סיריון מנוע 1000?

papaya27

New member
סיריון מנוע 1000?

אנחנו שוקלים לקנות אותה, שנת 2000-2001. כמובן היינו מעדיפים 1.3, אבל זה כבר נהייה מאוד יקר. (שנתונים מוקדמים יותר של דייהטסו- שרייד -98'99'- פשוט לא מצליחים להשיג). והשאלה העיקרית: מה רמת ה"סחיבה" שלה? והכי חשוב איך היא עם מזגן? ופחות חשוב- זה אוטו שאפשר לטייל איתו בארץ (מקומות כמו הגליל, רמת הגולן...) כל פיסת מידע תתקבל בברכה, תודה!

ronnyser

New member
הייתה לי - מ ע ו ל ה

הייתה לי סיריון ורק בגלל שמשפחתי התרחבה נאלצתי לעבור לרכב גדול יותר (עגלת תינוק, כסא תינוק וכו') אבל אני חייב לומר שנהיניתי מהרכב הזה יותר מכל רכב שהיה לי, מעולם לא הרגשתי שהמנוע "חלש" או "קשה" לו עליתי את העליות לירושלים עם מזגן (מעולה אגב) ולא היה לרכב כל בעיה לעשות זאת (עם מנוע 1000) אז אם אתם שוקלים אל תהססו לי היה דגם 99 ואם יש לכם אפשרות לקנות דגם חדש יותר עשו זאת - רק בדקו את ההיסטוריה של הרכב - טיפולים וכד' כי כל רכב טוב אם הוא לא טופל טוב הוא יעשה בעיות תהנו

papaya27

New member
תודה רבה! עוד 2 שאלות קטנות....

זו אחלה אפשרות בשבילנו כרגע, אבל מאוד פחדנו שהיא תגביל אותנו עם המזגן ובטיולים. אגב, מאיזה שנה יש אותן גם בדגם של 1.3? ושנית- האם השוק שלה טוב? שומרת על הערך של ה כמו השרייד?

ronnyser

New member
נדמה לי שמשנת 2003

נדמה לי שמשנת 2003 (או 2002) כבר מייצרים עם נפח 1300 אבח איני מומחה. לגבי שמירת הערך לא כמו שרייד או הסוויפט, אבל לא רע יחסית לשוק המיני. שוב ממליץ עליה באהבה

promter

New member
1.3 משנת 2001 בתוספת מתיחת פנים

קלה. ולא טרחת לציין אם נהנית כ"כ ממנה עם גיר רגיל או אוטומט , כי אם נהנית כ"כ מהסחיבה של האוטומט אז תרשה לי לפקפק.

papaya27

New member
יש 1.3 מ 2001,

אבל איפה אפשר לחפש אותן? האם רק לוחות כמו יד2 והומלס זה המקום לחפש? 1.3 2001 אף פעם לא ראיתי באף לוח . לגבי המנוע 1000 הכי הגיוני זה פשוט להרגיש את האוטו בסיבוב (למרות שלא יהיה את מבחן העלייה לירושלים...)

promter

New member
אכן קשה קצת למצוא ואם כן יש

לא מעט מליסינג או מסוחרים. לגבי המנוע 1000 אוטומט יגיע לירושלים אבל זה לא מיועד בשבילו מלכתחילה, יגיע גם למהירות 130 אבל ההאצה עד שם תהיה מחפירה. הזכרת לטייל, הגליל הגולן? לא כיף בכלל לנסוע עם אוטו כזה בעליות ועוד בתוספת נוסעים הוא לא יזוז וצריכת הדלק תהיה בהתאם (לא אתפרע אם אכתוב 1:8) ובתוספת של מזגן? לא חארם להתעלל באוטו? 3 צילינדרים (של 99% מהמכוניות יש 4)ו 55 כ"ס זה אוטו עירוני נקודה. זה שהוא יגיע גם לאילת לא הופך את הייעוד שלו. עשי טובה לעצמך וחפשי 1300 שם גם צריכת הדלק שפויה יותר.

promter

New member
תיקון קל, ליותר מ 99% מהמכוניות

בארץ יש ארבעה צילינדרים ומעלה.

ronnyser

New member
כמובן שהיה לי גיר רגיל

אז עוד הייתי רווק ויכולתי לבחור איזה גיר לקנות...

למעלה