סיפרתי

ik211

New member
סיפרתי ../images/Emo34.gif

סיפרתי לכולם. למשפחה, חברות וחברים. סיפרתי לכל העולם ואשתו, למי ששאל וגם כאלה שלא
אני מאושרת
אני מאוהבת
אני מלאה ושלמה
קיבלתי חיבוק גדול מכולם
כנראה היה שווה להשקיע בהם את כל השנים האלה. לאמא שלי אני מעניקה צל"ש. צל"ש של ממש.
ולכן, בנות פורום יקרות, תודה על המקום, על השיתוף והתמיכה, על היותכן מדרגות בדרך אל עצמי
ולך אהובתי, תודה על הכל.
אני אוהבת אותך מאד (וגם ההנהלה והצוות מסכימים איתי
) "ואחר כך תבוא שלווה כמו אחרי בכייה טובה נירגע. ומעשה האהבה רק יוסיף אל הקירבה במגע. נשכב מתחת לשמיכה, ערים לשקט ורק ידי על גב ידך עוד מתרפקת." http://www.youtube.com/watch?v=L7eEM9cuNqQ

מיטל225

New member
../images/Emo140.gif

כמה כיף לקרוא אותך, לחוות את ההתרגשות , לשמוע את האושר שנשמע בקולך. לדעת שטוב לך- משמח אותי
אני גאה בך על זה שהעזת, ניסית והלכת עם הרגשות שלך, וניצחת. בעיניי זה ניצחון, להביט אל עצמך, להבין, להתחבר לעצמך, כי כשאת שלמה, ומאושרת מי יכול לסרב לך? אמא שלך צריכה לקבל צל"ש, על כך שהיא מיד חיבקה אותך ונתנה לך מקום. אני חושבת שיש להרבה אמהות מה ללמוד ממנה. ואת יקרתי, צריכה לקבל תעודת הצטיינות, על היותך אישה אמיצה וכנה. (ותלמידה מצטיינת
). אני שמחה על זה שאת פוסעת בשבילים חדשים בדרך לעצמך, התחלת מסע אחר, חדש ומבטיח. מסע שלוקח אותך לאמת שהייתה בך כנראה מאז ומתמיד, מסע לאושר שבתוכך, לשמחה, להתרגשות, מסע לאני הפנימי שבתוכך, ואין יותר טוב מלהיות מחוברת לעצמך באמת. אני יכולה רק לאחל לך, אהבה אהבה ועוד אהבה. כי אין דבר טוב יותר מלהרגיש אהבה והעניק אהבה.

ik211

New member
../images/Emo24.gif

תודה לך הכל חברתי היקרה
אני אוהבת אותך מאד

אהובתי

ריגשת אותי אני חושבת שאת אמיצה ועושה צעדי ענק מיום ליום אני גאה בך על הדרך שבה את הולכת זכרי שאני שם איתך בכל צעד וצעד מחזקת מחבקת ואוהבת אני

ליתוש2

New member
../images/Emo39.gifקנית לך מעריצה IK211

כל הכבוד,קנית לך מעריצה
וגם לאמא שלך יש מעכשיו גרופי, כל הכבוד שסיפרת לכולם בבת אחת,והגעת לשלוות נפש ולשלמות עצמית. חלומי הרטוב לעשות זאת כך ולא טיפין טיפין .....

פאמקי

New member
פתאום עכשיו...

הצלחתי להבין, שלא ידעתי עלייך הרבה. לא דיברת יותר מידי על עצמך, על "סיפורך". ויחד עם הפריצה הזו החוצה, נפתחת גם כאן- וזה נפלא! רק מוכיח שכשאנו גדלות, משתנות, נפתחות... זה קורה בכל תחום בחיינו. הגאווה, האמת והחופש- יביאו אותך למקום שליו ונפלא. ועוד בפעם אחת... כבוד על האומץ!

talilula1

New member
מזל טוב :)))

אני אמא מאושרת לבן מושלם וגיי. מאחלת לך אושר וימים יפים.

למעלה