סיקור TTAT

סיקור TTAT

TOP 10 AT 10 הנושא-לינקין פארק והמקומות הם כדקלהמן 10. From The Inside 9. Faint 8. Points Of Authority -פרסומות- 7.Paper Cut [רק כותב כמו שהם כותבים] 6.Breaking The Habit 5.Somewhere I Belong 4.In The End -פרסומות- שלושת הגדולים 3.Crawling 2.Numb ובמקום הראשון!.... 1.What I've Done ונראה שהשהייה של שלוש וקצת שנים בלי אלבום סטודיו עשתה רק טוב ללינקין.

hitchhiker218

New member
אחחח נהנתי........

שינוי מרענן לזבל שמשודר בMTV אגב, שמתם לב לזה שריאהנה הבת זונה לקחה ללינקין את המקום הראשון במצעד האירופאי??? עם המיטריה המצחינה שלה...... אמן תרטב!

DrunkenBar

New member
חחח אחלה שיר ../images/Emo3.gif

(לא יותר טוב מלינקין אבל עדיין)

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif לא מבינה את זה!!!

זה אחד השירים היותר מטומטמים ששמעתי!!!!!!! יופי שכולם חורשים עליו אבל כאילו מה!!! להשוות את וואט אייב דאאאאאן למטריה אה אה אה?? נו באמת! =/ אפילו מבחינת התוכן.. לא אוהבת את השיר הזה ולא מבינה מה כולם מצאו בו חוץ מלהשתעשע בלעשות אלה אלה אלה אה אה אה כמו אהבלים. סוף פסוק.

DrunkenBar

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

זה אלה אלה אה אה אה לא אלה אלה אלה אה אה אה
חוץ מזה אני בכלל אוהבת את כל הסגנון הסתמי הזה של ההיפ הופ והראפ על הBOOTY והGETO :]

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif משתגידי אחותי ../images/Emo6.gif

אני רק יודעת שזה שיר מטומטם, חסר תכלית, מכוער ובטח שלא יותר טוב מכל שיר קיים של לינקין פארק! =)

linkin 101

New member
שמעו משו..

באותו היום הייתי בלשכת גיוס והייתי בטוח שאני מפסיד את זה, ופתאום אני שומע IN MY SKIN.. במעורפל כזה, הלכתי לטלוויזיה שם ואני קולט איזה 20 איש יושבים מול הטלוויזיה ומזמזמים את CRAWLING =] זה היה כזה שווה !

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif איזה מגניב!!!

איזה שליטה זה לראות הרבה אנשים שאוהבים לינקין פארק =)

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif ברור שזה שיר מטומטם, חסר תכלית וכו'

אבל זה שיר כיפי אפחד לא משווה אותו ללינקין

SuperTom

New member
יש שירים כיפיים ויש שירים שעדיף להשאיר במגירה

זה פשוט שיר מגוחך ולא טוב משום אופן שהוא...אפילו בתור שיר גלגלצ"י נטחן שכאלו לא חסרים הוא גרוע. Jay-Z מצוין אבל גם הוא לא מצליח למנוע מהשיר הזה להיות אחד המעפנים ומוזרים ששמעתי בזמן האחרון...וזהו, בזה נסתיימה הדעה הפופית שלי :) ואין ממש טעם להשוות, או לתת איזשהי חשיבות למצעדים הללו...

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif או! תודה רבה!

לא משווה ללינקין.. פשוט לא מבינה איך הוא עקף אותם....

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif כמה דברים

1. ג'יי זי מעפן הוא סתם אידיוט 2. זה הקטע של גלגל"צ לשדר את כל השירים הטיפשים האלה שכל פרחה/פקאצה ממוצעת שומעת

למעלה