סירטונים פרק 268 הכל על ההגעה של קנדי לבית
S shalom של הצאט New member 13/3/07 #1 סירטונים פרק 268 ../images/Emo202.gif הכל על ההגעה של קנדי לבית
T t a m i 2 5 New member 13/3/07 #2 היום אני יכולה לישון בשעה נורמאלית! סופסוף אפשר לישון בזמן תודה לך!
L LaChicaDeLasNovelas New member 14/3/07 #4 גם אני!../images/Emo178.gif נרדמתי עם טיוי עובדת... מזל שהקלטתי את התוכנית ב6 בבוקר.. את זו למזלי לא אצתרך להשלים.. כל השבוע לא אוכל לצפות
גם אני!../images/Emo178.gif נרדמתי עם טיוי עובדת... מזל שהקלטתי את התוכנית ב6 בבוקר.. את זו למזלי לא אצתרך להשלים.. כל השבוע לא אוכל לצפות
S shalom של הצאט New member 14/3/07 #6 לא להגזים זה לא כל הפרק אלה רק קטעים, המצלמה שלי לא מסוגלת לצלם יותר מדקה, זאת מצלמה דיגיטלית ולא מצלמת וידאו.
לא להגזים זה לא כל הפרק אלה רק קטעים, המצלמה שלי לא מסוגלת לצלם יותר מדקה, זאת מצלמה דיגיטלית ולא מצלמת וידאו.
T t a m i 2 5 New member 14/3/07 #12 כתבתי את זה לפני שראיתי אבל עדיין.. למרות שזה רק חצי דקה האמת היא שהתפלאתי שצילמת במצלמת וידאו זה רק מראה כמה אכפת לך... כל הכבוד על ההשקעה באמת... וכמו שבת אל אמרה צילמת את הקטע החשוב
כתבתי את זה לפני שראיתי אבל עדיין.. למרות שזה רק חצי דקה האמת היא שהתפלאתי שצילמת במצלמת וידאו זה רק מראה כמה אכפת לך... כל הכבוד על ההשקעה באמת... וכמו שבת אל אמרה צילמת את הקטע החשוב
B broken child New member 14/3/07 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תודית !!!
מ מורי לנצח New member 14/3/07 #13 הו,תודה! לא נתנו לי לראות נורמלי היום ואין שומצב שאני אשאר ערה בשביל זה (יש לימודים מחר!) תבורכי!