סיפור..

סיפור..

מכיוון שאני לא כופה עלייך להגיב, אז אין לי בעיה שלא תגיבו, רק אם הפסקתם לקרא או משהו- תגידו. שלא אפרסם סתם..לאוויר. ואני מפרסמת שוב את פרק 11 כי הוא עבר עמוד.. פרק 11: העיר הגדולה. תל- אביב. ביקרתי בה היום, יחסית למישהי שגרה בעיר ממוצאת לחלוטין, זה היה מדהים בשבילי, אני אף פעם לא אצליח להבין איך אנשים מסתדרים שם מבחינה גיאוגרפית. פשוט מדהים! וגם גוון האנשים שם, משהו, כול אחד נראה יותר מוזר/ מיוחד מהשני. הלכתי עם אמא. קבענו לאסוף את אחי מהתחנה. כול כך התגעגעתי. אתם לא מתארים לעצמכם כמה. לפני שבוע, דיברתי אתו בטלפון. "מתי אתה חוזר כבר!? אני מתגעגעת" "עוד מעט, מצחיקה, עוד קצת. וחוץ מזה- למה יש לך להתגעגע?!" "היי! יש לי להרבה, תאמין לי..." "טוב...טוב..עוד שבוע בערך, אני מגיע" "יש! " קריאות שמחה נשמעו מהצד שלי בטלפון. ככה, שבוע שלם אני מחכה, לא אכפת לי שהולכים לתל אביב ולא אכפת לי שמפסידים בית ספר [טוב, אולי פה...כן אכפת] . אבל! לראות את אחי, אחי שלא ראיתי יותר משבוע, זה קשה, קשה מאוד. והנה, הוא בא, סוף סוף, לחופשה ארוכה--> מיום רביעי עד ‏יום ראשון [?] והוא יהיה אתנו בקידוש, כמו פעם. כשהוא בא, אני שוכחת מכול הצרות שלי, זה תמיד ככה, אני רואה אותו ואני מאושרת, טוב...אין מה להשוות בין הצרות אליו. ישבנו כולנו, הוא סיפר חוויות, על המפקדים, על החברים..אחח..איך אני רוצה כבר להגיע לעולם הזה, עולם הצבא, מצד שני, אני גם לא רוצה, תקופת בית הספר בהחלט נחמדה. אפילו מעניינת יותר מהעבודה, כך אני חושבת. בעבודה..יותר קשה..ויותר משעמם. בב"ס יש אקשן! ויש את גיל..טוב, די! די לחשוב עליה! לדבר עליה! להזכיר אותה! די! די! די! אני משגעת את עצמי. "מה קרה לך? לא ישנת הלילה?" "מה? מה?! אה! לא לא..סתם.חלמתי." אח שלי, העיר אותי מחלום בהקיץ. על גיל. כמובן. אח שלי היה ג-מ-ו-ר, הוא היה חייב ללכת לישון קצת, כמובן שלא רציתי שילך, כי כול שנייה מבוזבזת זה חבל, אבל אני מרשה לו, הוא עייף, מסכן. אחרי שהוא קם, לא הפסקתי לדבר איתו, אני מרגישה איתו מאוד חופשי, סיפרתי לו על הכול, ה-כ-ו-ל. "אני חושב שזה דווקא מגניב..מה הלחץ שלך?" "מה הלחץ?" אני לעולם לא אבין בנים..הם שונים מאתנו לגמרי! "אני חושב שזה ממש מגניב, שבת תנשק בת" "כן! כי אולי אתה בן" כבר התחלתי לכעוס עליו..אבל לא בקטע של מכות..חח..עדיין לא. "אולי זה מגניב וכול זה, אבל כשזה נוגע אליי, זה ממש לא מגניב" "מה? אבל זה מה שרצית, לא?" לפעמים, אני שונאת את החוכמה שלו, מתאבת אותה. "רציתי? לא יודעת..אולי אם הייתי יודעת מה אני רוצה מעצמי, מה אני אוהבת, יותר נכון את מי אני אוהבת, הייתי יודעת אם אני רוצה לנשק אותה או לא" רציתי ממש להתאבד באותו רגע, זו הדרך הכי קלה, לא? "אני מציע..שתזרמי עם זה, אל תתני לזה להעסיק אותך כול היום, אם קורה משהו, סימן שזה היה צריך לקרות". עוד פעם, הקלילות שבעניין. אבל אני מודה, הוא הראה לי זווית אחרת, הוא תמיד עושה את זה. בכניעה אני אומרת, "טוב, כנראה אתה צודק, כמו תמיד" וחיוך קטן עלה לו, חיוך של הבנה. אני לא בדיוק יודעת מזה אומר "לזרום" אבל אני חושבת שאני אסתדר, תחושות בטן וכאלה. אך, אחרי ליל שישי, אני חושבת שהבנתי טוב מאוד מזה לזרום.

המשך...

-=אחד האהובים עליי=- פרק 12 עד לאותו לילה, לא הבנתי למה התכוון אחרי, עכשיו, אני חושבת שאני מבינה. זה הכול התחיל, מיום שישי רגיל. שבו קבענו שיוצאים כול החברים. הפעם החלטנו שנלך למועדון. אנחנו לא הולכים הרבה וזה שינוי כזה. לגוון קצת, חוץ מזה שלרקוד תמיד משחרר וכייף. אז החלטנו ללכת עם השחרור עד הסוף, יצאנו איזה שבעה חבר'ה, והחלטנו להיפגש במקום מסוים, זמן ההליכה ממקום המפגש למועדון הוא כחצי שעה, פחות או יותר, אז החלטנו לקחת את האופניים ולרכב, היה כ"כ לרכב, לרכב בלילה, עם מזג האוויר הלח, ובכביש בקושי היו מכוניות, אז בכלל, הרכיבה הייתה חלקה. הגענו למועדון, היו הרבה מאוד אנשים. היה כול כך כייף, רקדתי, קפצתי, צחקתי, היה לילה נהדר. כול המתח ביני לבין גיל עבר לו, הריקוד והמוזיקה פתרו הכול. ישבתי עם חברים שלי, שתינו קצת, טוב.. אולי קצת נסחפתי ושתיתי יותר מידיי, אבל לקחנו אופניים, אז ככה שלעשות תאונה עם אוטו לא יצא לנו, למרות שעם אופניים קל מאוד לעשות. למזלי, עובר לי מהר, הייתי חצי שיכורה חצי "על הקרקע". לעומתי, אצל גילי זה לא עובר כול כך מהר, היא הייתה שיכורה בכול רמ"ח איבריה , אבל עזרנו לה לחזור, היינו במצב שיכולנו לעזור לה. הגענו לשכונה, ליווינו את כולם הביתה, וזהו, נשארנו רק אני וגילי שלי. היה קשה, להחזיק אותה, ואת האופניים, אבל למזלי אני חכמה, קצת להחמיא לעצמי מה יש? חחח, כשהורדנו את בן בבית הבאתי לו את האופניים שלי, שלא יהיה לי כול כך הרבה לקחת. אז מחר אקח את האופניים שלי ממנו. הו, הגענו לבית של גיל סוף סוף. "תרצי לב..בוא אליי?" "עכשיו? את לא שתויה קצת?" "נווו, רוווומי, תזרמי" פעם אחרונה שאמרו לי לזרום, חח. "בסדר..בסדר..לקצת זמן אבל, אני מתה לחזור הביתה" ההשפעה לא ממש עברה עליה בבית שלה, והייתי צריכה להשתיק אותה שלא תעיר את ההורים שלה. זה מה שחסר לי, ובמיוחד לה, שידעו שהיא שתויה. היא הלכה לשירותים, להתרענן קצת. נשכבתי על המיטה שלה, גמורה מעייפות. "היי, רומי, תגידי.." היא לא הצליחה להשלים את המשפט, ואופה, נפלה עליי. "היי לך ילדה" היא אמרה את זה בצורה ספק מסוממת ספק מרוצה.. "גילי? הכול בסדר" ניסיתי להוריד אותה ממני, אבל לא הצלחתי וגם לא רציתי להרעיש. "ג-י-ל-י מה את עושה בדיוק?" "מה שרצית כול הזמן, לא רומי? לא רצית ככה, אותך ואותי, ביחד.." היא באמת הייתה שתויה..חזק. "אממ..גילי, מה שאני רוצה עכשיו זה ש..מה את עושה!" היא המשיכה לטפס לעברי, "אני זורמת, תזרמי גם" רק זה מה שהיה חסר לי "לזרום". והיינו קרובות, לא יכולתי לקום, כי היא, איך לומר, תפסה בי, לא ידעתי שיש לה כוח כזה, אבל לא הצלחתי להשתחרר. "גילי, תפסיקי עם זה מיד! אני רק רוצה לרדת מפה" התחלתי להזיע טיפה. "את בטוחה? זה מה שאת רוצה? כי אם לא, אני יכולה פשוט.." ומפה היא פשוט התחילה לנשק אותי, הייתם מאמינים? והיא ממשיכה, ואני פשוט חושבת שאני בחלום, לא חלום...סיוט! לבסוף, אחרי שהזזתי את הראש שלי לכול הצדדים האפשריים הצלחתי לצאת מזה, אומנם התנשפתי כבר, מרוב מאמץ, אבל הצלחתי. "תגידי לי גילי, את משוגעת!?!" רציתי להרוג אותה, לצרוח עליה. כשהבנתי איפה אני, היא פשוט התעייפה, ועדיין היא הייתה בהשפעת השתייה, אז פשוט קמתי, אומנם הפלתי אותה, אבל מרוב כעס לא היה לי אכפת. "את מטורפת! משוגעת! תשכחי מלהיות חברה שלי יותר!" יצאתי. וטרקתי את הדלת.

וואי...

זה נראה כאילו מה שקרה בפרק שהיא סיפרה שהיא לסבית בא לה בהפוכה..
ולמה היא בכלל כועסת? היא אמרה שהיא אוהבת את גילי, ובאמת, זה מ-ה שהיא רצתה (או יותר נכון חשבה שהיא רוצה) כל פרק הסיפור הזה מדהים אותי יותר ויותר! חן, את כותבת מדהים, אל תפסיקי לכתוב!

ממ..תגובה..

היא כעסה, כי זה נושא רגיש אצלה, וזה נראה לה שגילי עושה מזה צחוק, גם בגלל שהייתה שיכורה וגם כי היא הייתה בטוחה שגילי יודעת שזה נושא רגיש.. אני רק יכולה להגיד שהיא מבולבלת... ממש תודה על התגובות, אני ממשיכה לכתוב בזכותכם בלבד, אתם באמת גורמים לי לכתוב.

המשך..

המשך פרק 12: כול שבת פשוט שכבתי במיטה וחשבתי, על הכול. על אתמול בלילה, על שישי בכלל ועל כול מה שהספקתי עד עכשיו. ואני לא מוצאת תשובה אחת ברורה, כנראה, שאני מבלבלת את עצמי, זה קשה, קשה לחיות כך. האם עליי לכעוס על גילי? האם היא אשמה בכלל? הרי הייתה בעצמה חצי שתויה, לא מודעת למעשיה, וגם לא אחראית להם, אבל בכול זאת, דווקא היא. אחרי שהתוודעתי בפניה, על הכול, כול כך סמכתי עליה, החברה הטובה שלי. אני לא יודעת כיצד אני אמורה להרגיש, אני ספק מרגישה אשמה ספק כעוסה. אולי אני אמורה להרגיש גם וגם? ואין לי את מי לשאול, וגם אם יש לי את מי לשתף, איני רוצה בכך, אני רוצה לפתור את זה לבד עם עצמי, לקבל את הטעויות שלי עליי, לשגות, לבד. אולי מחר יהיה בסדר, אולי ההתחדשות שבכול יום תעזור לי, אוכל רק לחכות ולראות. אני פחדתי מהפגישה עם גיל, פחדתי מלראות אותה, מליצור איתה אינטרקציה כלשהי, שתעורר שוב את מה שהרגשתי אתמול בלילה... אבל אני אדם סקרני, אני בסופו של דבר אשאל אותה. הנה, הגיע יום הדין, אני הולכת לאט לאט לב"ס, עוברת במקום המפגש שלנו, נזכרת בשישי בלילה, וממשיכה, ממשיכה כאילו הכול כרגיל. הו, אני מבחינה בגילי, מרחוק, היא לא ראתה אותי, אני הולכת מאחוריה, אבל תופסת מרחק, אני מחכה לזמן המתאים. התיישבו בכיתה, אני כול הזמן הסתכלתי ללוח רק כדיי לא לתפוס את מבטה, זה היה קשה, כול השיעורים חלמתי, רק חשבתי עליה, על הנשיקה- שדווקא הייתה בסדר, על גילי, זה מה שהיה לי בראש. אבל הפעם החלטתי שאני לא שולחת פתקים ולא מדברת אתה, אם היא רוצה- שתיגש אליי, אין לי פה מה להתנצל, היא צריכה להסביר כמה דברים. בשיעור שלפני ההפסקה קיבלתי פתק ובו היה כתוב שאגש למקום המפגש. הו, אכן היא חזרה לעצמה ומוכנה לדבר. כבר ציפיתי למפגש בינינו, מה אומר, מה תאמר, האם היא בכלל לסבית? מחשבה מטרידה.

לילי27

New member
את כותבת מדהים.

אני חושבת שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה, או שהיא בעצם כן יודעת אבל היא מפחדת מזה. אני כבר מחכה להמשך. את כותבת מקסים, תמשיכי ;)

ממ..מגיבה שוב, חחח

את צודקת בשתי המקרים, בגלל שהיא פוחדת היא מיוסרת מהמחשבות שלה, והיא פוחדת והכול ביחד...בלאגן. תודה רבה לך, אומר שוב, התגובות שלכם הם אלו שנותנות לי פוש להמשיך..

למעלה