סיר לחץ

shambi

New member
סיר לחץ ../images/Emo5.gif

אוף נמאס לי כבר מהלחץ הזה! אני מסיימת עכשיו עבודת חקר בסוציולוגיה [זוכרים עם השאלונים?..] אבל כשאני באה להדפיס אותה, אני רואה שחלק מהקבצים נמחקו מהדיסקט. מזל שהיה לי טיוטות. מחשש של חוסר זמן החלטתי שלא אלך לבית ספר מחר ואסיים את העבודה, אז התקשרתי למורה שלי כדי לברר מה היא הולכת ללמד מחר [כי יש לנו תגבורים לפני מתוכנת בספרות] והיא אומרת לי שהמתכונת שלי בהסטוריה יצאה על הפנים ושאני יעשה מתכונת שניייה ביום חמישי [מזלי שלא הייתי היחידה]. מה אני עושה עכשיו? מסיימת עבודה בסוציולוגיה? לומדת למתוכנת שנייה בהסטוריה? או לומדת למתכונת לספרות? וכל זה בתוך שבוע קטן ומסכן! דיי נמאס לי!

וִיקוּש

New member
לא נעים ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת מה הייתי עושה... איך שאני מכירה את עצמי הייתי מוותרת על למידה בספרות אולי רק עוברת על החומר ברגע האחרון... הייתי גם מתחשבת בציונים שלי (במה אני טובה יותר ספרות או היסטוריה ועל פי זה מחליטה במה להשקיע יותר). בכל מה שרק תחליטי לעשות

אני מאוד מזדהה

לא יודעת כמה זה מעודד אבל אני כנראה דופקת לעצמי את העבודת מחקר בסוציולוגיה עוד מעט צריך להגיש ואין לי חצי ממנה כך ש זה די אבוד לי. בקשר לספרות- זה באמת לא נורא ואפשר גם בלי תיגבורים. היסטוריה- גם אני עשיתי פעמיים מתכונת כי את הראשונה הגשתי ריק! אל תדאגי בסוף עוברים את הכל...תלמדי להיסטוריה עם הפסקות ולאכול באמצע ויהיה טוב! סמכי עליי!!!

למעלה