סיציליה

הילי 122

New member
בובה שלי , כתבת נפלא , מקסים

כותבת נפלא וסוחף ..
בעלי הדמיון המפותח ממש רואים דרך כתיבתך כל פרט ופרט .

ללא ספק חו"ל משרה אווירה מיוחדת

כתיבה נפלאה.
סיציליה בהחלט התווספה ליעדי החופשה הבאים שלי.

סיציליה ג

קפה? שאל פתאום ואני הנהנתי בהסכמה, מופתעת מעט מהרעיון.
הוא התרומם באיטיות, נפרד מהשמיכה החמה, וירד אל התא התחתון.
הזדקפתי וגיששתי אל התיק שלי, מחפשת סיגריה להצית יחד עם הקפה. התיק לא היה בנמצא, התרוממתי עטופה בשמיכה וירדתי פנימה.
בתא הקטן עמד עמנואל, לבוש בחולצה מכופתרת לבנה ומקומטת, פתוחה, ומכנס רך ששלף מאיפהשהוא. נאה ותמיר גם בלבוש שהיה תלוי עליו ברישול.
הוא הניד בראשו לחולצה ומכנס מקופלים על המיטה שהוציא עבורי.
לבשתי את הפיג׳מה הגברית הרכה והריחנית מכביסה, ונעמה לי הדאגה שלו, וההתחשבות.
מקינטה קטנה החלה מעלה אדים וריח מריר של קפה פשט בחלל הקטן. עמנואל הושיט את זרועו, הסיר את המקינטה מהאש ומשך אותי אליו לחיבוק, מצמיד אלי את אגנו, מתחכך.
המכנס הרפוי שלבש ללא תחתון הסגיר את איברו שניכר בו שהתעורר זה מכבר, מתחכך בפלחי ישבני.
׳לבנה ויפה שכמוך!׳ לחש באיטלקית ונשק לתנוך אוזני, וידו השניה עזבה את המקינטה והצטרפה לחבוק אותי, לוכדת שד אחד ומיטיבה אחיזה גם בשני, מועכת בחוזקה.
רעד עבר בי מהקור והעונג גם יחד, ורטיבות החלה נובעת בתוכי, מרגישה אותה מחליקה באיטיות במורד, מעירה תא אחרי תא לאורך התוואי עד בואכה שפתי.
הקפה החם והמרוכז נמזג לכוסות ששימשו אותנו לשתיית היין בתחילת הערב, ולגמנו אותו לאט ובשלוקים קטנים, מריר ומענג עם ביסקוטי ריחני מקופסת פח.

הספלים התרוקנו מהקפה והחיך התעורר ודרש עכשיו טעימות נוספות, אחרות.
הוא נטל את הספל מידי והניחו בצד. בעודו אוחז בכף ידי, מבטו מרוכז באצבעותי, והוא מלטף אותן בעדינות כאילו היו אוצר, ומקרב אותן לשפתיו.
תחילה נשק לגב כף היד שלי, כג׳נטלמן מימים עברו, אחר כך הוסיף ונשק לפרק כף היד, וממנו המשיך בנשיקות וליקוקים לאורך האמה, ולאורך הזרוע, שפתיו מרפרפות בעדינות וסבלנות, וניכר בו שהמסע הזה מסב לו עונג רב.
׳את טועמת כמו הים׳ אמר, הרים בעדינות את שולי החולצה וצלל עם שפתיו בביטני הרכה, מגשש בלשונו אחר שקט הטבור, וממנו יורד לאט לאט בלשון לחה בקו ישר עד תלולית השיער, תוך שהוא מושך בעדינות את המכנס כלפי מטה, ומלטף בידיו את צידי גופי ואת הירכיים, שרטט עובר בהן ככול שהוא מתכופף ויורד כלפי מטה.

לעשות אהבה

באיטלקית זה מעיף אותי לענני הסוכר!
מקווה שישנת טוב נסיכה, ובוקר אור :)

giligil55

Member
לא לפספס את החלק הזה

את חלק ג' של הסיפור : סיציליה של הבובהזהבה

Charles Dickens

New member
מעולה!!!

עונג צרוף,
איזה כייף לפתוח ככה את הבוקר.