סיקום שבואי!!!!!!!111

OpenYourEyes

New member
סיקום שבואי!!!!!!!111

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה: אתם מוזמנים להעניק לכל מי שאתם חפצים ביקרו
מעופרת יצוקה... ואולי גם
מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo35.gifסאלת בונוש../images/Emo35.gif

אם היית שכן של קרן,מה היית עושה במצב הזה?

I מ י ר ב I

New member
אני הייתי יושבת לה כל יום...

ליד הדלת ומקשיבה לנגינה שלה ואם היתה עוצרת הייתי צועקת לה שתמשיך... איזה כיף לשכנים שלה,אנשים לא מעריכים את הטוב שיש להם פשוט ככה. השכן הזה חושב שהוא סובל ואני חושבת-איזה כיף לו!

veredmp

New member
מסכנה!

האישה היתה קמה לשירותים והיית צועקת לה להמשיך

nderfulסW

New member
../images/Emo31.gif יש לי שכנה כזאת

ולפעמים זה באמת בלתי נסבל. לא תמיד בא לי לשמוע את המוזיקה שלה בשעה 5:00 לפנות בוקר. בואי נגיד, שהיא מעירה את השמש אפילו.

polo03

New member
שיגידו תודה

שהיא לא משחקת פינג-פונג למחייתה.... תכלס זה יכול לחרפן...

בר יעקב

New member
אם הייתי שכן של קרן היא היתה מלוננת עלי

ולא אני עליה, על ההצקות שלי חחח

galgold3

New member
../images/Emo13.gifשבוע טוב

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שם קצר
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): לתת-בועז שרעבי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: -- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: -- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סיור באוטובוס
מאכל השבוע שלכם: סופגניות :) בילוי השבוע שלכם: סיור באוטובוס :) פאדיחת השבוע שלכם: יצאנו ביום שלישי ליום ניווטים רק קרה מקרה והתחיל לרדת גשם אז נסענו עד הכרמל אכלנו סופגניות וחזרנו הביתה XD זה היה ממש מצחיק קראנו לסיור הזה טיול מטיבי לסת חח.. סקופ השבוע שלכם:למחננכת שלי אין חוש הומור
ציטוט השבוע שלכם:"אני נעלבתי בשבילי זה לא היה משחק אני נעלבתי ממכם מכל אחד ואחד מכם" ציטוט של המחנכת שלי הישהתה 5 ילדים
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:ריבים עם כל הכיתה \: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יש השבעה של אח שלי בצבא :) משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה: השגתי כרטיסים לפסטיבל הילדים שורה 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מוזמנים להעניק לכל מי שאתם חפצים ביקרו
מעופרת יצוקה... ואולי גם
מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם שיהיה לכולם חג מתוק
ותהנו מהחופש :)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כול מיני תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קנית בגדים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: גחנון בילוי השבוע שלכם: קניון\ידיד פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אנשים מעצבנים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סרט

khvh5

New member
שישי.. -.-"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פיקה?[התגעגעתי.],שם קצר. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): ironic תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המורה שלי לעיצוב רב תחומי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מוזר אבל- ינטל? מאכל השבוע שלכם: קבוקים P= בילוי השבוע שלכם: מוזיאון ת''א.. פאדיחת השבוע שלכם: הייתי צריכה להרצות..הרצאתי..לא ממש נגמר טוב.. או שכן כי קיבלתי 90. אבל היה ממש גרוע =\ . סקופ השבוע שלכם:ממ ציטוט השבוע שלכם: ממ הראיון בגיא פינס של קרן XD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ההרצאה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שישי .. או חמישי בצהריים אחרי המבחן במת'.. =\ משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה:

../images/Emo79.gif'רחבת המסדרים, רחבת המסדרים. האושר הוא..'

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): ובגינה נה נה נה בן תפוז לבננה..
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): 'זה אני האחד שסג ליופייך..' (מושפעת), 'בא הביתה שב אלייך..' (מושפעת) ו'רחבת הריקודים'
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני על רקע הדלת שלי שמלאה בתמונות, ובמקרה רואים את שתי התמונות (הראשונות) שלי עם קרן
יש לי זיכרון די מפחיד ואני זוכרת שזה היה בחופש הגדול לפני מראיון אישי למודיעין^_^ סגירת מעגל שכזו.
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המשפחה שלי ובעיקר אחותי המהממת (שהביאה לי את הפלייליסט מההופעה של קרן) והחברות שלי מ'המציאות' (שיריק את מוזמנת לצחוק עליי:) שגם בגלילות וכל פעם מחדש כיף לי לראות אותן.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אוכל של בית
נשבעת לכם שבחיים לא אהבתי לאכול כמו עכשיו חחחח.. ואהמ קישטתי את האורנית שלי בקורס וזה יצא הדבר הכי מושלם בעולם בערך :) כולם מהזה מתלהבים
מאכל השבוע שלכם: הווו:] שוקו חם ממכונה בעיקר, הרבה אנרג'י (שוקולד פקאן ראר) ונצ'ורל וואלי (קינמון). לא ממליצה לאכול לחם עם גבינה ופסטה מגעילה פעמיים ביום><
בילוי השבוע שלכם: ביקור באתר הנצחה נחשב?
או להיות חנייבצית ולבקר תבצפר עם מדים נחשב? אם לא, אני מניחה שמה שאעשה הערב יהיה בילוי השבוע שלי^^
פאדיחת השבוע שלכם: וואלה לא זוכרת.
סקופ השבוע שלכם: יש לאבא שלי יומולדת היום
כפרעליו. אה ושבוע הבא אני גם יוצאת וזה ממש חרא כי רציתי לסגור <.< אה וביום שני כל המשפחה שלי [חוצממני כמובן] הולכת להצגה החדשה הזו שקרן כתבה את המנגינות. אחח המירמור(:)
ציטוט השבוע שלכם: חברה שלי מהקורס הורגת אותי
. היא לא הבינה איזושהיא מילה, אז המפקד כדי לעזור לה לזכור אותה שאל אותה 'את מכירה את השרש ע.י.ן [משו בערבית] אז היא ענתה 'לא, אבל אני מכירה את השורש עיוווווווווני'.
[עם ההארכהXD]
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מליאנטלפים מבחנים|:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לדעת מתי הברית של בני דודים שלי ושאמןאמןאמן יתנו לי לצאת אליה. ושיגידו לנו שאנחנו לא סוגרים ב-26.12 [פסטיבל שירי הילדים
] אה ורוני כפרעליה מגיעה לאיפה שאני עושה ת'קורס^_____^
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סוף עונהההה:סופעווווונה, FOX. ואי כשחושבים על זה לא עשיתי שופינג שנתייםS:
אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שאתם חפצים ביקרו מעופרת יצוקה... ואולי גם מעופרת יצוקה אם ממש בא לכם
לכל מי שלא מפחד להשמין...
נראלי ששברתי את השיא של הדס (שד"א קיבלתי תSMS שלך ואני מתתתה עלייך) עם כמות הסמיילים XD. מקווה שמישו שרד את החפירה הזו:] שבת חלום אנשים עם חיים יפים שהולכים להופעות של קרן

../images/Emo6.gif, עכשיו אני גם שמה לב שרואים בתמונה..

אותי ואת חברה שלי 'חיילות'. זה מהגדנ"ע בכיתה יא'

נזכרתי בפאדיחה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

באחד הבקרים מרוב סטלנות ועייפות שטפתי את הפנים עם קרם ידיים במקום עם סבון פנים
כשקלטתי את זה צחקתי על עצמי שעה בערךXD

Rony 05

New member
../images/Emo13.gif קראתי הכל!

מה הפרס??? ואני מגיעה לאיפה שאת עושה את הקורס לא בשבוע הקרוב שבא, אבל לא נורא תודה רבה על הכוונה
מקווה מאוד שיתנו לך לצאת לברית השוקו מהמכונות הוא להיט בחורף.....

I מ י ר ב I

New member
יעלייי

מה שלומך? איך רואים שאת כבר מושפעת מהצבא-שומעת לי אייל גולן.חחחח מקווה שכיף לך ולא חופרים לך במח. נשיקות

למעלה