סיקורי ליל שני

4 דקות של גארבג' טיים.

דנטוני משאיר את הכוכבים על המגרש כדי לתת להם הזדמנות לשפר את הסטטיסטיקה. מי יודע, אולי אמרה בכל זאת יקבל מועמדת ל-MVP.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה משחק גמור...12 הפרש דקה לסיום.

כרמלו אנתוני עם 16 נק' במחצית הראשון, מסיים את המשחק עם 18!! בזיון!

סיכום שלי נטול סטטיסטיקה

במשחק עונה מספר 40, היתה כאן הזדמנות לדנוור לעלות כיתה במקום זה היא נשארה כיתה, ואולי אפילו ירדה - עוד נראה איזו השפעה מנטלית תהיה למחצית השניה עליה היחידים שניסו לעצור את המפולת היו קמבי (שחטף הרחקה בסוף) עם הגנה וסלים, וגיי אר סמית כולל שלושה מהלכי שלוש נקודות old fashioned. מה שהחזיר מיידית את פיניקס לתמונה היה מבול השלשות של בל את נאש ברבע השלישי. הסטטיסטיקה התיישרה לעומת החצי הראשון. כאשר ההפרש ירד מספיק, הם גם היו חכמים מספיק לא להמשיך באותו קצב לידות את הכדור מעבר לקשת כמו איזו קבוצת מכללות נואשת במיוחד, אלא התחילו לכתוש פנימה שם לדנוור העייפה כבר לא היתה תשובה לאמארה הכל יכול והמרחב העצום ששאק תופס, מה שהביא לדאנקים עמוסי מומנטום בדיוק מחצית-מראה למחצית הראשונה. פתאום כל הזריקות של דנוור לא נכנסו, וברגע שהיא איבדה את היתרון - התפרקה לרסיסים! שוב, מנטלי נאש בתצוגת mvp התעורר אחרי עבירה מכוערת של אנתוני גונסון שזכתה להתעלמות מצד השופטים. הוא נראה משוחרר. שאק חזר להיראות כמו בימיו הטובים עם דומיננטיות שאין שני לה מתחת לסל כמו גם יעילות קטלנית. מתי ראינו אותו דופק כל כך הרבה דאנקים ולייאפים? אמארה בכושר מצוין ואי אפשר לעצור אותו הוא גם קולע טוב מהקו, ובשלב מסוים פיניקס היתה 22 מ 22 מה שאותי בכל זאת מטריד הוא התלות בשלישיה הזו, והרוטציה הקצרה. גיריצק לא עשה הרבה, יש ברבוסה ודיאו, גרנט היל אבל הוא לא תמיד זמין. בכל מקרה, נשכח מכך לעת עתה, זה הזמן לחגיגות בחוצות אריזונה, מחצית שניה ענקית של משחק כמו-פלייאוף, כמה מהלכים שייכנסו ל טופ 10, פיניקס מוכיחה לעצמה ולכל הליגה שהיא מסוגלת לחזור מפיגור גדול ולנצח בכוח ובסטייל

חברה מגניב לקרוא אתכם

ממש מרגיש כאילו אני במגרש. מזדהה עם ההתרגשות של אליקו. אני רק חייב לציין שזה קצת מוזר שאנתוני ג'ונסון הגיע מסקרמנטו רק בשביל לעשות עבירה מכוערת על נאש
, לדעתי צריך לקבל הרחקה לפחות למשחק אחד (מעניין לאן יסע ועל מי יעשה עבירה אם יהיה לו יום חופש). זה הכל השפעה של רון ארטסט הערס.

אנתוני קארטר ../images/Emo163.gif

בתמונה הנלווית עוד נסיון שלו לפגוע ביקירנו נאש כשנאש נפל והחזיק את הפנים, היו לי פלאשבקים של שנה שעברה, כאשר הוא התמלא דם, פעם מול פארקר ואז עם הורי (או שבמקרה הזה היה בלי דם?) בעצם פעמיים סן אנטוניו שיחקה אותה, כי גם במקרה של פארקר-נאש, הוא התקשה אחרי זה לראות את הסל וסא"ס ניצחו

אתה כזה משוחד ../images/Emo13.gif

השריקה יכלה ללכת לשני הכיוונים, כמובן הצגה של אייברסון בלי קשר שעף לפרקט אבל לא תוקף ברור - הוא לא נכנס לאיזור של נאש, שניהם נפגשו בדרך ויופי של סיקור אם המחשב שלי היה עומד במעמסה, הייתי מצטרף, אבל הייתי חייב לצפות ולסגור את שאר החלונות מזמן לא נהניתי ככה ממחצית. מאז.. פיניקס-ספארס

מהלך מבריק של דאנטוני

אחכ השופטים נתנו לכולם להרביץ, פיניקס הלכה הרבה לקו, גם לדנוור לא היה חסר, אבל השיפוט התאזן אחד הכלים שיש למאמן - עבירה טכנית לא מתוך עצבים נטו אלא מהלך מחושב להפעיל קצת לחץ על הזברות

בהחלט.

אני בעד עבירות טכניות של מאמנים. זה טוב כשיודעים להשתמש בהן בחכמה. הבעיה מתחילה כשמאמן כמו דנטוני, שלא תגיד שהוא אחד מחמשת המאמנים הכי מנוסים והישגיים בליגה, רואה את הקאמבק שלנו מתחיל ועוד בתחילת הרבע, לפני שהמשחק מתחיל, הוא הורג אותנו עם טכניות. זה קורה כבר כמה משחקים ברציפות שאנחנו מקבלים טכניות על כלום. אתה יודע איך זה, המאמן מקבל טכנית ואז אמרה מרגיש צורך לצחוק על השופטים ולקבל טכנית, ואז שאקיל שם ידיים על הראש והשופטים מפחדים ממנו אז הם נותנים גם לו טכנית. כל כך הרבה טכניות על כלום. זה גם מתייחס לכל בעיית השיפוט החד - צדדי נגדנו. אתמול השיפוט היה נוראי. אני מסכים עם זה שברבע הרביעי גם דנבר נפגעו מרמת השיפוט, אבל אני לא שוכח איך בכל משחק לאחרונה נגד קבוצות בכירות, כך לדוגמה את דטרויט, השופטים פשוט לקחו לנו את הניצחון. לא תגיד שהיה חוסר איזון בשיפוט, אלא פשוט מאוד - השופטים הפסידו לנו את המשחק. באמת שאין לי מושג למה זה קורה. הזכרת באחת ההודעות הנ"ל את סדרת הפלייאוף נגד סן אנטוניו בעונה שעברה. פיניקס היתה אמורה לנצח את הסדרה ולהגיע לגמר נגד קליבלנד, וככל הנראה לנצח גם אותה. השופטים עלו לקבוצה בטבעת NBA. גם העונה אנחנו רואים שיפוט מכוון נגדנו, ומה שמפתיע (או שלא...) שרואים את זה דוקא נגד קבוצות בכירות. לא תראה את השופטים הורגים אותנו נגד מינסוטה, קליפרס או סיאטל. אפשר להניח שיתכן וזה קורה משום שהקבוצות הבכירות פשוט מאתגרות אותנו, ולכן זה נראה כאילו השיפוט לא היה טוב. אפשר לומר ש"הבכיינות" על ההפסדים, לעיתים תבוסות, מופנת כלפי השיפוט, למרות שאין בסיס להאשמות. אפשר לראות שבתבוסות לדטרויט ובוסטון, ולצורך העניין גם בהפסדים לקבוצות אחרות, לא התלוננתי על השיפוט החד צדדי. כך שלא ניתן "להאשים" אותי על שיפוט סובייקטיבי. כנראה שכן קורים דברים במנהלת שאנחנו לא מודעים אליהם, אבל אני לא דואג, השנה יש לנו שחקן שעליו אי אפשר לעבוד בעיניים. הוא יביא אליפות גם אם שחקני הקבוצה היריבה יחליטו לשלוח מרפקים לנאש או אם השופטים יחליטו להרחיק את מייצר הנקודות הכי טוב שלנו.
ניפגש בגמר, מישיגן. אני אומר את זה גם לאוהדי בוסטון. אין לי מושג מי מביניכן תגיע לגמר.

דאלאס מטיילת בל.א. 15הפרש ברבע השני

קיד עם 14 נקודות לא הולך כנראה על כמעט טריפל-דאבל טרי עם 9 אל תורנטון ממשיך ביכולתו הטובה, כבר עם 10 בשלב מוקדם זה

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואווו איזו התרגשות, דאלאס בדרך לניצחון ../images/Emo13.gif

OrEl74

Well-known member
מנהל
קיד בטירוף, 17 נק' לפני המחצית.

היחיד בדאלאס שקלע מעל 10.

למעלה