוני בשביל להוסיף פסיקים בכל מקום שהכוונה שלי ברורה.

metal_slug

New member
ונגיד שזה אכן נכון

אז אתה בעצם מצדיק מעשי טרור נגד ציבור ישראלי, בבחינת "שיני בנים תקהינה"?

EverMan

New member
חס וחלילה

אבל אני אומר שהיה להם מאיפה ללמוד , מהפאנטים הימניים שלנו. (שהיום בדרך מוזרה כלשהי פתאום הפכו לגיבורים)

h o l i

New member
וואו......מצאת שם אחד !

כל הכבוד...... אך לצערך הרב ברוך גולדשטיין לא חידש שום דבר ולא עשה אפילו עשירית ממה שעשו הפורעים הערביים בחברון בשנת 1929, כן, קרא היטב : שנת 1929 כשנכנסו לבתי היהודים ושחטו אותם אחד אחד..... עוד הרבה הרבה זמן לפני שחשבו שהםו עם או הכירו את המונח יישות פלשטינאית, עוד הרבה הרבה זמן לפני קום המדינה, לפני ששת הימים, לפני "כיבוש השטחים"........ ישנן עוד דוגמאות, אך באמת לא יזיק לך לפתוח ספר היסטוריה ולקרוא קצת בעצמך.........

EverMan

New member
וואו ! סרקסטיות ! מדהים !

זה שהוא לא חידש דבר לא אומר שהיהודים לא עשו זאת , ביקשת דוגמא אחת - הבאתי לך. לצערי תאריכים אין לי , כי את הספרי היסטוריה מהתקופה ההיא כבר לא אצלי אלא אצל אנשים שיש להם בגרות שנה הבאה. הגונב מגנב פטור ? לא ! הגונב מגנב הינו גנב ! משמע , גם אנחנו עשינו את זה. נקודה. היישות שדורשת עצמאות הייתה פה משנת 48 שחילקו את הארץ ליהודים ולערבים שחיו תחת הכותרת פלשתין. רק כדרך אגב.

EverMan

New member
אבל זה בשביל להראות

שהיה עם עם שאיפת הגדרה עצמית בקום המדינה.

h o l i

New member
למה אתה מתעלם ממה שלא נוח לך

להשיב עליו ? כתבת "הם למדו מאתנו...." והדוגמה היחידה שהצלחת להביא הוא ברוך גולדשטיין, האם הטבח בחברון ב-1929 נלמד ממעשהו של גולדשטיין ? האם המחבלים שרצחו את ידי מעלות וילדי אביבים למדו ממנו ? והרשימה של מעשי הטבח והרצח עדיין ארוכה ורבה............(והכל עוד לפני כיבוש הגדה, ומה הם רצו אז, לדעתך ? האם את שטחי הגדה שכלל לא היו בידינו ?) הזמנים והעובדות קצת התערבבו לך, או לא הובנו על ידך............חזור שוב אל ספרי ההיסטוריה, אולי נרדמת בשיעור.......

EverMan

New member
חמודה

אף אחד לא אמר שהם היו נכונים , אבל אמרתי שאת פיגועי ההתאבדות הם למדו מאיתנו , ואת המאבק המזויין נגד הכובש , את שיטותיו הם למדו מאיתנו. הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש בלי ספר היסטוריה מולי היא ברוך גולדשטיין. את משווה את הפרעות של 29 למצב היום ? תחזרי קצת את לספרים , אולי תגלי היסטוריה אחרת.

למעלה