The legendary DuDe
New member
סיקור להקה - Dream Evil
בבקשה עידן, כמו שהבטחתי Dream Evil - סיקור להקה, ממה שאני מכיר ומביוגרפיה באתר שלהם www.dreamevil.se, אני אוסיף לינק למטה תעודת זהות: שם הלהקה: Dream Evil מקור הלהקה: מספר מדינות, בעיקר שוודיה מספר חברים: 5 שנת הקמה: 1999 חברי הלהקה: NIKLAS ISFELDT - שירה FREDRIK NORDSTRÖM - גיטריסט רית'ם Gus G - גיטריסט מוביל (השם האמיתי שלו זה Mark U Black, אבל הוא רוצה שיקראו לו Gus G) PETER STÅLFORS - באסיסט וקולות רקע והתופיסט היקר - SNOWY SHAW ההתחלה\הקמה: מתישהו בסתיו 1999, מפיק הענק,פרדריק נורדסטרם, שעבד גם עם להקות כמו האמרפול, צ'ילדרן אוף בודום, אין פליימז, דימו בורגיר, לקח לעצמו גיטרה (מסתבר שהוא גם גיטריסט לא רע בכלל), והחליט להקים להקה. אחרי חיפושים הוא מצא ביוון גיטריסט יקר בשם GUS G, או בשמו המקורי מארק בלאק (על משקל ג'ק בלאק?
). כשג'וס טס לשוודיה, השניים התחילו לכתוב שירים ולחפש עוד נגנים. איפה שהם עבדו, גות'נבורג, שוודיה, הם מצאו מתופף מטורף שעבד עם כל מיני להקות לפני, כמו mercyful fate, king crismon, ועוד, הזמינו אותו להצטרף ללהקה. בהתחלה הוא סירב, אבל הסכים כשהתפקח קצת. אח"כ פרדדיק, שכידוע עבד עם האמרפול, הזמין סולן צעיר ומוכשר, בשם ניקלאס (לא ניקולאס, ניקלאס!),שעשה קולות שניים בחלק מהאלבומים של האמרפול, שיבוא לאולפן הקלטות, לנסות חזרות, וביקשו ממנו לבוא עם עוד בסיסט שחושב שירצה לבוא. ניקלאס בא עם הבסיסט המוכשר פיטר סטאלפורס, להקלטות, ואחרי כמה זמן חתמו על חוזה... חברת ההקלטות הציעה להם את השם Dream Evil, והם הסכימו (כמיני-מחווה לאלבומו של Ronnie James Dio, שאגב, מגיע לארץ מתישהו בסוף השנה). המשך הדרך: ברקע שהוקמה הלהקה התחילו לעבוד במרץ ולהקליט ולא יותר מדי מאוחר הם הוציאו מיני-סינגל שכלל 5 שירים, אבל הוא לא ממש היה רווח כספי אז הם הפסיקו להפיצו ופירסמו את השירים באתר שלהם. והמשיכו לעבוד על האלבום הראשון.. שיצא יותר מאוחר בשנת 2001-2002 (סוף זו תחילת זו). הדיסק מאוד הצליח, והם אפילו הוצבעו ללהקת הפאוור מטאל הטובה של 2002, והם המשיכו לעבוד במרץ ככה שהדיסק השני שלהם יצא בסוף 2002, והצליח מאוד אבל איכזב כמה מעריצי פאוור כי הדיסק נהיה יותר האבי מפאוור. בשנה בין הדיסק השני לשלישי יצאו שני סינגלים: Children Of The Night The First Chapter שלא ארחיב עליהם אחרי זה בדיסקוגרפיה, כי אין טעם
. הדיסק האחרון שלהם, יש בו ממש נגיעה קלילה קלילה של פאוור, אבל מעט מאוד, והם נחשבים כיום ללהקת האבי-פאוור מטאל. וכרגע ע"פ האתר שלהם הדיסק החדש שלהם מתעקב בהקלטות, כי גילו לסולן ניקלאס בעייה בגרון שכרגע בטיפול, ההקלטות מצופות לשוב באוקטובר. דיסקוגרפיה Dragonslayer (2002) 1. Chasing the dragon 2. In flames you burn 3. Save us 4. Kingdom of the damned 5. The prophecy 6. The Chosen ones 7. Losing you 8. The 7th day 9. Heavy Metal in the night 10. H.M.J (Heavy Metal Jesus) 11. Hail to the king Evilized (2002) 1. Break The chains 2. By My side 3. Fight you 'till the end 4. Evilized 5. Invisible 6. Bad Dreams 7. Forevermore 8. Children Of The Night 9. Live A Lie 10. Fear The Night 11. Made Of Metal 12. The End The Book of heavy metal (2004) 1. The Book of heavy metal (March of the metallians) 2. Into The Moonlight 3. The Sledge 4. No Way 5. Crusader's anthem 6. Let's Make Rock 7. Tired 8. Choosen Twice 9. M.O.M (Man or mouse) 10. The Mirror 11. Only For The night 12. Unbreakable Chain זה הסיקור שלי, אני ממליץ מאוד מאוד על הלהקה,בכלל, לכל מעריצי הפאוור מטאל שפה וגם ההאבי, להקה מצויינת ושווה שמיעה. אלדד-ג'ים.
בבקשה עידן, כמו שהבטחתי Dream Evil - סיקור להקה, ממה שאני מכיר ומביוגרפיה באתר שלהם www.dreamevil.se, אני אוסיף לינק למטה תעודת זהות: שם הלהקה: Dream Evil מקור הלהקה: מספר מדינות, בעיקר שוודיה מספר חברים: 5 שנת הקמה: 1999 חברי הלהקה: NIKLAS ISFELDT - שירה FREDRIK NORDSTRÖM - גיטריסט רית'ם Gus G - גיטריסט מוביל (השם האמיתי שלו זה Mark U Black, אבל הוא רוצה שיקראו לו Gus G) PETER STÅLFORS - באסיסט וקולות רקע והתופיסט היקר - SNOWY SHAW ההתחלה\הקמה: מתישהו בסתיו 1999, מפיק הענק,פרדריק נורדסטרם, שעבד גם עם להקות כמו האמרפול, צ'ילדרן אוף בודום, אין פליימז, דימו בורגיר, לקח לעצמו גיטרה (מסתבר שהוא גם גיטריסט לא רע בכלל), והחליט להקים להקה. אחרי חיפושים הוא מצא ביוון גיטריסט יקר בשם GUS G, או בשמו המקורי מארק בלאק (על משקל ג'ק בלאק?