סירופ לשיעול

1/2 ../images/Emo47.gif בשבילך? עד חצי המלכות

ואיך לא? הרבלית הוא נקרא נדמה לי. צירפתי את הקישור. הרג אותי היום השרת של תפוז הרג אותי לגמרי.
ועכשיו אין אייקונים.
טוב נו....טעיתי..יש יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שיהיה שבוע טוב

ברבורה...

תודה רבה הסירופ הוא עבור אבא שלי שמשתעל ללא הפסקה שיעול כה טורדני שמדיר שינה מעיניו
ברבורה, שוב, תודה רבה!

אויי ../images/Emo10.gif אז מהר לסופר פארם הקרוב

רשמי את פרטי הסירופ, ובמקביל שאלי את הרוקח התורן אם הוא מכיר סירופ נוסף לסוכרתיים. האם יש לכם לחצן מצוקה עם "ביקור רופא" ? כדאי אולי לדעתי להוסיף כדורי קודאין או סירופ קודאין (זה "איכסה" בטעם) שיפסיק את השיעול, ובודאי לבדוק אם אין איזה שהוא ממצא בריאות. ישנן גם טבליות "סירלין" (איני בטוחה שאין בהם סוכר אך אם יש הוא בכמות מזערית) הנמסות במיים ועוזרות מאוד לכיוח. מה שאני יודעת שממש עוזר אבל ממש זה מריחת משחת ויקס על בית החזה, (יש האומרים שזה מסריח, אני דווקא אוהבת את הריח...) וכיסוי חימום בית החזה כולל איזור הגרון בצעיף צמר. מזג האוויר המגעיל הזה ממש אינו עושה טוב לרבים וטובים, והדאגה להורים שלנו - עושה לנו הרבה כאב... מחזיקה לכולכם אצבעות, ומתפללת עבורכם ללילה שקט ורגוע. נ.ב: קחי בחשבון שסטרס מעלה את רמת הסוכר!!! השארי עם אצבע על הדופק!!!
לילה שקט לכם.

../images/Emo13.gifברבורה, תודה על העצות

מאמצת את עצותייך וכבר נוסעת לסופרפארם
... לילה טוב וחמים
לכל חברי הפורום

נווווווווווווווו...מה נשמע?

איך עבר הלילה? מהר לספר!!! הבריאות שלנו ושל היקרים לנו - קודמת לכל. מה שלום עץ הדובדבן? (אם את דובדבנית אז אביך הוא העץ, מה? לא???? אחחח , כמה יפה עץ הדובדבן)

עידכון

היי ברבורה, חיפשנו וחיפשנו סירופ לשיעול שמתאים לסוכרתיים אך בכולם יש סורביטול! אבא שלי גם ככה לא מצליח להתאזן, והוא חושש לצרוך מוצרים שיש בהם גם סורביטול, לכן הוא החליט להזמין תור לרופאה ולהשתמש רק במה שהיא תיתן לו. מה אתם אומרים על כדורי קודאין? יעזרו? מסוכנים? טוב, אני חוזרת ללמוד לבוחן שיש לי מחר על אלקטרוליטים, מע' מין זיכרית ומע' השתן
שיהיה לכולנו יום טוב

צר לי על "חוסר אמת בפרסום" ../images/Emo10.gif

ערב נעים דובדבנית יקירה, כאב של הורה חולה לא פחות דומני מכאב על ילד חולה, למרות שההקבלה אולי לא תעלה בקנה אחד עם מחשבותיהם של חלק מכם. איני מבינה כיצד ניתן לספק ולפרסם תרופה "המתאימה לסוכרתיים" ומכילה סורביטול. יש כאן משום חוסר אחריות והטעייה מכוונת!!!. די מזכיר לי את הפרשייה האחרונה בעניין הפרוג'סטמיל ( אגב לאן נעלמה CONNI - עם התובנות שהביאה לנו מתחום הילדים? הלוווווו קוני????) באשר לקודאין דובדבנית, אנא בדקי בקישור זה האם קיימת אינטראקציה בינתרופתית עם יתר התרופות אותן אביך מקבל, (זכרי למחוק את נושא האלכוהול המסומן אוטומטית) ועם קודאין. אם לא קיימות התוויות נגד - הרי שקודאין כתרופה מרגיעת שיעול למספר ימים - יכולה לחולל נפלאות. ומה אמרה ה"רופאה" ???
הרבה בריאות לכם ולך
בזכריות ובשתניות ובאלקטרוליות...

תרופות לשיעול

מסתבר באמת שרוב הסירופים לשיעול מכילים סורביטול, אך הבנתי מרופאה שחולי סוכרת יכולים לצרוך עד 25 מ"ג סורביטול?! בכל מקרה, הרופאה רשמה לאבי סימפוקל, הוא עדיין לא התחיל להשתמש בו, כיוון שהוא טוען שהשיעול "עובר לו"...קשה לשכנע אותו! שיהיה לכולנו לילה טוב, אני מתה מעייפות

למעלה