סירוב ממס הכנסה...

srk555

New member
סירוב ממס הכנסה...

ערב טוב לכולם, היום קיבלנו מכתב סירוב ממס הכנסה לגבי השנים שלפני 2006. האם ניתן לערער? ואם כן אילו מסמכים צריך לשלוח? תודה.

vered73

New member
השאלה האם כתוב בתעודה הרפואית

מלידה. לדעתי זהו שורש הבעיה מבלי לדעת על מה הסירוב. (זה פשוט הגיוני) אנחנו קיבלנו זכאות משנת המס בה הילד נולד למרות שהאבחון נעשה בשנת המס שנתיים אחרי. מה בדיוק כתבו לכם בתעודה, ומה כתבו בסירוב? יהיה קל יותר לסייע.

srk555

New member
הי ורד,

באמת רשמו שהמסמכים לא מוכיחים שזה מלידה. אם אשלח להם אבחונים וחוות דעת מטפלים משנים קודמות (בסה"כ שנתיים כי הוא בן שלוש) זה יעזור? או שצריך להוציא מכתב שממש כתוב בו "מלידה"?

vered73

New member
למיטב ידיעתי צריך שיהיה רשום מלידה

יתרה מזאת, הרופא המאבחן סרב לרשום לנו, ושלחתי את בעלי שיעשה איתו שיחה נעימה ונינוחה, ביום אחר, וזה עזר. לו היה נתקל בי, בטוח לא הייתי מקבלת אישור כזה. אני מציעה לפנות בכל זאת לרופא שכן מס הכנסה אינו עוסק באבחונים אלא במסמכים רשמיים של מי שמוכר כמוסמך בעיניו. זו אגב, עצה שקיבלתי לפני שנתיים מאחד ההורים כאן ואני מעבירה עכשיו הלאה.

איריס56

New member
מס הכנסה

לא צריך לכתוב מלידה למיטב ידיעתי. אם יש לכם אחוזי נכות מביטוח לאומי הם חייבים לתת לך רטרואקטיבית כמה שנים אחורה כשיש אלמנט של התיישנות שלא בא לידי ביטוי במקרה שלך. מציעה לערער אצל מס הכנסה או לגשת לפגישה עם אחד מפקידי המס שיגיד לך מה סיבת הערעור על מנת שתדעי איך לפעול. זו תוכנית החיסכון הטובה ביותר בעיר - הם מחזירים כספים עם ריבית והצמדה. בהצלחה, איריס

למעלה