סיקור קצר

סיקור קצר

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) כמה חברים יש לך מהאינטרנט? כמה מהם פגשת? כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: יס או הוט? מיכאלה או השיר שלנו? חשבת פעם להתאבד? ניסית פעם להתאבד? הספקת לבלוס כבר סופגניה? איזו? את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? את/ה טיפוס חברתי? אוהב/ת שיחות נפש? יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:

ל א ק י

New member
../images/Emo47.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא [למה רטורית?
] כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אין לי כמה מהם פגשת? את רובם אבל אין לי מה כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? הרבה
האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)לא האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? נו מה עיר מגורים: איכ הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: זה ממוסחר מידי, יאק הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: מה נו!!וקרןדגכחל יס או הוט? יס מיכאלה או השיר שלנו? איכ
חשבת פעם להתאבד? כמובן מה ניסית פעם להתאבד? כמובן מה הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן
איזו? עם ריבה[?] את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? רק במסנג'ר
את/ה טיפוס חברתי? כמובן אוהב/ת שיחות נפש? כמובן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לא
כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מדליקה טלוויזיה הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:

ראשונה

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת)לא...הייתי אומרת כמה חברים יש לך מהאינטרנט?הרבה כמה מהם פגשת?אף חד(ישתנה עוד יומיים) כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?אפחד האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?כן אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)אני אני ככה שאין לי מה לענות על זה האם את/ה מכיר/ה אותי?כן מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?מהמראה,מאנשים אחרים שמכירים אותי....מהמציאות עיר מגורים:יבנה הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2:אפחד ואם כבר סקעת הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:הילה ורן
הכוסוןן יס או הוט?יס מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו חשבת פעם להתאבד?כן ניסית פעם להתאבד?לא הספקת לבלוס כבר סופגניה?לא איזו?לא..! את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?לא
את/ה טיפוס חברותי?כן אוהב/ת שיחות נפש?כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:מחשב ויאללה בלאגן הדבר הכי מוזר שאמרת בשאלון:לא זוכרת.....

Sashoosh

New member
../images/Emo28.gif עונה

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? הרבה כמה מהם פגשת? אפחד מהם כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? --- האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: ערד הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לא ראיתי כוכב נולד 2 הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: אין לי יס יס או הוט? הוט מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן איזו? ריבת חלב
את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כן... את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש? תלוי באיזה מצברוח... לא מזיק מדי פעם יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: ממ... שרה הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:

אני עונהההההההההה

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? כל מיני כמה מהם פגשת? לא הרבה.. אם בכלל כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? כנל האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: עיר הסקס סמים ואלכוהול- אילת הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: נינט בגלל הקול המדהים שלה הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:אלון חמאווי כי אני מכירה אותו אישית יס או הוט?יס, אבל אני בהוט מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה חשבת פעם להתאבד?כן ניסית פעם להתאבד?כמעט הספקת לבלוס כבר סופגניה?לא! כבר 3 שנים אני לא אוכלת סופגניות איזו? את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?כן, באיסיקיו יש מעל 250, ורק 30 מהם מהצפון את/ה טיפוס חברתי?כן אוהב/ת שיחות נפש?כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?חברות שלי כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:מדליקה סיגריה הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:לא זכור לי

הנה

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא חח כמה חברים יש לך מהאינטרנט? ואוו המון כמה מהם פגשת? 10 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? אין האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי?לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?דייייייי חחח עיר מגורים: חסוי הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2:סשה וסקעתתתתתתתת הכוסוןןןן הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: בל אגם יס או הוט? הוטט מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה חשבת פעם להתאבד? לא ! למההה??? החיים יפיםם חח ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה?כן חח איזו? בלי ריבה ועם ריבה איכסססס מגעיל עם ריבהה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כן חח באיסי את/ה טיפוס חברתי? אוהב/ת שיחות נפש? יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:

עונההההההה../images/Emo85.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) אני עושה קידוש והכל אבל מדליקה אורות, נוסעת וכ'ו.. כמה חברים יש לך מהאינטרנט? די הרבה כמה מהם פגשת? אף אחדד
כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? אף אחדדדד האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? כןן אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) התאומות אולסן, גל.. האם את/ה מכיר/ה אותי? כןןן גל
מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? מפורום התאומות אולסן
עיר מגורים: נתניה הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: שירלי לילו אבל בגמר עדי כהן.. הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: לא רואה לא שומעת יס או הוט? HOT מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה חשבת פעם להתאבד? מלא פעמים.. ניסית פעם להתאבד? יש לי ת'זמן בשביל זה.. הספקת לבלוס כבר סופגניה? מלאא
איזו? מה איזה
את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? מעל ומעבר..213 את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש? לא ארוכות מדי יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן, מאיהה
כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: חושבת מה לעשות.. הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: הכל..

nikita j y

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא
כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אמממ... לא נראה לי שיש לי...
כמה מהם פגשת?ראו תשובה קודמת כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?ראו תשובה לפני קודמת האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא האם את/ה מכיר/ה אותי?לא
עיר מגורים:ר"ג הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לא ראיתי:X הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:ראו תשובה קודמת
יס או הוט?הוט!
מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה!!
חשבת פעם להתאבד?לא ברצינות ניסית פעם להתאבד? לא ואני גם אף פעם לא אנסה:-| הספקת לבלוס כבר סופגניה? 3
איזו?שתיים ריבה ואחת הייתה עם ריבת חלב אז אכלתי רק את מה שמסביב
את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? nope
את/ה טיפוס חברתי? בואו נגיד שאנשים אחרים לא חושבים ככה
אוהב/ת שיחות נפש? מאד
יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? אמא שלי
כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: חושבת
הדבר הכי מוזר שאמרת בשאלון: לא מילאתי שאלונים

netaK

New member
עונה ../images/Emo13.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אהא כמה מהם פגשת? את רובם כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? את רובם האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? הניק נשמע לי מוכר אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) לא זוכרת האם את/ה מכיר/ה אותי? לא שידוע לי מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? זה שאלון עלייך?
עיר מגורים: ת"א הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: אפחד הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: אפחד יס או הוט? יסססססססססססס
מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו
חשבת פעם להתאבד? אהא ניסית פעם להתאבד? לא עונה הספקת לבלוס כבר סופגניה? המממ 3 ביסים נחשב?
איזו? סופגניה? את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כן את/ה טיפוס חברתי? לא
אוהב/ת שיחות נפש? לא ממש יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: שמה מוזיקה הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: 3 ביסים

NiKi†a

New member
NOW ME!

האם אתה שומר שבת? לא.. [למה רטורית לא הבנתי?] כמה חברים יש לך מהאינטרנט? לאדעת...יש קצת כמה מהם פגשת? לא זוכרת כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 1 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: לב השרון הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: איכס הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: איכס יס או הוט? הוט מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה P: חשבת פעם להתאבד? לא ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? ברור! איזו? עם ריבה? את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש? כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: אינטרנט P: הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: אין כזה

רטורית כי השאלון נכתב בעת כניסת

השבת לערך אז מן הסתם יענמו עליו אנשים שעוד נמצאים במחשב כשנכנסת השבת.....שהם לא שומרים...אז רטורית!

lolly1

New member
Hmpf

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא
כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אממ לא יודעת כמה מהם פגשת? אממ אני לא ממש מדברת עם רובם אבל פגשתי אממ |סופר| 10 נראה לי כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 2 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? אממ לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? לא!!! עיר מגורים: עכו הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: סקעת
הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: הממ אין לי יס יס או הוט? הוט אבל אני נוטה ליס כי הוט טיפשים :| מיכאלה או השיר שלנו? אף אחד חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן איזו? רגילה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא את/ה טיפוס חברתי? תלוי עם מי אוהב/ת שיחות נפש? אם זה לא פנים אל פנים אז בטח למה לא
יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? הממ לא כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: אממ רואה מה יש לי לראות על המחשב או משחקת Yahoo Pool
הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: הרממ כלום?

../images/Emo39.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) חח כה אה? >לא< כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אממ... משו כמו שישה-שבעה ככה כמה מהם פגשת? אפ'חד כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? בעע האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא.. לא ממש
אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) חחחחחח דוגרי האם את/ה מכיר/ה אותי? נוווו לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? מהסקר הזה אולי? Oo עיר מגורים: מקום יפה. ושלך? הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: אין כזה הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: עוד יותר אין כזה
יס או הוט? הוט מיכאלה או השיר שלנו? לא ראיתי אפ'חד מהם, לא יכולה להגיד לך חשבת פעם להתאבד? כה ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כה. ולא נהניי. ככה הלכו להם 600 קלוריות איזו? נורמאלית. עם ריבה [בעע] את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא את/ה טיפוס חברתי? כה
אוהב/ת שיחות נפש? כה
יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? אוי כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: שומעת מוזיקה או גולשת באינטרנט הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: שאני אמרתי? Oo

רונקי

New member
../images/Emo41.gif חנוכה שמייח

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) מדליקה נרות וקידוש,אבל לא שומרת [אור,נסיעות וכו'] כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אין לי כמה מהם פגשת?
האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?לא האם את/ה מכיר/ה אותי? לא עיר מגורים:י-ם הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לא ממש ראיתי את זה הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:רן יצחקי יס או הוט? יס! מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד?כן הספקת לבלוס כבר סופגניה?כן איזו?ריבה,וקרם וניל [מומלץ:-}] את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?יש לי בסביבות 100 את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש?כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כרגע לא. כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מחשב,טלוויזיה הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:אממ..לא אמרתי.

../images/Emo26.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא ממש כמה חברים יש לך מהאינטרנט?יש כמה נגיד.. טכנית אני מחשיבה בערך את כל הפורום שלי חברים בערך
וגם עוד כמה בנפרד ממנו כמה מהם פגשת?אינלי כח לספור נגיד שמעל 5 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?נגיד 5 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?ממ לא נראה לי אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) חח לא בטוחה אם מכירה האם את/ה מכיר/ה אותי?לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?אע.. עיר מגורים:שלך או שלי? אני בעיקרן מהמרכז הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לא ממש בקטע נגיד הראל סקעת.. שיהיה חח הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:לא ראיתי תתכונית יס או הוט?הוֹט זה מה יש כרגע מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה! חשבת פעם להתאבד?אה ניסית פעם להתאבד?אה הספקת לבלוס כבר סופגניה?בטחחח איזו?ריבה תות וריבת חלב את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?חח לא.. צמצמתי לקבוצה שפחות או יותר מדברת איתם ועדיין יש לי אקסטרה את/ה טיפוס חברתי?ממ כן ולא אוהב/ת שיחות נפש?בהחלט יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?לא ידעת אבל הייתי מוכנה לעשות בשבילו הרבה כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:מחשב\הודעה לחבר הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:כל מה שעניתי בשאלות של האם ני מכירה אותך חח

למעלה