סיקום שבואי!!!!!!!111

ה 22

New member
../images/Emo12.gifאני קולטת את הזמן לפי הסופ"שים שלך..../images/Emo15.gif

רציני, כל פעם כשיעלי כותבת אני אומרת * "מיי גאשש עבר עוד שבועעעע...." * יעלי, אני מבקשת מאלוקים בשבילך שיהיה לך טוב, נשמה מגיע לך, כ"כ משתדלת להיות בסדר לכולם
וברור שאנחנו קוראים ת'סיכומים שלך, אחרי הכל זה מגיע רק בסופ"ש
ואל תתבאסי מזה שלא יוצא לך ללכת לכל מיני בגלל הצבא- מה שמגיע לך לחוות- תקבלי, אולי בדרכים אחרות, אולי בימים אחרים.. -
-

../images/Emo133.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): הוא מתקשר אליי. שכחתי כמה הוא יפה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): ליידי די - פאולינה וקוצים חלודים. אני מכורה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: של מיכל במעבר חצייה של הביטלס! אני לא יודעת אם היא מרשה לי להעלות אותה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחותי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר - לילות ברודנטה של ניקולס ספארקס סרט - פורסט גאמפ
מאכל השבוע שלכם: בלאק סטייל
אחד הטובים שאכלתי! בילוי השבוע שלכם: יומולדת לחברה
ושופינג ^^ פאדיחת השבוע שלכם: יש שתיים! 1. ביומולדת של החברה שכחתי את הת.ז ואף אחד לא האמין לי שאני בת 18
ולא נתנו לנו להזמין אלכוהול בגללי! אבל הבטחתי לה פיצוי שבוע הבא.. 2. אח שלי הצחיק אותי ובטעות דפקתי את הראש בכוס ונשרטו לי המשקפיים
סקופ השבוע שלכם: היום הירח הכי גדול מזה 15 שנה
ציטוט השבוע שלכם: "נורא חם לי אבל המזגן באשליה" אח שלי
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כאבי בטן X: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בינתיים אני ספונטנית.. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה: עד מחר בערב יש סטוק דיי ענקי בקניון קריית אונו. מומלץ!! אתם מוזמנים להעניק לכל מי שאתם חפצים ביקרו
מעופרת יצוקה... ואולי גם |סופגנייה| מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם למיכל ומירב
[זאת פעם ראשונה שעניתי על כלללל השאלות בסכמ"ש!]

ללללל

שיר/י השבוע שלכם (של קרן):תקופה של שינויים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כל השירים מהופעה של קורין אלאל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: בטח תמונה מהיום מההופעה של קורין, אבל עדיין לא הורדתי את התמונות משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של קורין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:קניתי אבא במאה
יותר נכון 5 ספרים בצומת ספרים . ממש זול. מאכל השבוע שלכם: פשטידה בילוי השבוע שלכם: הופעה של קורין פאדיחת השבוע שלכם: הזמנתי כרטיסים להופעה של מירי ורק אחר כך נזכרתי שזה יוצא על יום הולדת של בן זוגי. סקופ השבוע שלכם:הופעה של מירי יוצאת על יום הולדת של בן זוגי ציטוט השבוע שלכם:יא וועלי דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לעשות תרגילבSPSS משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מסיבת הפתעה לדודה שלי ברחובות- היא בת 60 משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה:לא סובלת את הפרסומת של פוקס אתם מוזמנים להעניק לכל מי שאתם חפצים ביקרו
מעופרת יצוקה... ואולי גם
מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם - למירב ורד

Koala Girl

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo12.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): תקופה של שינויים/מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): רמי פורטיס - בלונדיניות על אוטוביאנקי,יוני בלוך-אחריות תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא משהו ספציפי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: חזרתי עכשיו מ"ההחלפה", סרט טוב (ולא נראה לי שאני ארדם הלילה
) מאכל השבוע שלכם: קציצות עדשים בילוי השבוע שלכם: אמ סתם סיבובים רגילים בת"א... פאדיחת השבוע שלכם:
סקופ השבוע שלכם: אני יודעת לפתור תשבצי היגיון
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: עבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מעניין

OpenYourEyes

New member
מסקמת באצמי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): כל הדיסק השני+"שיר קצר" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): "שיר של יום חולין" בביצוע של מאור כהן... נדבק לי איזה 4 ימים ברצף. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: צ'יפס+מילקשייק... נשמע דוחה סטייל אמריקה, אבל דווקא שילוב לא רע
בילוי השבוע שלכם: הופעה של פאניק אנסמבל עם אלינור פאדיחת השבוע שלכם: אני ואלינור שתינו קצת יותר מדי בהופעה הנ"ל מה שגרם לנו לפדח את עצמנו מול גליה חי
סקופ השבוע שלכם: שכל שנה אני יותר שונאת סופגניות. אה ושללכת הליכות ארוכות עם עקבים זה לא מאוד נוח. ציטוט השבוע שלכם: "וזה וזה וזה וזה וזה וזה וזה וזה וזה וזה וזה וזה" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: יום ראשון בבוקר עד יום שלישי בערב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סופ"ש
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה: בואנה אני מעצבנת עם השאלות האלה... אתם מוזמנים להעניק לכל מי שאתם חפצים ביקרו
מעופרת יצוקה... ואולי גם
מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם
אלי- תהני לך מ-
בשמונה שקלים (אומנם עופרת יצוקה- אבל של רולדין אז זה בסדר)

חחחחח כפרעלייך../images/Emo70.gif

תזכירי לי פעם הבאה לא לערבב שתייה... אני לא רוצה לדעת כמה פידחנו את עצמנו מולה.. למרות שהיא שיתפה עם זה פעולה!

גלגולש

New member
איזה כיף שבא חנוכה../images/Emo99.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שם קצר
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): מה שהלב בחר- קובי אפללו. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה: ברשותכם אכתוב מכתב נוסף לקרן, כמו לאחר ההופעה בזאפה הרצליה: היי קרן
מה שלומך? ראשית, המון הצלחה בפסטיבל, יש לך שיר מקסים ואני בטוח שהוא יזכה מקום ראשון, שהוא מקומו הטבעי של כל יצירותייך עד היום ואני בטוח שגם בעתיד. את בטח עסוקה מאוד ואני לא בטוח אם את קוראת זה, אבל בכל אופן, שיהיה לך חג מתוק ומקסים (כמוך) ממני. אתם מוזמנים להעניק לכל מי שאתם חפצים ביקרו מעופרת יצוקה... ואולי גם מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם
לכולכם וחג שמח לכולם!

אבא נסקמנא

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר קצר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כל מה שהתחלנו לשיר בתל אביב.. אני כבר לא זוכרת מה היה. והשיר החדש של הפרויקט של עידן רייכל, חתיכת להיט. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ---> חוץ ממירב נראה עוד מישהו מזהה את המקום משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שירי כפרעלייך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה של פאניק אנסמבל והופעה של איה כורם באותו הערב. מאכל השבוע שלכם: צוריסוס ב"נקניקייה" בקינג ג'ורג' בילוי השבוע שלכם: ההופעות עם שירי פאדיחת השבוע שלכם: אני ושירי שתינו קצת יותר מדי בהופעות הנ"ל מה שגרם לנו לפדח את עצמנו מול גליה חי
(שירי, הועתקת!) סקופ השבוע שלכם: שאני אפילו לא זוכרת מה זה ה"וזה וזה וזה וזה" אני זוכרת שהיה משהו כזה ולא זוכרת מה! ציטוט השבוע שלכם: "
.. |נקרעמצחוק|" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לימודים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של מירי בטרזינה, ויום הולדת
. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה: "אז מה ניש?" "סוף עונהההההה" תחפילו את זה ב 325987 פעמים. אתם מוזמנים להעניק לכל מי שאתם חפצים ביקרו מעופרת יצוקה... ואולי גם מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם שירי (אני לא אקרא לך בכינוייך הידוע כדי למנוע אובר פאדיחות יותר ממה שכבר היה לך השבוע), קבלי דונאט מעופרת יצוקה מדנקינדונאטס או איך שלא קוראים לזה...

khvh5

New member
ממ

הגג של עזריאלי לא? וחחח זה לגמרי חופר הפרסומות של פוקס ><"

למעלה