סירקדין

אילו2

New member
סירקדין

בעיה קשה וכואבת.אנחנו עשר וחצי שנים עם הפרעות שינה קשות.
ניסינו סירקדין בדיוק מהסיבה שאת רוצה לנסות.אצלינו זה עזר 3-4 ימים וחזר לקדמותו,וכך היה כל פעם שניסינו.חזרנו למלטונין.העלנו בכמות.לא תמיד זה עוזר.עוזר נפלא להרדמות אבל לא מחזיק כל הלילה.
אנחנו בצר לנו פנינו למרפעת שינה בתל השומר ,ישנו רופא מאוד נחמד בשם ד"ר שיינברג.הוא טוען שעם סבלנות אפשר למצוא בסוף פיתרון.הלוואי.(כרגע 6 מ"ג מלטונין)
אסור לכתוש סירקדין כי הציפוי מכיל את ההשהייה ואז זה משפיע ליותר שעות.לא שמעתי על סירופ.
בהצלחה.אשמח אם יהיו לך תובנות אחרות בהתאם לניסיונות שלך.
ממני-אחותך ללילות לבנים.מי כמוני מבין.

איזו מקסימה

אכן לילות לבנים!! מתגעגעים לטריכלונם שכבר יצא מהשוק בצער רב..זו התרופה היחידה שהוא עוד הצליח הרבה פעמים מהלילות לישון לילה שלם.
נועם אוכל ודשותה רק דרך הגסטרו מה שמותיר אותנו להישאר עם המלטונין..לא יודעת איך טלי שגיא המליצה לנו הרי היא אמורה לדעת שאסור לכתוש וכו'...

גם אנחנו כרגע על 6 מ"ג...לפעמים אני אומרת לבעלי עדיף לא לתת לו ושירדם בכוחות עצמו הרי ממילא הוא מתעורר אחרי כמה שעות.

שיהיה יום טוב וסופ"ש שקט ורגוע!

בד"כ רופאים פחות יודעים לגבי אופן נטילת

הכדורים, על זה תמיד עדיף לשאול רוקחים. גם לי בזמנו, כשהמינון של הסירקדים (הוא מגיע במינון של 2 מ"ג) עשה לסיון תופעות לוואי, היא אמרה לי תחתכי אותו לשניים, למרות שאמרתי לה שאין בכדור פס חציה וכתוב שאבור לחתוך או לכתוש.... ואז שאלתי רוקח שאמר לי בשום אופן לא לחתוך.

אגב, אצלינו, אם אני מפסיקה מלטונין (ניסיתי פעם להפסיר ולראות איך היא תגיב) היא לא נרדמת, לוקח לה ממש שעות להרדם. והמוזר הוא שאם אני נותנת לה לישון צהריים, היא נרדמת בקלות, בלי שום מלטונין - ורק בלילה.....

מאיר073

New member
אנחנו ביקרנו השבוע במרפאת מגן

בפעם הראשונה בשל בעיות הרדמות ויקיצות חוזרות ונשנות במהלך הלילה. טליה מוזנת בגסטרו בלבד ופרופ' שגיא אמרה שהמלטונין שרכשנו בחול לא טוב עבורה משום שהוא משפיע רק על ההירדמות ולא לאורך זמן ולכן טליה זקוקה לסירקדין והמליצה לרכוש אותו בהקדם היא לא דיברה על שום בעיה בלכתוש אותו. ממש מוזר

תשאלו רוקח ואחרי זה עם התשובה שלו תחזרו

לפרופ' שגיא - אולי כשזה ניתן דרך גסטרו, זה לא נורא אם כותשים אבל רוקח ידע לומר בוודאות. בעיקרון - כדור עם ציפוי או כדור שאין בו פס חצייה, אסור לכתוש או לחתוך

טרזודיל

שלום ללוחמי הלילות הלבנים.

בתור אחת שסבלה מזה לא מעט, רציתי רק לציין שלנו נתנו תרופה בשם טרזודיל (trazadone), שזה כדור אותו אני מרסקת ושמה בשתייה וזה עוזר פלאים לשינה רציפה.
זה ניתן בהמלצת רופאה נוירולגית.
ויצא שכמה ימים לא נתתי לו (שכחתי זאת בבית במהלך חופשה בארץ) והלילות לא היו לילות!
עדיין יש לפעמים פה ושם שהבוקר מתחיל הרבה יותר מדי מוקדם, אבל יחסית מעט מאוד ולדעתי קורים אם הוא נרדם עוד לפני שסיים את השתייה שלו....

את המלטונין (10 מ״ג) אני נותנת רק לפי הצורך, בלילות בהם השעה מאוחרת והילד עירני לחלוטין!

שירי

למעלה