סיפור

Mariasha

New member
סיפור

החצי השני שלי היה בראיון עבודה (ראיון חמישי באותו מקום, אבל זה סיפור שונה לגמרי). הראיון שלו היה עם שני ראשי צוות. אחד מהם אמר לו, שיש לו איזו שהיא בעיה מקצועית והאם הוא יכול להציע דרך לפתור אותה?!... הוא הציע לו פתרון. ידידה שלנו עובדת בצוות של זה, ששאל את השאלה. הסתבר שהוא הגיע אליה בריצה מיד אחרי הראיון, ואמר לה שלדעתו צריך לפתור את זה כך וכך (כמובן בדיוק איך שהציע החצי השני)...

Mariasha

New member
לא, עוד לא ../images/Emo10.gif

הם מושכים אותו כבר יותר משנה. בסתיו שעבר, היו לו 3 ראיונות איתם. והם לא החזירו לו תשובה. הידידה הזאת שלנו (שהיא תמיד יודעת הכל) אמרה שזה בגלל: שהם לא קיבלו אישור לפתוח מקום נוסף/ בגלל שהוא התנהג מגעיל בראיון (כפי שאני מכירה אותו הוא לא מסוגל להתנהג "מגעיל", במיוחד עם אנשים זרים), ושהוא הראה שהוא חכם מדי (!!!) עכשיו הם חזרו אליו כעבור שנה, וזה כבר הראיון השני אצלם השנה...

orom

New member
למה הוא ממשיך ללכת

לראיונות אצלהם הם נשמעים מאוד לא רציניים.

Mariasha

New member
כי לא מרבים להזמין לראיונות אחרים

הוא רוצה להתקדם, זו חברה גדולה ומכובדת. ולא ממש מזמינים לראיונות עבודה בזמנינו... אבל זה נותן הרגשה רעה.

orom

New member
זה נכון שלא מזמינים להרבה ראיונות

בימינו אבל התחושה שהוא מבזבז את זמנו עליהם.

Mariasha

New member
../images/Emo46.gif את לא תאמיני...

אבל הזמינו אותו לראיון נוסף
(שישי או שביעי - אני כבר לא זוכרת) אני הצעתי לו לשלוח אותם לעזעזל, הוא אמר שיש לו דחף חזק מאד לעשות את זה - אבל הוא ממש רוצה לעבוד שם. בפעם שעברה הייתה לו פגישה עם מנהלת אדמיניסטרציה שלהם, ששאלה כמה הוא רוצה לקבל. כאשר הוא נקב בסכום (שהוא מאד היגיוני ומוצדק, כי אנחנו התקשרנו למס' לחברות כ"א ושאלנו כמה הוא שווה; בנוסף ידידה שלנו עובדת שם ואנחנו יודעים כמה היא מקבלת ללא תואר, עם פי 2 פחות ניסיון ופי 10 פחות ידע). מנהלת אדמיניסטרציה עשתה לו הרצאה של 20 דקות על כך, שאפילו עם אדם מבקש פחות הם לא מנסים לדפוק אותו ונותנים לו את מה שהוא שווה, ולהפך. ושהשכר שלהם מבוסס על סקרי שוק וכו'. אז מה הם רוצים ממנו עכשיו?! עוד ראיון?! יש לי הרגשה של חוסר אונים...

orom

New member
הפעם לפני שהוא הולך לראיון כדאי

שישאל מה מטרת הראיון- פגישת הכרות עם המנכ"ל? הצעת שכר? בשביל מה הוא הולך מה הם "יעשו" איתו עכשיו שלא עשו בשש הפעמים הקודמות שהוא היה אצלהם?

Mariasha

New member
הוא לא שאל

הפעם זאת הייתה סתם "שיחת חולין" עם מישהו שהוא דיבר איתו כבר 3 פעמים. אני מפסיקה להבין מה הם רוצים ממנו...

Mariasha

New member
הוא קיבל מהם הצעה!!! ../images/Emo9.gif

וזה קרה שנה וחצי אחרי הראיון הראשון...

למעלה