סיקור קצר

jaqui

New member
שאלון

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא חח כמה חברים יש לך מהאינטרנט? 16 ברשימה כמה מהם פגשת? 2 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 2 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: עיר בצפון הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לא ראיתי כל כך אבל הראל סקעת? הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: הילה!! יס או הוט? יס! מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו! חשבת פעם להתאבד? לא ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? לפני חודש איזו? ריבת חלב את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש? כן לפעמים יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לא יודעת.. כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: הולכת למחשב הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: לא זוכרת

dandusha1

New member
עונה נה נה :)

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת): כן
כמה חברים יש לך מהאינטרנט? מממ... די הרבה
כמה מהם פגשת? 3 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 2 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה): אני לא מכירה אותך :) האם את/ה מכיר/ה אותי? חח לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? אני לא ! :) עיר מגורים: אשדוד הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: הראל מויאל
הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: רן :) יס או הוט? יססס :) מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנוווווווווו ;) חשבת פעם להתאבד? לא חס וחלילה ניסית פעם להתאבד? כנ"ל הספקת לבלוס כבר סופגניה? ברוור
איזו? עם ריבה :) את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? באייסי סביבות ה-150 את/ה טיפוס חברתי? כן :) אוהב/ת שיחות נפש? חח כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן
כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: רואה טלויזיה או מתקשרת לחברה
הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: לא יודעת :|

פיקאבו

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) חחח לא... אפילו לא צמה בכיפור כמה חברים יש לך מהאינטרנט? תלוי איך אתה מגדיר חברים כמה מהם פגשת? 3-4 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 2 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) - האם את/ה מכיר/ה אותי?לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? - עיר מגורים: אילת הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מחרימה הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:כנ"ל יס או הוט? לא כל כך רואה טלויזיה אבל נראה לי שיס. או אולי הוט.. מיכאלה או השיר שלנו? זוועה חשבת פעם להתאבד? חשבתי ניסית פעם להתאבד? לא בדיוק הספקת לבלוס כבר סופגניה? אפילו כמה. עם כל התוספות איזו? ריבה, ריבת חלב, וניל, שוקולד, מאלה שנראות כמו בייגלה (עגול עם חור), ריקה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? רק באייסי. מחרימה מסנג'ר את/ה טיפוס חברתי? בהחלט אוהב/ת שיחות נפש? לפעמים יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: ישנה הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: "נראה לי שאני מעדיפה יס. או אולי הוט"

../images/Emo86.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת)לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט?אין לי
כמה מהם פגשת? כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי?לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים:נצרת עילית הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2:מויאל
,טפטה וסשה
הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:לא ראיתי יס או הוט?הוט מיכאלה או השיר שלנו?לא זה ולא זה חשבת פעם להתאבד?לא ניסית פעם להתאבד?לא הספקת לבלוס כבר סופגניה?כן איזו?מה איזו
עם ריבה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?כן את/ה טיפוס חברתי?כן אוהב/ת שיחות נפש?לפעמים יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?אולי כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:מחפשת מש'ו בטלווזיה הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:

../images/Emo3.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? יש כמה כאלה כמה מהם פגשת? מממ...אולי מזמן לא זוכרת כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? nobody האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?
אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)
האם את/ה מכיר/ה אותי? לא
מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? ... עיר מגורים: מרכז, מרכז... הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מויאל
הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: אף אחד יס או הוט? יס מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? ברור איזו? כל מיני
את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? חחח כן את/ה טיפוס חברתי? יש כאלה שאומרים שאני כן (אפילו מאוד) ויש שאומרים שאני לא, אז משהו באמצע
אוהב/ת שיחות נפש? כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? יש כמה כאלה כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מחשב/טלויזיה הדבר הכי מוזר שאמרת בשאלון:
לא יודעת

1Shir

New member
תשובות

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) רטורית בהחלט :) כמה חברים יש לך מהאינטרנט? כרגע אף אחד במיוחד כמה מהם פגשת? בעבר פגשתי די הרבה כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? כנ"ל, די הרבה האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא עיר מגורים: הרצליה הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: שירה חן הפייבוריט שלי בפרוייקט וואי 2: לא ראיתי, אבל כמו כולם, הילה יס או הוט? לא זה ולא זה מיכאלה או השיר שלנו? כנ"ל חשבת פעם להתאבד? לא ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן! איזו? אחת עם וניל (לא טעים) ואחת רגילה ומצויינת את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? אין לי בכלל את/ה טיפוס חברתי? ככה ככה אוהב/ת שיחות נפש? מאוד יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? נראה לי שלא כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מסדרת משהו או רואה משהו בוידאו הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: על הילה מפרוייקט וואי..

FlowerPower

New member
...

האם אתה שומר שבת?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אני יכולה להגיד 2, כי השאר לא נחשבים כחברים כמה מהם פגשת? 2 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 2- כל הקטע זה שהכרתי אותם בנט אבל הם היו איתי בביצפר.. פשוט דרך הנט התחלנו לדבר ולהכיר... האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) :| האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? נו מה נסגר כמה פעמים לחזור על אותה שאלה?! עיר מגורים: פתח תקוה, החור והאגדה הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: אין חיה כזאת, זה סתם מפגר הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: איכסה יס או הוט? יס, כי יש לי הוט וזה מעצבן אותי מיכאלה או השיר שלנו? משחק החיים :| חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? יותר מאחת, לצערי איזו? רגילה, עם ריבה מסריחה :/ את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא כי גם ככה לא מדברים עם כולם את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש? תלוי עם מי, אבל כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מחשב :/ הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: o_O מאיפה לי לדעת? :|

Rice Ball

New member
../images/Emo15.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? לא רבים כמה מהם פגשת? 2 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? אף אחד האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: רמת גן הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: אין הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: אין יס או הוט? שניהם גרועים מיכאלה או השיר שלנו? יצא לי לראות רק את מיכאלה חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן. חחחח... איזו? רגילה עם ריבה! את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא...^^ את/ה טיפוס חברתי? אפשר לומר אוהב/ת שיחות נפש? תלוי עם מי יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לא נראה לי כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מציירת (יותר נכון מקשקשת כל מיני שירבוטים דפוקים) הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: אממממ......

.

האם אתה שומר שבת? לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? המון כמה מהם פגשת? כולם כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? רובם האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) אה? האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? סתמי עיר מגורים: פ"ת הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מי רואה אתזה? הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: הילה יס או הוט? יס מיכאלה או השיר שלנו? שיר שלנו חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? כן הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן איזו? רגילה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? מסתבר את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש? כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מדברת בטלפון הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: הרבה

מסטולית

New member
../images/Emo26.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) חחחחח, לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? הרבה כמה מהם פגשת? את רובם נראה לי... כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? את הרוב הגדול האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) - האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? - עיר מגורים: אין הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מויאל הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: הילה טולברון יס או הוט? הוט
מיכאלה או השיר שלנו? אהבה מעבר לפינההההההההה חשבת פעם להתאבד? כה ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כה איזו? טעימה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כן... זה רע? את/ה טיפוס חברתי? משתדלת.. אוהב/ת שיחות נפש? בטח למה לא יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: הולכת לישון הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: אני לא מוזרה, אתה מוזר

../images/Emo187.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא. כמה חברים יש לך מהאינטרנט? הרבה. כמה מהם פגשת? מעט. כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? אף אחד. האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא חושבת.. אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא. מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: מרכז הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: - הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: לא ראיתי. יס או הוט? הוטטטט מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה! חשבת פעם להתאבד? כן. ניסית פעם להתאבד? כן. הספקת לבלוס כבר סופגניה? לא אחת
איזו? עם ריבהההה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כןןן את/ה טיפוס חברתי? לא. אוהב/ת שיחות נפש? כן. יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן. כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: בדר"כ לא משעמם לי. הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: לא'דעת...

../images/Emo139.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת)בטח חמדלה אני דוסית(או שלא.) כמה חברים יש לך מהאינטרנט?מלאא
כמה מהם פגשת?5 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?כן אחת האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?אני?מי מכיר אותך בכלל.. אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)מפורום פרפר נחמד
האם את/ה מכיר/ה אותי?נו לא בואנה את תקבלי כאפה
מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?זאת את שכנה שלי שגרה שם בפחים לא?
עיר מגורים: הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2:אפחד הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:הילה יס או הוט?יס מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו
חשבת פעם להתאבד?כן ניסית פעם להתאבד?לא הספקת לבלוס כבר סופגניה?ברורררררררררררררררררר איזו?הכל את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?כן
ולידיעתך אני מדברת עם כולם גברת חמדלה את/ה טיפוס חברתי?לא אוהב/ת שיחות נפש?תלוי עם מי יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:מממממ קוראת ספר..אני אוהבת לקרוא אבל בדר"כ זה יוצא שמשעמם לי הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:מי זוכר

Big Apple Boy

New member
והרי החדשות:

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת)- לא.. כמה חברים יש לך מהאינטרנט?- 56. כמה מהם פגשת?- 4. כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?- 1. האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?- כן. אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)- מהאחיות אולסן. האם את/ה מכיר/ה אותי?: מה נראה לך? מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?- וואט אבר.. עיר מגורים: כרמיאל. הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מויאל.. הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: ליבי. יס או הוט?: SAY YES SAY YES SAY YEEES! מיכאלה או השיר שלנו?: השיר שלנו. חשבת פעם להתאבד?: לא. ניסית פעם להתאבד?: לא. הספקת לבלוס כבר סופגניה?: 18. איזו?: ריבה.. את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?: אני לא אבל אחותי כן. את/ה טיפוס חברתי?: כן. אוהב/ת שיחות נפש?: כן. יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?: אמא. כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: רואה טלוויזיה. הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: סיי יס!

oh-da

New member
תורי!

האם אתה שומר שבת? לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? 654643 כמה מהם פגשת? 543454 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 4354 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) ס"ש! האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? לא עיר מגורים: צפונית הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מיקה שדה הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: מיקה שדה
יס או הוט? יס מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנוווו חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כמה סופגניות איזו? ריבת חלב וריבה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כה את/ה טיפוס חברתי? כה אוהב/ת שיחות נפש? כה יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כה כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: ס"ש! הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: ס"ש

chompi2

New member
^_^

האם אתה שומר שבת? >< כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אממ לא ממש הרבה... כמה מהם פגשת? שתיים[: אנה ושלי לאב יאא כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? NONE אבל אני עוד מעט אפגוש אותן שוב האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא מכירה אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)כבבבככ האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? לאאא עיר מגורים: כוכב יאיר הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לירון לב ושכחתי את שמה הזאתי הדוגמנית שאמא שלה זה.. חח הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: הילה יס או הוט? יס מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו למרות שהכל דפוקXD חשבת פעם להתאבד? נה ניסית פעם להתאבד? נהה הספקת לבלוס כבר סופגניה? יאפ איזו? בלי כלום>< את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? יאפXD את/ה טיפוס חברתי? I THINK אוהב/ת שיחות נפש? לא ממש.. רק עם עצמי>< יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לא יודעת כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מחשב>< הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון לשאלה שיחות נפש

English Muffin

New member
הווו שלום לכם!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת)אני רק מדליקה נירות כמה חברים יש לך מהאינטרנט?כל החברים שלי אני מכירה מהחיים האמיתיים כמה מהם פגשת?לא פגשתי כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?לא מכירה אף אחד מהאינטרנט !!!!! האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?פחח לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)לא יודעת ולא איכפת לי האם את/ה מכיר/ה אותי?לאאאאאאא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?דיייי עיר מגורים:רמת ישי הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2:אף אחד הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:הילה טוביאן כי היא מרמת ישי שולטים !!!! יס או הוט?יס מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו חשבת פעם להתאבד?לא ומה זה קשור ? ניסית פעם להתאבד?לא הספקת לבלוס כבר סופגניה?כן ואני מיחרטת על שנגעתי בה בכלל איזו?עם ריבה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?לא את/ה טיפוס חברתי?כן אוהב/ת שיחות נפש?כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:בגב הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:לא יודעת והשאלון הזה מעצבן

למעלה