סירוס בחתולים

גן חיות

New member
סירוס בחתולים

בדרך כלל בעלי-החיים שלי מטופלים אצל ווטרינר מסויים. יש ווטרינר נוסף שהרבה עוזר לי עם הצלות. שניהם בצעו עבורי בשנה האחרונה סירוסים בחתולים בגילאים שונים.תלוי במי הווט - אחרי ניתוח זה לא נראה אותה דבר אצל שני הווטים. אצל הווט הקבוע שלי, גם אין אף פעם זיהומים שמסתבכים אחר-כך. אצל הווט השני , הוא סירס שניים ושניהם קבלו זיהום בניתוח. השאלה: האם יש שיטות שונות לסרס חתולים?? מה היתרונות וחסרונות של כל שיטה?? כדי לבחור להבא אצל מי לסרס חתולים.

לא אמור להיות

סירוס חתול הוא ניתוח פשוט. שיעור הסיבוכים נמוך. קרה שהיה חתול שלא התנהג כצפוי, אך זה יוצא הדופן. סביר שהזיהום נובע מחוסר הקפדה על סטריליות במהלך הטיפול. כדאי לברר עם הרופא שעוזר לך בהצלות למה זה קרה. מגיע לו קרדיט ולו על העזרה.

גן חיות

New member
אם בעיית סטריליות

יותר סביר שאצלי בגלל ריבוי החתולים אצלי. אבל הניתוח עצמו נראה שונה כאשר הם חוזרים מרופא א או מרופא ב. מעניין אותי מה ההבדלים ואם זה אולי קשור לאופן הניתוח עצמו. אני סומכת מאד על שני הווטרינרים. ותודות תמיד מגיעות

C H 4

New member
אני חייבת לציין

שיש לי נסיון עם וטרינר שהוא איש מאוד טוב ומאוד עוזר עם חתולי רחוב, אבל מצד שני התנאים בקליניקה שלו איומים. הרבה מהחברים שלו והלקוחות הקבועים טוענים שזה בגלל מחסור בכסף וציוד, אבל למשל כשמטפלים בחיה עם פצעים פתוחים אפשר לשים כפפות וזה ממש לא קשור לאם יש או אין אולטראסאונד או רנטגן זמינים. אחרי הרבה מאוד תהיות והתלבטויות בעניין, שלצערי עלו בחייו של חתול אחד ויתכן שגם בחייה של חתולה נוספת החלטתי ללכת על בטוח ולהפסיק לפנות אליו.

למעלה