תלוי מה הטענות שלוסירוב גט ע"י האישה
אנו בהליכים בבית דין רבני. אינני מעונינת לתת גט לבעלי. הבעל עזב את הבית. ונשארתי עם שני ילדים קטנים. (הוא משלם מזונות לילדים). האם בית דין רבני יכול להכריח אותי לתת גט? אם התשובה חיובית, כיצד ניתן לעכב פס"ד כזה ?
תשובהסירוב גט ע"י האישה
אנו בהליכים בבית דין רבני. אינני מעונינת לתת גט לבעלי. הבעל עזב את הבית. ונשארתי עם שני ילדים קטנים. (הוא משלם מזונות לילדים). האם בית דין רבני יכול להכריח אותי לתת גט? אם התשובה חיובית, כיצד ניתן לעכב פס"ד כזה ?
המטרה לסירוב . . . .תשובה
אם לבעלך אין עילת גירושין, בית הדין הרבני לא יחייב אותך להתגרש. מצד שני, חישבי היטב מדוע אינך מעוניינת להתגרש ואיזו השפעה יש להחלטתך על המשך חייך.
פיצול אישיות עם בעיות מיגדריות?סירוב גט ע"י האישה
שימוש בכרטיס של חברפיצול אישיות עם בעיות מיגדריות?
את שואלת בלשון נקבה ובכרטיס את בכלל זכר.
סירוב גטסירוב גט ע"י האישה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.