סיפתח

סיפתח ../images/Emo141.gif

עכשיו, כשהתאקלמתי במקומי החדש, כשהמלחמה נגמרה, כשהקיץ (כמעט) נגמר, החלטתי לפתוח כיתת יסודות של ייעוץ הדדי. קבענו תאריך להרצאת מבוא, אני והאסיסטנטית שלי, ושלחתי הזמנות לכל המורים בארץ, אולי הם יודעים על מישהו באזור השרון שמעוניין. מבול של ברכות ומברוקים נוחת עלי, ואז – דממה. שבוע עובר, ואף אחד לא פונה אלי. אני מתחיל להיערך לתרחיש יום הדין: הבית פתוח, הכל ערוך ומוכן, ואף אחד לא בא. כמו מסיבה, שאיש לא בא. אין דבר, אני אומר לעצמי, אפילו אם זה יהיה רק אני והאסיסטנטית שלי, אני נותן את ההרצאה שלי, בתור תירגול. והנה הבוקר – טלפון ראשון. איזה כייף

יערית

New member
חבר שלי

זוהי רק ההתחלה מותק,סאשנים איתך זה ליגה אחרת
(לא שעברתי,אבל הכרות איתך מקרוב מספיקה)
בהצלחה

ערסlight

New member
יעוץ הדדי.

לפני משהו כמו 8 שנים מצבי היה בכי רע. אישה שאהבתי עזבה אותי, המשרד המצליח שהיה לי הוזנח וגילה פרפורי גסיסה, לקוח גדול עזב אותי, התחילו להיות בקיעים רציניים בתזרים המזומנים שלי [מזונות, משכנתא... הקיום ממש] כל החיים אנחנו כאילו עם הרגל על הקלצ'... והרגל התחילה לרעוד. הייתי לבד. זאת הייתה חברה נוראית, שנאתי את עצמי. והנורא מכל... לא ידעתי להעזר. במצב הזה ידידה שזכרה לי חסד נעורים, דחפה לי טלפון. זו הייתה קבוצה של יעוץ הדדי. כשהתלמיד מוכן - בא המורה. שם התחלתי. מישהו מהקבוצה אז הוא שותף לסשנים עד היום. [פעם בשבוע כמו שעון] בראיה שלי, הצלתי את עצמי. התחלתי דרך אחרת.

אצלי זה היה יותר משעשע ../images/Emo141.gif

בשנה הראשונה לגרושיותי, ניצלתי את הערבים הפנויים כדי להסתובב בכל מיני מקומות, וכך הגעתי לחוג בשם "ריו אביירטו", מין חוג כזה שאנשים באים ועושים עבודה שמבוססת על תנועה וריקוד חופשי (בטח יש פה בפורום אנשים שיודעים לתאר יותר במדויק מה הולך שם). באתי לשם פעם עם בת הזוג שהייתה לי אז, וחזרתי שוב אחרי שנפרדתי ממנה. בפעם הזו, מישהי עשתה לי עיניים, ורקדה מולי מין ריקוד חופשי כזה, שאפילו טירון תמים כמוני היה יכול להבין ממנו שאולי מזלו ישחק לו הלילה. בזמן ששילמנו ויצאנו, הצעתי לה "שנלך לשתות משהו יחד" והיא הסכימה. כשהלכנו לאוטו, המשכתי למרוח אותה במילים רכות ומתוקות, ואז היא נעצרה ואמרה לי: "שמע, אל תתלהב יותר מדי, אני נשואה פלוס שלוש". אם זה היה קורה שנה-שנתיים יותר מאוחר, סביר להניח שבנקודה הזו הייתי נזכר פתאום שיש לי משהו דחוף לסדר, ושולח את ההיא לחפש ריגושים במקום אחר. לא משום שהיא נשואה, יותר בגלל ה"אל תתלהב יותר מדי". אבל אז הייתי טירון ותמים, ומטעמי "לא נעים לי" המשכתי איתה לבית קפה, וניהלתי שיחת בליינד-דייט קונבנציונלית, מאלו שאתה מנהל כדי לא להעליב את הבחורה כי מי יודע איפה תפגוש אותה שוב. כששאלתי אותה מה היא עושה בחיים היא אמרה לי שהיא עושה ייעוץ הדדי, והתנדבה לתת לי סשן של כמה דקות, שאוכל להתרשם. הלכתי על זה. האמת, לא כל כך קלטתי מה הרעיון, ובדיעבד, גם ההסבר שלה לא היו כל כך מוצלח. ובכלל, אתה לא באמת יכול ללמוד ייעוץ הדדי ממישהי שהיו לך כוונות לגביה. שילמנו והלכנו איש איש לדרכו. בשנה האחרונה לנישואיי גם הלכתי לפסיכולוג, והוא המשיך ללוות אותי גם בצעדיי הראשונים כגרוש. באחת הפגישות שלנו, כמה חודשים אחרי המפגש עם ההיא, התלוננתי לו שיש לי הרבה ידידות, וזה נהדר, אבל יש דברים שאתה רוצה לדבר עליהם עם גבר, ואין בחיי ידידים שאפשר לדבר איתם על חוויותיי כגרוש. הוא חשב רגע, ואז אמר לי שהוא שמע שבייעוץ הדדי יש מסגרות לגברים שנותנות מענה לצורך הזה, ושאם אני רוצה, הוא יברר לי. רציתי, הוא בירר. כאן המקום להעיר, שבזכות הבליינד-דייט ההוא ידעתי שמדובר במשהו של אנשים כמוני, לא של כל מיני תמהונים. וזה עזר לי להחליט לתת לזה צ'אנס, כי בימים ההם, לא הייתה לי פתיחות לאנשים שונים ממני במידה שיש לי היום. כך הגעתי להרצאת המבוא הראשונה שלי. המורה הייתה אישה כלבבי, נרשמתי לקורס יסודות, ומאז אנחנו חיים באושר, אני והייעוץ. בדיעבד, הפסיכולוג שלי הפסיד מזה שהוא שלח אותי משם. שנה וחצי אחר כך כבר לא היה לי על מה לדבר איתו בפגישות: על הכל כבר עבדתי בייעוץ. העבודה שם הייתה הרבה יותר חווייתית, לא כזו שמבוססת רק על מלים, והרבה יותר אינטנסיבית משעה בשבוע. אז נפרדתי גם ממנו.

../images/Emo39.gifבהצלחה.

אם יש מישהו מאזור מודיעין שיכול לצרף אותי לטרמפ. אשמח להצטרף לקבוצתך.

החתולית

New member
איזה יופי לקרוא ../images/Emo50.gif

יהא טלפון ראשון זה, סימן לרבים הבאים אחריו. דרך נהדרת לסיים את הקיץ.

מצוטטת

New member
../images/Emo141.gif

אין דבר........ להרצאה אני לא אגיע אבל טוב לי לדעת שיש לי אל מי לפנות אם ארצה עצה
המילה הדדי בכלל עושת לי נעים
יופי

deena

New member
בהצלחה ../images/Emo141.gif

כן ירבו טלפונים לקראת סשנים למכביר בעתיד הקרוב.

my sunshine

New member
../images/Emo57.gif מברוק

בטוחה שהטלפון הראשון יביא אחריו עוד ועוד... בהצלחה

קטי30

New member
../images/Emo20.gifב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo20.gif

"הצלחה זה לעבור מכישלון לכישלון מבלי לאבד התלהבות" [וינסטון צ'רצ'יל]
בכל

ואני שמעתי פעם ש...

ההצלחה היחידה שיש בעולם היא הצלחה במערכות יחסים. הביוגרפיה של צ'רצ'יל ממחישה את זה. ו... תודה

maof

New member
../images/Emo49.gif

ו...
מי יתן ולמאן ת'אלפים אנשים יבואו לפתח הדלת
מעוף

מאחלת לך

רק הצלחה והצלחה והצלחה ואם זה מה שאתה אוהב לעסוק בו, מבטיחה לך שיגיעו ימים שלא יהיה לך זמן מרוב שיחות נכנסות ורישומים לסדנא בהצלחה

אזור השרון ?

הרבה ביעוץ אני לא מבין וגם לא כל כך מבין את ההבדל בין הקואצ'ינג לבין סדנאות הומניקשיין לבין זה אבל מבחינתי כל דרך שמשפרת למישהו את החיים היא מבורכת ! אז שיהיה בהצלחה

למעלה