סיקור

NimaZ

New member
סיקור../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

למה לא
נחשו כבר לבד למה
מאירועי הפרק הקודם: באפי גילתה שספייק משוגע עקב הנשמה החדשה שלו:| והוא בשלו ממשיך להיות חמוד
פרק 3
הפרק מתחיל כשרואים את זאנדר, באפי, ודון מחכים בשדה תעופה... מחכים לווילו עם שלט...
אבל אז זאנדר אומר שכל הנוסעים יצאו והם לא ראו את ווילו
. אז פתאום רואים שוב את אותו את הסצנה מחדש רק שהפעם רואים את ווילו... הולכת בין האנשים... היא עומדת בדיוק בנקודה שראינו את זאנדר, באפי ודון ממקודם רק שהם לא שם...
היא הולכת לבית ונכנסת מהדלת האחורית... היא בודקת אם מישו נמצא בבית ועולה למעלה, אבל אין שם אף אחד. היא שומעת דלת נסגרת אז היא רצה למטה אבל אין שם כלום. היא נשכבת על הספה מבואסת והולכת לישון. ואז רואים את זאנדר, באפי ודון נכנסים מהדלת האחורית... הם עוברים לסלון וזאנדר פותח את הדלת הראשית וטורק אותה [
] אבל הם רואים שווילו לא שם... הם יושבים על הספה [
] וילו קמה בבוקר אבל עדין אין זכר לשלושתם. היא פונה לעבר חנות הקסמים לבדוק אם הם שם והיא נתקלת באניה. היא שואלת אותה אם היא ראתה אותם ואניה אומרת לה שהם בטח בבצפר, כי שם זאנדר ובאפי עובדים, ודון לומדת שם, וספייק, שהשתגע, גר במרתף. וילו מגיעה לבצפר והולכת לאתר חפירה, שומם. היא משוטטת קצת ונתקלת בגופה, ללא עור:| היא נבהלת ורצה משם... ואז רואים את זאנדר ובאפי עומדים בדיוק באותה נקודה שוילו עמדה לפני מספפר שניות ובוהים בגופה... הם חוששים שאולי זאת וילו כי ככה היא הרגה את וורן [עונה 6] ואולי היא עדין רעה. וילו רוצה לגלות מי עשה את זה והיא פונה לאניה לעזרה, בגלל שהיא לא מוצאת את באפי, זאנדר ודון. הם עושות כישוף ביחד ומגלות איפה הדבר הזה חי. באותו הזמן באפי, זאנדר ודון עושים חיפוש על מה זה יכול להיות ומגלים מה היצור. הם משתמשים בספייק שיריח את הדם ומגיעים למערה. וילו מגיעה למערה הזאתי יחד איתתם אבל היא עדין לא רואה אותם
היא נכנסת למערה לפניהם ושו מעת כל מיני רחשים... ואז גם לושתם נכנסים למערה וגם הם שומעים רחשים. הדבר הזה סורט את דון [מה שאמור לשתק אותה [הורעעע
]]. לאט לאט היא לא מצליחה לזוז. באפי וזאנדר יוצאים מהמערה עם דון וחוסמים את בכניסה. הם עדין לא ודעים שוילו בפנים
הם לוקחים אותה הביתה ומגלים שהדרך היחידה להפסיק את השיתוק היא להרוג את היצור. הם יוצאים למערה חזרה לאחר שהם מגייסים את אניה איתם. וילו נבהלת שהדלת נסגרת והיצור סורט אותה גם. היא לאט לאט משותקת והיצור [שנעשה בצורה יפה מאוד, אני חייבת לציין...] מתחיל לאכול לה את העור
... באפי, זאנדר ואניה חוזרים למערה ובאפי נלחמת בדבר הזה... אניה שמה לב לוילו הפצועה על הרצפה ורצה אליה. זאנדר לא מבין על מה היא מדברת והיא אומרת לו שהיא שם. באפי הורגת את היצור ווילו מצליחה לזוז... אבל עדין הם לא יכולים לראות אחד את השני. לאט לאט הם וילו מופיעה מחדש והיא מאוד שמחה לראות את זאנדר ובאפי
בסוף הפרק רואים את וילו שואבת כוחות מהאדמה כדי לרפא את עצמה יותר מהר ובאפי עוזרת לה
סוף טוב הכל טוב
ובהצעת אבילוסע- היום אני אתחיל במסורת של שירשור דמויות...
מקווה שנהנתם
אל תשכחו-- באפי
ימי ראשון- 21:15 ימי שישי- 00:10 [נדמה לי] ימי שבת- 21:15 [נדמהנ לי?
]

תודה רבה נעמה!!!

נשמע פרק ממש מעניין! אני מקווה שאני לא אשכח לראות אותו בשידורים החוזרים

NimaZ

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo108.gif

אני אזכיר לך
אם אני לא אשכח

../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

לא קוראת את זה כי אני לא אבין כלום...אבל... כל הכבוד!
קבלי ח"ח!

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

טודע

למעלה