סיקוונסר

zoomout

New member
סיקוונסר

שלום ! יש לי שאלה: אתמול יצא לי לדבר שתי דקות עם המפיק הידוע Henree על אופן העבודה שלו,כי יש לו סאונד מאוד יחודי אז רציתי לדעת ממנו מה הסוד שלו.הוא אמר שהוא לא משתמש במידי בכלל,אלא משתמש בסיקוונסר פנימי של סינטי מסויום,דוגם את זה ל wav ואז עושה עריכה עם קיובייס...הוא בחיים לא משתמש במידי של קיוסבייס אלא רק באודיו.השאלה שלי מה היתרונות בשימוש בסיקוונסר פנימי של סינטי על פני להקליט מידי בקיובייס ? האם יש שם אפשרויות אחרות שאין בקיובייס ? תודה

zoomout

New member
אני לא חושב שזה עצלנות...

בן אדם כמו הנרי עם הסאונד היחודי שלו לא עצלן זה בטוח.

Mike A

New member
אממ

האופציות שיש לך בסיקוונסר תוכנה כמו קיובייס עולות בהמון על כל סיקוונסר חומרה. למה הוא עושה את זה? בטח התרגל מפעם ואין לו כוח לשנות. בתאכלס, מידי זה מידי, וזה מה זה לא משנה אם התווים מגיעים מתוכנה או מחומרה. פשוט בתוכנה זה יותר נוח, קל ומהיר לכתוב. תאמין לי, הסאונד שלו זה בהחלט לא בגלל שהוא משתמש בסקוונסר חומרה.

slf60

New member
אין כמו סקוונסר של סינטי

אני "קברתי" בשבוע שעבר SY85 של ימאהה אחרי 12 שנה של עבודה איתו ועם הסקוונסר שלו תסלח לי ה-CUBASE אבל ... מרוב עצים לא רואים את היער ! סתם תרגיל מעניין: 2 נגנים שיושבים אחד על סיקוונסר של CUBASE ואחד על סיקוונסר של סינטי מי יסיים ראשון את השיר? (ואולי אני סתם משמיץ)

למעלה