סירטונים פרק 267 פרק 267
S shalom של הצאט New member 13/3/07 #3 נחמד לקבל תודה.../images/Emo24.gif במיוחד לאור העובדה שעד עכשיו אף אחד לא אמר לי תודה על העלאת הסירטונים, אפילו לא מנהלת הפורום. כבר חשבתי להתיאש ולא להעלות יותר סירטונים, אבל אז שמתי לב שצפו בהם.
נחמד לקבל תודה.../images/Emo24.gif במיוחד לאור העובדה שעד עכשיו אף אחד לא אמר לי תודה על העלאת הסירטונים, אפילו לא מנהלת הפורום. כבר חשבתי להתיאש ולא להעלות יותר סירטונים, אבל אז שמתי לב שצפו בהם.
ש שנטיפי האחת New member 13/3/07 #4 הי אי אי ואוו ממוש רק עכשיו ראיתי את ההודעה :O תודה מקרב לב אני מאמינה שאת עוזזרת להמון המון. תודה ממוש
הי אי אי ואוו ממוש רק עכשיו ראיתי את ההודעה :O תודה מקרב לב אני מאמינה שאת עוזזרת להמון המון. תודה ממוש
T t a m i 2 5 New member 13/3/07 #5 באמת תודה! למרות שאת לא מקבלת את התודות אני בטוחה שכולם פה מודים לך... היו הרבה פעמים שלא הספקתי לצפות בקטעים חשובים והשלמתם לי הרבה חורים עם הסרטונים שהעלתם אז תודה!
באמת תודה! למרות שאת לא מקבלת את התודות אני בטוחה שכולם פה מודים לך... היו הרבה פעמים שלא הספקתי לצפות בקטעים חשובים והשלמתם לי הרבה חורים עם הסרטונים שהעלתם אז תודה!
S shalom של הצאט New member 13/3/07 #6 ../images/Emo24.gif תמי ושנטיפי תודה על הברכות, ותכף יגיעו עוד סירטונים.