סיר הסירים

10shosh

New member
סיר הסירים

שלום לכם נדדתי הנה מפורום הנקה לאחר שגיליתי היום את הפורום הנ"ל אני עוד חדשה בתחום ההורות בני בן שלושה חודשים אבל צריכה עיצה לאחותי! אחיין שלי בן שלוש (אוטוטו...) ועושה פיפי בשירותים בלא בעיה הבעיה היא הצד השני - כל פעם שהוא צריך קקי (תסלחו לי על הבוטות
) הוא מבקש חיתול ולא מוכן לעשות בשירותים הוא מוכן לשבת שם לעשות פיפי כפי שכבר כתבתי אבל קקי אך ורק בחיתול בלא חיתול הוא פשוט מתאפק מה עושים? תודה מראש שוש

לאה_מ

New member
תסמונת מאד מוכרת...

אני חוויתי אותה עם הבן הבכור שלי. זהו סימפטום מאד שכיח של גמילה לא מוצלחת. הצעתי לאחותך היא, שאם הוא מבקש חיתול כדי לעשות קקי - פשוט לא להעיר לו, לא להביע דעה על עשיית הקקי בחיתול - להיות מאד עניינית - לשים לו חיתול ולהחליף אחרי שסיים בלי שום הערות (ושתשתדל גם בלי מחשבות
). למשך זמן מה שפשוט תרד לגמרי מהעניין. בעוד כמה זמן, היא תוכל להציע לו, בעדינות, לעשות גם קקי בסיר או בשרותים (ואולי הוא יבקש זאת מיזמתו קודם לכן). אני קצת קצרה עכשיו בזמן. מחר אנסה לקשר לך כמה דיונים עם שאלות דומות. וכמובן, ברוכה הבאה לפורום

לאה_מ

New member
נזכרתי שהבטחתי לקשר לך

אז הנה קישורים לכמה דיונים שנראים לי רלוונטיים: קקי בטיטול קקי בתחתונים עוד בעיית קקי בנוסף, אני מצרפת לך קישור לקבוצת הדיונים שהיו כאן בפורום בנושא גמילה מטיטולים - תוכלי לראות איזה חלק גדול מתוכם עוסק בבעיה דומה (לא מפליא, בהתחשב בזה שזהו סימפטום נפוץ לגמילה לא מוצלחת).

10shosh

New member
תודה לאה את באמת משהו מיוחד../images/Emo140.gif

ראיתי את התשובות שלך גם בפורום הנקה נראה שיש לך את מה שצריך כדי להיות אמא טובה - תשובות !-

למעלה