סירוב ויזת בן זוג

hadasa81

New member
סירוב ויזת בן זוג

היי חברים
אז ככה, למי שלא ראה את העידכון שלי סירבו לנו לבקשה של הויזה ללונדון,
חבר שלי אירופאי וביקשנו ויזת בת זוג בשבילי.
זה מאוד מאוד מעצבן כי למעשה הם טענו טענות לא מדוייקות \ הם אמרו שלא הבאנו תמונות (הבאנו המון) ושחוזי הידרה שלנו לא חתומים, עכשיו התירגום רק לא חתום מן הסתם כי זה רק תירגום!
והמקורי חתום
זה מאוד מתסכל אבל אנחנו לא נכנעים
להזכירכם המצב הוא שאין לנו הרבה מסמכים משותפים כי החשבונות על שם בעלת הבית
אז הבאנו חוזה דירה, תמונות, אישור מעורך דין על המערכת יחסים שלנו , העתקי צ'קים של הדכר דירה כמה שנים אחורה, העתקי יתרות בבנק(יש הרבה ברוך השם) , אישורים על התואר שלי ולא זוכרת מה עוד
אנחנו מגישים עירעור אבל אשמח לשמוע את דעתכם ואם למישהו יש משהו מועיל לייעץ
אם לא נקבל את האישור אחרי העירעור נתחתן אבל קיווינו להתחתן שם כי אנחנו רוצים אזרחי
תודה מראש לכל העונים!!

Nobilis

New member
בקצר?

אין יותר מדי מה לייעץ. תספקו להם כמה שיותר הוכחות לרצינות הקשר (אם אני מבין נכון - סורבתם מאחר שהם לא השתכנעו ברצינות הקשר שלכם). אם יש טענות לא מדוייקות תקנו אותם (בנימוס). אם יש טענות צודקות אבל שאתם יכולים לתקן - תקנו.

למיטב הבנתי אתם לא חייבים להיכנס לתהליך של ערעור. ניתן פשוט להגיש את הבקשה שוב (כבקשה חדשה), עם התיקונים/מסמכים הנוספים.

בסופו של יום אתם במצב טוב (יחסית), מאחר שבמקרה הכי גרוע אתם יכולים לפתור את הנושא בחתונה. הוכחות לרצינות הקשר נדרשות רק ממי שאינם נשואים.

ואתם לא חייבים להגיע לבריטניה בשביל חתונה אזרחית, אגב. קפריסין, לדוגמא, קרובה יותר.

NishMa

New member
חפשי מידע באתר ההגירה שלהם

לפי מה שראיתי כתוב שויזת בןבת זוג יכולה להתקבל רק מראש ולא אחרי הכניסה לאנגליה, כלומר שזה אומר - לא לבוא ולהתחתן שם
אבל באמת שצריך לבדוק את זה שוב..

NishMa

New member
מתוך האתר..

A non-EEA family member of an EEA national will need to obtain an EEA family permit before travelling to the UK if they are:

a 'visa national' (see 'More information' below); or
coming to live with the EEA national in the UK permanently or on a long-term basis.

כתוב
BEFORE
אבל לדעתי שווה לצלצל אליהם לשאול, או לשלוח מייל

זה כתוב כאן:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucitizens/eea-family-permit/

והנה דף ליצירת קשר
גם אשמח לשמוע מה ענו לך אם אכן תבררי.. תודה

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/aboutus/contact/

לגבי ערעור:

אם אין לכם מסמכים נוספים אין טעם לערער חבל על הזמן שלכם (ואני מדגישה נוספים לא מה שהבאתם להם ולדעתכם הם לא הסתכלו מספיק - כמו שכתבתי לך אישור על תואר, תמונות ומיילים לא ממש מעניינים אותם).
אגב את בטוחה שכתבו לכם במכתב הדחיה שלא הבאתם מספיק תמונות או שזו פרשנות שלך?
כי הם בדרך כלל כותבים מאוד קצר וקולע משהו בסגנון של: לא הוכחתם את רצינות הקשר או לא הבאתם מספיק מסמכים להוכחת מגורים של שנתיים (כמו שהיה במקרה שלי כי מסמכים לרצינות הקשר, תמונות ומיילים היו לנו בשפע).

מה שכן אפשר לעשות זה להתחתן ולהגיש את הבקשה או להגיש מסמכים בשנית (לא ערעור).

לגבי חתונה באנגליה - הדרך הפשוטה להתחתן אזרחית במידה ואתם לא רוצים חתונה ברבנות היא קפריסין או צ'כיה. אני לא יודעת אם תוכלו להתחתן אזרחית באנגליה - בדרך כלל ברוב המדינות זו זכות שמורה לאזרחים או תושבים אבל תבדקו את זה כי יתכן ואני טועה.
מה גם שלהתחתן באנגליה זה סתם הרבה כסף והרבה מסמכים שצריך להוציא.

hadasa81

New member
הם רשמו בפירוש אין תמונות

והבאנו המוןןןןןןןןןן תמונות

אם את חושבת

שיעזור להגיש שוב את המסמכים - תגישו שוב בקשה
לא הייתי הולכת על ערעור זה סתם סחבת ויקח הרבה יותר זמן

בכל מקרה בהצלחה

למעלה