סיר בישול חשמלי

טלילה3

New member
סיר בישול חשמלי

אפשר לבשל שם הכל? קיבלתי ואינו בשימוש. בא לי לבשל ארטישוק, וגם ירקות כמו כרובית/ברקולי וכולי, אפשר לבשל בסיר החשמלי? אודה לתשובות.

בהחלט כן!! גם אני התחלתי לבשל בו

לאחרונה והוא משמש אותי במקום הבישול בתנור. התחילי עם חום גבוה עד לרתיחה ואחר"כ העבירי לחלש לבישול ממושך ואיטי. ד"א מתאים גם לאפיית ג'חנון יום נעים שוש

שוש - גחנון בסיר איטי- אייך?

ביום שישי הבנות בקשו ממני ג'חנון ומאחר ויש לי תנור תעשייתי אי אפשר לשים אותו לכל הלילה (יש לו טיימר) אז החלטתי להכין בסיר בישוט איטי אבל אז הכנתי חמין ומעליו שמתי את הג'חנון , ומנצלת לעוד שאלה האם את מבשלת ישר בסיר ? שכן אני קודם מאדה בצל מרתיחה וכו'על הגז ואז מעבירה לסיר. תודה פנינה

תשובות

את הג'חנון אני שמה על הסיר כשהוא משומן היטב!!!! במרגרינה, בסוף מכסה עם נייר כסף בכדי שלא ייצאו האדים ומעל מכסה עם המכסה. אני שמה את הג'חנון משעה 5 אחרה"צ. לגבי הבישולים בסיר איטי, את כל הטיגונים מטגנת במחבת ומוסיפה לסיר וממשיכה בבישול. גם בבישול אני שמה נייר כסף בכדי לקבל אטימה טובה יותר של הסיר ומעל מניחה את המכסה.

שוש תודה רבה ועוד מתעלקת על

שאלה נוספת , אני לא משתמשת בנייר כסף בבישול ואפיה בכלל! מטעמי בריאות, האם אפשר להגיע לאותה תוצאה עם נייר אפיה? פנינה

בדיוק אותו הדבר. תשתדלי לסגור

היטב עם הנייר (לסגור גם את הידיות) ואחר"כ את המכסה מעל. אם זה לא נסגר היטב, שימי נייר אפייה ומעל נייר כסף.

והכי כדאי לשמן נייר אפיה בחמאה

ועטוף את הגחנונים והכי טעים זה הגחנון של אופירה

למעלה