סיקור פרק 16

השורד

New member
../images/Emo58.gif בטח שהפסידה בכוונה

אני זוכר שווספיה אמרה לה שאם תרד היא תיקח אותה לגמר. לגבי רוב ואמבר - ברגע שאין כמעט הבדל בין שני השחקנים, אז אפשר לחרוג ולהצביע לפי רגשות אישיים. וכאן לא היה הבדל ברמת האסטרטגיה, או שהיה הבדל שקשה לראות. סטפני - אולי העריכה ניסתה להוציא אותה שולטת אסטרטגית אבל משלב מסוים הבינו שהיא טיפשה. עונה 11 בכלל זו העונה הכי גרועה של הישרדות, עם שחקנים חלשים מאד. שורה תחתונה - אי אפשר להגיד באופן מוחלט שדאני שיחקה פחות טוב. לדעתי סטפני שיחקה פחות טוב.

../images/Emo58.gif../images/Emo233.gif

דווקא קאת'י לא הפסידה בכוונה. אבל אולי כדאי שאצפה שוב בפרק. היחידים שאני יודע בוודאות שהפסידו בכוונה הם ריץ' (וגם זה היה צעד אסטרטגי, הוא רצה לעצבן את קלי כדי שהיא תחשוב שאף אחד לא ירצה להצביע לו ותיקח אותו לגמר) ומת'יו. לגבי רוב ואמבר - אותו דבר היה עם קולבי וטינה, אבל כמדומני שטינה אשכרה השתמשה בזה אסטרטגית. היא אחת משלוש הנשים היחידות שלדעתי הן ניצחו בזכות ולא בחסד. דני - הדבר הטוב היחיד שאני יכול לומר עליה זה שהיא ידעה על הגב של מי לרכוב.

NP16

New member
אתה זוכר לא נכון, זו הייתה השנייה.

קאת'י נפלה ראשונה.

השורד

New member
אה...

וקאת'י בעצם חשבה שוספיה תיקח אותה לגמר כי היתה ביניהם ברית. לא?

NP16

New member
הייתה הסכמה כזו שילכו יחד

בגלל שנלייה הייתה בברית חזקה עם פאסקל.

אופיר יקירי, כרגיל ניתוח מעניין ומדוייק

מסכימה איתך לגמרי בקשר לליאורה לדעתי היא לגמרי משליכה את מה שקרה לה בחייה הפרטיים (שהבנתי שכללו גירושים מרים ) על המשחק וכל הזמן מנפנפת בדגל ה"אף גבר לא יגיד לי מה לעשות". לדעתי דווקא היה לה עדיף לחבור לגברים בסגנון הדיוה מהעונה השניה, ולא לנסות להתחבר אל הבחורות העלובות שיש לה בשבט. גם בנוגע לטל א' אני מסכימה. בהתחלה הוא נראה כמי שבא על תקן נועם טור - יפה הבלורית והתואר. אבל בסוף הוא התגלה כבחור משעמם ופאסיבי למדיי . אז נכון שהוא שרירי גבוה וחתיך אבל מעבר לזה אין לו הרבה מה להציע

ניתוח נכון כרגיל!. ליאורה אכזבה ושי סתם מעצבן

לליאורה אין יכול ראיה מרחבית טובה היא גם לא יכולה להוציא לפועל. שי מוציא לפועל אך שוגה לאורך כל הדרך בפעילות החברתית שלו והוא שוגה שגיאה מרה אם הוא חושב שהמושבעים לא יזכרו לו את זה. מקווה שטלכו לא יאכזב גם הוא והנצצות שהראה עד כה ימשיכו.

למעלה