סיקור מניצנים!!!

סיקור מניצנים!!!

טוב דבר ראשון מצטערת שהייתי כזאת ביישנית אבל אבל אבל..
אני באמת לא ככה תמיד!! ועכשיו לסיקור! אז בשלוש בצהריים נסענו לתחנה המרכזית בירושלים ואז התברר שהאוטובוס לאשקלון בא רק בעוד שעה..ואז כשהשעה הגיעה התברר שבקומה של הרציף שלנו יש חפץ חשוד...ואז האוטובוס היה מפוצץ באנשים אז חיכינו לזה שיבוא ואז היו כל כך הרבה פקקים...בקיצור הגענו לניצנים ניראה לי ב6-7.. וכל הדרך הפלאפון שלי היה בפעולה
רוב הזמן לא שמעתי כלום אבל שיהיה
בקיצור הגענו לניצנים ודבר ראשון שרציתי לראות- שירותים ועד שמצאתי אותם... ואז שוב טלפון מנועה וספיר...(עד כדי כך רציתן לראות אותי?! תודו שהצטערתן על זה אחר כך
) ואז התחלתי ללכת לכיוון הרחבה של הריקודים כי נועה אמרה שאתם שם ופתאום ראיתי את נועה...ישר זיהיתי! אז קראתי לה וחטפתי מבט כזה של שוק
וגם כמה צעקות ממנה להפסיק להתבייש וזה אמממ די לא היה במקום
כי נכון בהתחלה התביישתי אבל זהו..!.. ואז ספיר קראה ל גל ! יו גל אין לך מושג איזה חמוד אתה!!! ישר חברות שלי אמרו "רגע מי זה החמוד הזה??"
וגל לקח אותי להכיר את חופית ומור שהיו עסוקות בלרקוד
ואממ..זהו אחר כך נעלמתם ולא ראיתי אתכם..חוץ מאת ספיר שטרחה להתקשר להודיע לי שאורי מור מסתובב ואפשר לדבר איתו אז שאני אוותר על ההזדמנות לדבר עם גלעד?!?!?! אבל הוא אמר שהם עייפים לקראת ההופעה אז וויתרתי
אה כן! ראשונים עלו ירמי קפלן וחמי רודנר ואני וחברות שלי היינו כל כך מבואסות שאמרנו שנשב כל ההופעות כולל ההופעה של עברי! אז מצאנו מקום מצויין בדיוק מול הטלויזיה השמאלית. ואז התחילה ההופעה שלהם וכבר בשיר השני וויתרנו על לשבת וירדנו לקהל! לאט לאט יותר התקרבנו איכשהו לבמה והיינו איזה שורה 6.. אחריהם עלתה קורין אלאל ואז פרשנו לשבת בצד אבל כשערן צור עלה חזרנו ובגדול
ואז ספיר לקחה אותי לאורי מור
אחרי ההופעה שלהם עלתה דנה ברגר שלמען השם כנראה לא לימדו אותה שמיקרופון קיים כדי שישמעו אותה ו לא צריך לצעוק למקרופון!
הרסה לי את האוזניים
אבל היא כן נתנה הופעה טובה..למרות שכל פעם היא הטיפה לנו מוסר על השלום והמדינה...די הבנו יאללה.. אה כן וכמובן שלא עברה שעה בלי שמישהו יצעק "עברי לידר"/"נו שעברי יעלה"/"רוצים את עברי לידר" וכאלה... היה נדמה שכל הקהל בא רק בשביל עברי
אחרי דנה...עלה....מי לא אם לא עברי לידר !!!!! כמובן שגלעד ועילי וזוסקו ונו איך קוראים לו?! אה כן אייל, עלו לבמה קודם ואני כבר התחלתי להתלהב
ואז התחילה ההופעה..ואין לי מילים!! בחיים שלי לא נהנתי כל כך!! או בכלל בחיים אבל בחיים לא קפצתי והשתוללתי ככה!!!!! ואז עברי הוריד חולצה שזה בכלל לא הלהיב אותי אבל כן גרם לי לצעוק "גלעד תוריד גם אתה חולצה!!!!!"
זאת הייתה בסך הכל הופעה שניה שלי אבל ביחס להופעה הקודמת- ההופעה הראשונה לא נקראת הופעה!!! באמת! אה וכולכם צדקתם- בהופעה הביצועים האלקטרונים מדהימים!!!!!!!! אחרי ההופעות הדוש תפסתי לי דוש ונכנסתי לתוכו והיה כיףףף וקר!!!
אחר כך מצאתי את עצמי רוקדת ברחבת הריקודים...שזה ממש ממש מוזר.... כי אני אף פעם לא רוקדת!!! וחיפשתי אנשים מפה שם ולא מצאתי...
אבל היה כל כך כייייףףףףף!!!! בהתחלה הייתי ממש מבואסת אבל בסוף היה מ=ע=ו=ל=ה=! אז זהו ניראה לי... אני פגשתי את אופיר, ספיר, ענבל (שגם הסתובבה איתי ודיברה איתי מלא
), נועה, גל (
), מורי (איזה פצצת אנרגיה יו!), חופית(
), וטים (אשכרה סנופקין
)..וזהו..שכחתי מישהו.? את צבצב לא ראיתי וגם את לירן לא..
אז יאללה תנו סיקורים!!

זוהר 4

New member
אני אגיב !!!!!

קוגם כל אני מצטערת על כל רגע ורגע שלא הייתי ... מי שמכיר את הסיפור ומי שלא אז ככה: חברה שלי הממש נחמדה לא יכלה לבוא לניצנים משום שהוריה לא הסכימו לה מוזר (!!!!!!!) אז אני לתומי חשבתי לבוא לבד... ואז למה שהיא תיתן לי הזדמנות לבוא לבד...? אז היא בשיא חוצפתה החליטה לעשות מסיבת גיוס... ואני כולי בבאסות כי לא חגגתי את סוף הקיץ וכי יצא שאני סתם מבטיחה גם הלכו לי 2 כרטיסים וגם אני חשב ממש מתפוצצת מקנאה ועצבים אוףףףףףףףףףף
שיהיה לכולםםםםםם שבת מקסימה...!

למעלה