סיפרתי לאמא שלי עלי !!!!

the chopin

New member
סיפרתי לאמא שלי עלי !!!!

הי לכולם סיפרתי לאמא שלי שאני הומו !! אחרי 10 שנים !!! ולמרות שאנחנו דתיים, היא אמרה שהיא רוצה שאעשה מה שטוב לי ! איזה כיף !!!! איזו הקלה. השלב הבא- אבא שלי...

Leir

New member
איזה תותחית@

את האמת- ציפית לתגובה דומה?

דומה לתגובה שקיבלת, או...

/tapuzforum/images/Emo27.gifשציפית לתדהמה...ואולי גם חקירת שתי וערב... (או ייתכן מצב שאמך זיהתה משהו אצל בנה וחיכתה שתספר לה ותצא ידי חובה, לנשים נחונו כידוע בבינה יתרה)

sahar85

New member
איחוליי, שמח בשבילך...

נכון שפתאום אתה מרגיש כאילו נפלה לך אבן מהלב? לא אבן.. סלע... אממממ.... צוק שמח בשבילך, קח בחשבון שלא קל לאמא שלך ותעריך אותה. כמו שלך לקח המון זמן לקבל את עצמך גם אמא שלך תצטרך את הזמן שלה לקבל... בהצלחה וכל טוב!

ברכותיי ובהצלחה עם ...

/tapuzforum/images/Emo24.gifיש לך אמא סבבית וכמו שאמר לך סהר (היי סהר, מה נשמע?) תן את הזמן לעכל, עם כל ההסכמה שלה. עכשיו נראה איך אבא יגיב. ואז צא לדרך של חיים חדשים. עד כמה שהבנתי ממך בשיחות בינינו שהיית רוצה משפחה והנה איפכה מסתברא ואתה הול להקים משפחה עם בן זוג, תבורך מפי עליון ותעדכן מה קורה ואיך.... אפשר במסרים.

the chopin שמח מאוד מאוד בשבילך ../images/Emo50.gif

the chopin שמח מאוד מאוד בשבילך, זו הרגשה נהדרת שסיפרת לאמא שלך שהיא אדם מאוד מאוד קרוב אליך ולקבל תגובה אוהדת ותומכת מעריך מאוד אותך על היוזמה ועל השפה המאופקת המכובדת והאצילית שכתבת ועל רצונך להמשיך ולספר לאביך על אהבתך לבנים כל טוב הרבה הרבה בהצלחה שבת שלום באהבה אסף

כל הכבוד!!

אתה בחור אמיץ!!! יותר ממני... אני כבר בן 28 ועדיין לא עשיתי את זה... טוב, אולי כי אני לא מוכן להשלים עם זה.....

konito

New member
צעד ענק למען היותך אדם בריא נורמלי ומאושר

זהו הצעד החשוב ביותר שעשית בחייך. אתה תראה זאת כשתסתכל על הארועים אחורה בעוד כמה שנים. ברכות חמות. אנא ספר לנו מה גרם לך לעשות את הצעד, כי היה נדמה שאתה עוד רחוק ממנו.

למעלה