סיפור

The Miller

New member
סיפור

לפני כמה ימים הייתי בעזריאלי...והיה כבר בערך 11 הכל היה סגור... אז אני וחבר שלי עלינו לקומה האחרונה והוא הלך להסתובב בגג ושמע איזה מוזיקה אבל אמרו לו לצשת משמה אז הוא חזר ואמר לי שאיזה זמר מוכר מנגן אז הלכנו מהצד השני וזה היה ברי סחרוף, לא נתנו לנו להיכנס... אני חושב שהיה היה ערב סגור לחיילים ולא הופעה מפורסמת אבל אני לא יודע...בכל מקרה יש שמה על הגג אמפי קטן ומאחורה חלונות אז אני וחבר שלי ישבנו שמה והסתכלנו מהלחלונות וראינו הופעה שלמה של ברי סחרוף! זה היה ממש כיף

חחחח איזה קטע!

אני מכיר את האמפי, יש שם הרבה אירועים. שמעתם גם את ההופעה? איזה שירים היו?

The Miller

New member
אוקי

זה היה רק הוא עם גיטרה, והוא עשה כזה חצאי שירים ושיחק איתם... אבל היה השומר של הגן, האיש שבקיר, נראה לי עבדים, כמה יוסי, רעש לבן ועוד...לא ראיתי את ההופעה מההתחלה אז בטח הפסדתי כמה שירים...

lilistears

New member
השירים:

יומולדת, עבדים, ניצוצות, כמה יוסי, מונסון, השומר של הגן, עיר של קיץ, בואי הבייתה, אין קץ לילדות, אמונה עיוורת. אולי גם ככה זה אבל אני כבר לא זוכרת... החצי שיר היה באמת השומר של הגן (כמו תמיד).

The Miller

New member
ובטח ששמענו את ההופעה

הוא היה שני מטר מולי...רק עם הגב אליי...לא נורא

מגניב ../images/Emo13.gif

גם לי יש סיפורון קצרצר.. אתמול אח שלי התחתן (תודה, תודה, היה גדול
), והם הקרינו מצגת על שניהם שהם הכינו. אוקיי. ואז חבר של אחי אומר להם:"רגע! יש סירטון קצר ממישהו שלא נמצא פה שרצה להגיד לכם מזל טוב, אז צילמנו אותו בשבילכם..." טוב, עושים פליי, והפנים של ברי מופיעות על המסך
הם צילמו אותו מאחל להם מזל טוב
אני ידעתי את זה מזמן ופשוט התאפקתי לשמור את זה בסוד והכל... אז זהו, היה מגניב ביותר והחתן והכלה ממש התלהבו וזה..

אממ לא ממש

אח שלי רצה להזמין את ברי לחתונה, אבל בסוף לא הצלחנו. אבל חבר שלו הצליח לצלם את ברי, כבר מזמן.

למעלה