סיפור.....

לונה..

New member
סיפור.....

והרי לכן סיפור שחיברתי... כן כן... עד השעות הלא כל כך קטנות של הלילה... אז קחו נשימה עמוקה ותתחילו לקרוא.. אנא לא להתייחס לפיגור שלי... בעצם.. למה לא? אני מתה עליי!!! חחחחחח סתם.. סיפור: היו הייתה ילדה, בת 15, משוגעעעעת בטירוף, שקראו לה קרן... יום אחד קרן הלכה לה בגינה.. והחליטה שנמאס לה לעשות סיבובים ולהביט בקופים המציקים.. שעוד פעם, לדעתה היו חמודים.. אז היא החליטה לצאת למסע ארוך ארוך ברחבי העולם.. בתחנה הראשונה... היא הגיעה למרכז הארץ.. ופתאום החליטה ללכת לים, לראות את השקיעה.. שם על הסלעים.. היא מצאה את לונה מנמנמת לה ומביטה על ירח שצפתה בכל מה שקורה על החוף, ובכלל על העולם כי כבר הלילה כבר ירד..ונהיה חושך. לונה דיברה עם קרן.. ושאלה "ממצב קרן אחותי הפושעעעת הקרימינלית הצעירה?" וקרן ענתה "הכל טוסטה.." לונה גירדה בראשה הקטן.. ואמרה.. "נשבעת לך... נראה לי הכינים קפצו לביקור.." קרן ברחה 4 צעדים אחורנית.. ופתאום שתיהן שמעו קול עצבני צורח היישר מהראש של לונה: "סתמי יא סתומה!!!! סתמי אמרתי!!! יא זמיילה" קרן צחקה ואמרה.."זה כינים.. את צודקת.. אבל זו לא סתם כינה... זו נחמהההה" בקיצור... שתיהן פטפטו והחליטו ללכת לראות סרט אצל חברה שלהן, דו_17.. פתחו טלוויזיון, ואת מי הן ראו? את ג´יה!!!! אנג´לינה כרגיל הייתה כוסית.. וג´יה וואו כאילו שיווווו חבל על הזמן.. קרן שאלה את כולן אם הן מעוניינות להצטרף למסע.. וכולן הסכימו... הן רצו להגיע בסופו של דבר לדרום... אמרו, ניסע לאילת באהבה.. נקרא לגילי!!! אבל.. הייתה בעיה.. הן לא ידעו איך להגיע.. אז מצד אחד הן אמרו "אולי נקרא לנועה 282 הטייסת.. היא תטיס אותנו.." ואז לונה אמרה "לא... יא קרועות.. היא עכשיו נועה נועה..רק עם אופנוע.." ואז כולן התבאסו כי אין מקום לכולן על האופנוע של נועה.. בסוף.. הן החליטו לגנוב לאזרח ג. את האוטו האפרפר והטרנטע וקראו לפז.. שגם לה יש אוטו.. ואיך שלונה שמעה את זה... קפץ לה הלב.. "יו אני צריכה סיגרע!!! היא נוסעת כמו מטורפת.." הן נסעו בשתי המכוניות.. שמעו את הזמרת מזמזמת שירים לצליליה של השדונית שנעלה כפכפי ריף יפיפיות... הן המשיכו בנסיעה.. אספו את גילי.. וחזרו שוב ללוד.. לנתב"ג.. פתאום הן ראו שם את בר (בת) רוכבת על הגמל הסעודי.. ומאחוריהם הולך בחור צעיר ונאה.. שלובש חוטיני בשלל צבעים.. הבנות הזמינו אותם להצטרף למסע.. אבל... בר התקרבה אל הבנות.. ואמרה שהיא לא יכולה לנסוע כי היא חולה-... הבנות אמרו לה: "יאללה בואי.. אז מה אם את חולה- יהיה אחלה.. נשאיר לך חתיכה מהמנדרינה..עם המון המון זעטר.." בר (בת) השתכנעה לבסוף.. אבל אמרה שהיא חייבת לצלצל לכמה אנשים.. בשביל להודיע שהיא לא תהיה. המשיכו ללכת.. הגיעו למטוס.. עלו.. ונסעו... הן נעצרו באמריקה.. ביקרו באתרים השונים.. ופתאום.. הן ראו מישהי מתקרבת אליהן... לאור הקיעה שהשאירה אחרי שובל של אורות אדמדמים ומרהיבים.. זו הייתה זמרת בארים מפורסמת.. אותה אחת ששרה להן ברדיו.. ממש פופלריקה היא הייתה...משו-משו.. כולן היו בשוק... ואמרו "זו היא? זו לא היא? אולי זואי" ואז לונה התעצבנה.. "מה זואי??? זואהההה" ואז כולן צחקו על לונה.. כי היא לא הבינה על מה מדברים בכלל... בכל אופן, הזמרת ביקשה להצטרף למסע.. והן קיבלו את פניה בשמחה והתלהבות.. הן המשיכו לשאר המדינות באמריקה.. עד שהגיעו לבית ירוק.. והן ראו את אן (שרלי) הג´ינג´ה.. ושאלו אותה עם בא לה להצטרף.. אבל בלי החברה השיכורה שלה.. היא אמרה "סבבה" והצטרפה. הן המשיכו במסען לארץ השמש העולה.. ופתאום.. הן ראו מישהי עושה קניות בשוק.. מחפשת תפוזים.. "תפוזים??" שאלו הבנות.. הגמל והלובש.. המשיכו ללכת בצעדים איטיים מאחוריהן.. "כן תפוזים" אמרה הבחורה.. "נמאס לי מלימונים.. כל הזמנים נתקעים לי ומעיפים אותי וזורקים אותי!! אני מחפשת תפוזים אורגינליים" הן הביטו מקרוב... והסתכלו לה בעיניים המלוכסנות.. הן כולן קפצו מאושר כי נזכרו שפעם... לפני 134 שנים בדיוק.. הן הכירו אותה מהימים של הצ´אט.. הן שאלו אותה אם היא רוצה להצטרף למסע שלהן.. היא הייתה מופתעת עד מאוד ושאלה:" me?" הן אמרו "כן יאללה בואי כבר" ונסעו היישר לטירה של המלכה לירון הפלוסה היפה.. השתחוו לה.. והיא חייכה חיוך ואמרה: "כן.. אפשרי... הייתכן? אני מחבבת אתכן +++" הן צחקו והמשיכו.. לפתע.. לונה התבלבלונה ואמרה.. נראה לי שאני רואה את בלבלונה ענבלבל מרחוק? הייתכן? היא כיווצה את עיניה שלא היו מלוכסנות.. ואמרה "וואי זו היא... קרן תני לה צפצופיישן" קרן צפרה "ביייייייפ ביייייייייייפ ברררימ ברממ ברוום בררררומ בבררימברימברימברררררררררימ" כמו בהודעה הקורעת שפעם היא השאירה בפורום... וענבלבל הצטרפה למסע שלהן והתלהבה עד מאוד.. הן הגיעו לאנגליה.. ושם פגשו ילדה מקסימה.. ילדה שחיה לנצח.. לא ילדה של זמן... הן שאלו אותה.. "איך את עושה את זה?" היא ענתה.."תשמעו... אני ממש מעוחדת.. יש לי יתרונות שאין לכולם.. כאילו שיוווו אני משינקין... אר יו פרום יזראל טו?" ואז הן צחקו והלכו לעשות סיבוב בחנייה של הארמון של המלכה לירון בארץ העולה.. פתאום הן קלטו את רותמית ומורנה וזהו!! הן נקרעו מצחוק.. כי שתיהן ברחו מסיקבוי העצבני שחטף עליהן ת´ג´ננה של הבוקר כי הן עשו לו רעש.. הן שאלו מה סיקבוי עושה לבד באמצע העיר.. ואת מי הוא מחפש.. אז הוא ענה לכל החברים/חברות המשועממים/מות: "מה הקטע שלכן/ם? אני בסה"כ קורא לה" "למי?" הן/ם שאלו.. "לאלהההההההההה" הוא אמר והמשיך לרוץ.. בסוף... קרן התייאשה וראתה את נכדתה... קרן סבתא אתם לא יודעים? ומכיוון שהיא בלעעעעעיינד היא התבלבלה... וקלטה שזו בעצם רוית ולא נכדתה היקרה "me" אז אמרו לה מלא פעמים... זו לא me רוית והיא אמרה "מי?? לא שמעתי היטב... ופתאום... באה נסיכת המוות.. שהפכה למלאכית* ואמרה שדי... חייבים לחזור הביתה.. כי המון אנשים זקוקים לנו... את מי תפוז יעיף? מי יעשה צחוקים? איך הצ´אט ימשיך להתקיים? ובסוף.. הן חזרו הביתה.. כל אחת לעירה.. והיו עייפות רצח.. אך יזכרו את הטיול לנצח... עם בוקס למצח... זהו... פשוט העיפו אותי מהצ´אט בפעם ה709 ושיעמם לי מאוד... אז אל תשתעממו ותשתדלו להנות... מהסיפור המזעזע הזה... אוהבת... מלעונה משועממת ועייפה עד מאד

וואוווווו להלונה ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אהבתי אהבתי אהבתי יש לך את זה
וואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה
הופ הופ הופ נהי נהי נהי נהי נהי אהבתי אהבתי . ושוב יש לך את זה.. !!!!!!!!!!!

קרן^

New member
לונההההההההההההההההה ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק! עוד לא פתחתי את העיניים, וכבר אני מתה מצחוק פה! שיחקת אותה.. מהמם! מ=ו=ש=ל=ם מתוקונת שלי!
קרן^

r~e~e~f

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

לונה מעלונההההה
סיפוררררר מגניבבבבב רצח.......

plus

New member
לונתי מלעונתייייייייייייי

את מלכה בזכות עצמך תאמיני לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך חדר שמור בארמון שלי, רק תגידי!!! חחחחחחחחחחחחחח

לונה..

New member
לירוןןןןןןןן יא פלוסהההה

אני אומרת.. תארגני לי ת´חדר... אני באה!!! חחחח רק תגידי מתי... אגב, איפה את לעזאזל? שנים לא ראינו לך... יאללה... קאמ אאון בייבהההההה אוהבת המון ומתגעגעת גם.. לונתך מלעונתך

לונה..

New member
נולה מתוקה שלי....

אני כל כך כל כך מצטערת... הייתי אתמול הרוגה מעייפות ולא ראיתי את עצמי בכלל... נשמה זה לא אישי אל תקחי את זה ככה... אבל.... יש סיפור המשך... אני מבטיחה... ואת תהיי שם.. הראשונה!!! מתה עלייך מתוקה שלייייי

meeee

New member
חחחח.... psychoooooo

חחח גדול... סבתא ראית? לא רק אני מתלוננת את לא שומעת ורואה... את עוד תלכי ברחוב ותשפילי את עצמך בקריאת "meeeeeeee" אל העולם :) חח לא סתם! :) לונה סיפור גדול... רק מסופר על אנשים שראו אותי? איפה מזימות ערמומיות שאני עושה או דברים מגנבים שאני מציעה? איפה הטקסט שלי בכלל???? אני רק ניצבת? לא סתם חחח אוהבת אותך ענקקקקקק!!!!! me

קרן^

New member
סליחה? ../images/Emo12.gif

ממתי אני לא רואה ולא שומעת?? מה זה? מה אמרת?
התגעגעתי אלייך, ואין לי איי סי קיו כי ג. החמוד, התקין לי פה מע´ הפעלה חדשה. XP אם את מכירה ועין לי עדיין את הדברים שלי. מחר אני מתקינה הכל. פגשתי חברה שלך. עוד קרן! עם כוכב....
ובקשתי ממנה להודיע לך את זה ... אבל הנה כתבתי! ואני יוצאת עכשיו, כי באו אלינו אורחים! ואני חייבת ללכת לראות איתם סרט... לאב יו בייבי ביי קרן^

לונה..

New member
רק שתי מילים...

מתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מיייייי יקרה שלי... את מקסימה ואני אוהבת אותך מאד מאד! מעוחדת קטנה שלי!! לאב יו בייבה לונה

חולה-

New member
תשמעי, גברת לונה פארק ../images/Emo13.gif

אין מילים... את ענקית חוצמזה שהזכרת אותי רק בעקיפין
אסור להזכיר אותי בעקיפין, אסוררררררררררר
טוב סתם, אבל באמת, עדיין מרוח לי חיוך על הפרצוף בעקבות מה שקראתי (ונקרעתי
) כרגע.

חולה-

New member
הא..ולבוביט, מנהלת הפורום, חשוב ../images/Emo27.gif

לדעתי ההודעה של לונה, זו הודעה שמקומה בטאג ליין (אם יש לך מושג מה זה?)...

פלג^ר

New member
הייתי שמה את זה בבדיחות של בזוקה..

זה מתאים יותר לצאט מאשר לפורום.אחלה לילה מותקקק

חולה-

New member
מה זה משנה?

זה הפורום של הצ´אט ולהפך, ובלי קשר זו הודעה שחייבת להיות בטאג ליין

אחותי היקרה!

מה זה היה הניתוק הזה בפרצוף?!?!?!?!?!? כועסת עלייך!!!
סתם, מתוקה שלי! חולה עלייך!!! איזה סיפור מהממיישן!!!

לונה..

New member
רק רציתי לומר..

המון המון תודה על הפירגון ועל התגובות.. אני באמת שוקלת להתחיל לפתח קריירת כתיבה.. ולהפוך לאחת הסופרות המובילות.. אולי לקבל גם פרס נובל או שניים.. משהו כמו.. גלילה רון פדר.. או תמר בורנשטיין לזר.. הייתכן? אז זהו.. שמחשבה עלתה במוחי המצומצם (ט,ט) ואולי יהיהו פרקים נוספים בסדרת.. "עלילות קרן ומסעותיה בעולם עם חבורת מטורפות.. גמל וחוטיני.." שם מושך, נכון? עכשיו רק נמצא הוצאה לאור שבאמת תסכים לפרסם דבר שכזה.. ואז יהיה אחלה.. (במקרה הטוב... הם לא רק יבעטו בי, יקללו אותי, ויגרשו אותי עם איזה שומר עב כרס גדול שרירים... עם ורידים בולטים... ועורק צוואר ענקי.... הם רק יצרחו "תעופי מפה מיד!!!!!!!!!!!!") חחחחחח סתם... עכשיו ברצינות... אני ממש שמחה שאהבתן כי היה לי משעמם וחשבתי שכבר עדיף לכתוב סיפור.. מה עוד יש לעשות בשלוש וחצי בבוקר כשאף אחד לא בצ´אט???? אגב, אני באמת מצטערת כי הייתי עייפה ולא ראיתי מי אני בכלל ואיפה אני.. אז כל אלה שלא כתבתי אותן... חחח סליחה.. וגם אל תדאגו.. אתן תהיו ראשונות בפרק הבא..!! מתה עליכן לונה, הסופרת המאושרת
ושבי (מו"ל, יוצר וכותב בתחילת דרכו)

איש הפח

New member
הסיפור עשר

לונה מה שלומך את שכחת לרשום אותי בסיפור אין כבר פעם הבאה להתראות חמודה תמשכי עם הספורים

למעלה