סיריאל לווגאס 6 קן סומבאדי הלפ מי ?
I itairom New member 25/12/07 #2 יס http://rapidshare.com/files/79014969/Vegas6.exe.html תגיד לי אם עובד לך
B bambaskate New member 26/12/07 #3 אחי מה קורההההההה גבר איזה כיף להיות בבית יא אללה... יא סטלן דבר איתי ברגילה אני קופץ לאילת וואווא כמה שנים לא הייתי פה יש פה ותיקים בכלל? מישו זוכר אותי? חחחחח
אחי מה קורההההההה גבר איזה כיף להיות בבית יא אללה... יא סטלן דבר איתי ברגילה אני קופץ לאילת וואווא כמה שנים לא הייתי פה יש פה ותיקים בכלל? מישו זוכר אותי? חחחחח
B bambaskate New member 26/12/07 #6 חחח מה הולך חבר'ה.. מה לעשות אני עושה 17 4 אחי חחחחח לא קשור למציאות... תגידו יש עוד מישו באיזור? מה יש? סשנים? משו? מי קיים עדיין? חדרה על המפה? מה עם בית אליעזר? מה הולך? מה נישמע? מה קורה?
חחח מה הולך חבר'ה.. מה לעשות אני עושה 17 4 אחי חחחחח לא קשור למציאות... תגידו יש עוד מישו באיזור? מה יש? סשנים? משו? מי קיים עדיין? חדרה על המפה? מה עם בית אליעזר? מה הולך? מה נישמע? מה קורה?
Y yarinigaaa New member 27/12/07 #7 חוץ ממני ומתום אפ'חד לא אוהב את בית אליעזר כולם נהיו אנשי פארק שזה חרא חוץ מזה כולם עדיין נוסעים לא השתנה פה הרבה
חוץ ממני ומתום אפ'חד לא אוהב את בית אליעזר כולם נהיו אנשי פארק שזה חרא חוץ מזה כולם עדיין נוסעים לא השתנה פה הרבה