../images/Emo79.gif'רחבת המסדרים, רחבת המסדרים. האושר הוא..'
שיר/י השבוע שלכם (של קרן): ובגינה נה נה נה בן תפוז לבננה..
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): 'זה אני האחד שסג ליופייך..' (מושפעת), 'בא הביתה שב אלייך..' (מושפעת) ו'רחבת הריקודים'
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני על רקע הדלת שלי שמלאה בתמונות, ובמקרה רואים את שתי התמונות (הראשונות) שלי עם קרן
יש לי זיכרון די מפחיד ואני זוכרת שזה היה בחופש הגדול לפני מראיון אישי למודיעין^_^ סגירת מעגל שכזו.
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המשפחה שלי ובעיקר אחותי המהממת (שהביאה לי את הפלייליסט מההופעה של קרן) והחברות שלי מ'המציאות' (שיריק את מוזמנת לצחוק עליי

שגם בגלילות וכל פעם מחדש כיף לי לראות אותן.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אוכל של בית
נשבעת לכם שבחיים לא אהבתי לאכול כמו עכשיו חחחח.. ואהמ קישטתי את האורנית שלי בקורס וזה יצא הדבר הכי מושלם בעולם בערך

כולם מהזה מתלהבים
מאכל השבוע שלכם: הווו:] שוקו חם ממכונה בעיקר, הרבה אנרג'י (שוקולד פקאן ראר) ונצ'ורל וואלי (קינמון). לא ממליצה לאכול לחם עם גבינה ופסטה מגעילה פעמיים ביום><
בילוי השבוע שלכם: ביקור באתר הנצחה נחשב?
או להיות חנייבצית ולבקר תבצפר עם מדים נחשב? אם לא, אני מניחה שמה שאעשה הערב יהיה בילוי השבוע שלי^^
פאדיחת השבוע שלכם: וואלה לא זוכרת.
סקופ השבוע שלכם: יש לאבא שלי יומולדת היום
כפרעליו. אה ושבוע הבא אני גם יוצאת וזה ממש חרא כי רציתי לסגור <.< אה וביום שני
כל המשפחה שלי [חוצממני כמובן] הולכת להצגה החדשה הזו שקרן כתבה את המנגינות. אחח המירמור(
ציטוט השבוע שלכם: חברה שלי מהקורס הורגת אותי
. היא לא הבינה איזושהיא מילה, אז המפקד כדי לעזור לה לזכור אותה שאל אותה 'את מכירה את השרש ע.י.ן [משו בערבית] אז היא ענתה 'לא, אבל אני מכירה את השורש עיוווווווווני'.
[עם ההארכהXD]
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מליאנטלפים מבחנים|:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לדעת מתי הברית של בני דודים שלי ושאמןאמןאמן יתנו לי לצאת אליה. ושיגידו לנו שאנחנו לא סוגרים ב-26.12 [פסטיבל שירי הילדים
] אה ורוני כפרעליה מגיעה לאיפה שאני עושה ת'קורס^_____^
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה:סופעווווונה, FOX. ואי כשחושבים על זה לא עשיתי שופינג שנתייםS:
אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שאתם חפצים ביקרו מעופרת יצוקה... ואולי גם מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם לכל מי שלא מפחד להשמין...
נראלי ששברתי את השיא של הדס (שד"א קיבלתי תSMS שלך ואני מתתתה עלייך) עם כמות הסמיילים XD. מקווה שמישו שרד את החפירה הזו:] שבת חלום אנשים עם חיים יפים שהולכים להופעות של קרן